Moreirense – Belenenses 2:3 (kon.) | Nacional – Sporting 0:4 (kon.) | Guimarães – Setúbal 2:2 (kon.)
konec
CD Nacional
0:4 (0:1)
Sporting Lisabon
Sobota 13.02.2016, 19:30 • Estádio de Madeira, Funchal (kapacita 8.589 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního večera. Nashledanou. (21:31:11)
     
    Je dobojováno. Hosté v dnešním utkání potvrdili roli jasného favorita a po výhře 4:0 se vrací na první místo tabulky nejvyšší fotbalové soutěže v Portugalsku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ve vápně se ještě pokoušeli Slimani s Aquilanim o ohrožení domácí branky, Gottardi si ale dokázal poradit a míč ukryl ve svých rukavicích.
     
    90+1
    Hosté drží míč na svých kopačkách a stále kombinují na středu hřiště. Není kam spěchat za stavu 4:0.
     
    90
    Ještě tři minuty se bude hrát nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Následný roh z pravé strany už ale větší nebezpečí před brankou Sportingu nepřinesl, hosté tak míří k dalšímu vítězství a navíc s čistým štítem.
     
    89
    Přímý volný kop z více než třiceti metrů nadělal Patriciovi v hostující brance pořádné starosti! Štiplavou ránu letící doprostřed jeho branky dokázal hostující gólman pouze vyrazit na rohový kop!
     
    88
    Willyan se nyní blýskl pěknou zidanovkou před vápnem Sportingu, o míč sice přišel po nepřesném centru, tomu však předcházel faul.
    86. Islam SLIMANI - 0:4
     
    86
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Osmnáct! Přesně tolik ligových branek má v letošním ročníku Primeira Ligy na svém kontě ISLAM SLIMANI! Útočník alžírské národnosti se pomalu rozeběhl a míč z penaltového puntíku poslal přesnou ranou k pravé tyči!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Sequiera (CD Nacional).
    85. Penaltový zákrok Sequiery!
     
    85
    Schelotto byl sražen v pokutovém území Sequeirou a bude z toho dnes druhý pokutový kop pro Sporting!
     
    84
    Tohle nebyl vůbec špatný střelecký pokus, který vyslal ze své nohy Bonilha. Balon po jeho tvrdé ráně jen o kousek minul pravou tyč a Patricio se mohl za míč pouze jen ohlédnout.
     
    83
    Mané se pokusil probít s míčem středem hřiště až do pokutového území a málem to vyšlo, to by však nesměl na hranici šestnáctky narazit na neústupného stopera Belkarouie.
     
    82
    Román se uvolnil s míčem kousek před šestnáctkou soupeře a tak se rozhodl zkusit své štěstí při zakončení. To však bude mít spíše v lásce, neboť ve hře to dnes nejspíš nebude. Jeho rána totiž zamířila dobrých pár metrů vedle levé tyče hostující branky.
     
    81
    Domácím konečně vyšla útočná akce, parádní volej Santany ale dokázal Patricio vyrazit mimo pokutové území!
     
    80
    Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Zeegelar, přichází Schelotto.
     
    79
    Aquilani si vyměnil míč s jedním se spoluhráčů před pokutovým územím a po kontaktu s domácím kapitánem Aureliem se skácel k zemi. Sudí však dobře viděl, že se nejednalo o faul a divadelní etudu v podání hostujícího fotbalisty ocenil žlutou kartou, zcela po právu.
     
    78
    Aquilanimu se ale rozehrávka vůbec nepovedla. Balon letící těsně nad zemí v pohodě odehráli domácí fotbalisté mimo pokutové území.
     
    77
    Slimani dostal krásnou dlouhou přihrávku za domácí obranu. Ke střele se sice kvůli obležení tří protihráčů nedostal, po jeho přiťuknutí ale vybojoval po faulu na svou osobu standardku Joao Mario.
     
    76
    Nový muž na hřišti Alberto Aquilani se pokusil o zakončení zpoza pokutového území, jeho ráně ale chyběla potřebná přesnost a balon tak zamířil až mimo hrací plochu.
     
    75
    Jenže dlouho se s balonem před Patriciem nehrálo. Hosté po zisku míče vyslali vpřed Joao Mariu, ten však nedokázal obelstit v pokutovém území levého obránce Sequeiru.
     
    74
    Domácí se ještě snaží něco udělat s nepříznivým výsledkem a tlačí se vpřed, do větší šance se jim ale nedaří dostat. Míč je každopádně na útočné polovině Nacionalu.
     
    73
    Slimani naskakoval v pokutovém území na centr z pravé strany, byl však hodně natěsno bráněn a tak jeho hlavička neměla potřebné parametry a skončila jen vedle levé tyče domácí branky.
     
    73
    Hosté drží míč na svých kopačkách a necelých dvacet minut před koncem za jasného vedení v poklidu kombinují na vlastní polovině.
     
    72
    Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Adrien Silva, přichází Alberto Aquilani.
     
    71
    Po delší době chyba hostů př založení útočné akce. Domácí to navíc sehráli výborně a do ofsajdové pasti vystavili Ruize.
     
    70
    Akce Nacionalu ale příliš mnoho domácích fanoušků nepotěšila. Bonilha se rozhodl vzít zakončení na sebe, jeho rána ze střední vzdálenosti ale ještě byla tečována a míč značně zpomalil, takže Patricio neměl větší potíže s jeho chycením.
     
    69
    Rohový kop hostům ale příliš nevyšel, Gottardi znovu v pohodě vyboxoval míč do bezpečí a domácí navíc mohou zaútočit do otevřené hostující obrany.
     
    69
    Další rohový kop pro Sporting. Mané se sice neprosadil přes Sequieru, vybojoval ovšem další možnost pro své spoluhráče.
     
    68
    Hosté stále drží míč poblíž pokutového území a domácí hráči mají co dělat, aby stačili odvracet neustále vznikající nebezpečí kolem své branky
     
    67
    Joao Mario kouzlil s míčem v pokutovém území a přihrávkou pod sebe se pokusil najít některého z volných spoluhráčů. To se sice nepovedlo, jenže hosté zůstanou u míče poté, co ho domácí poslali jen za autovou čáru.
     
    66
    Mané se ocitá na zemi, hosté budou pokračovat v postupném útoku po faulu hráče Nacionalu.
     
    65
    Další útok se řítil na domácí klec. Z levé strany centroval Slimani, balon před Ruizem číhajícím na zadní tyči ale stihli domácí beci včas odehrát.
    63. Joao MARIO - 0:3
     
    63
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes potřetí prosazují a dá se říct, že o jejich výhře je již pomalu rozhodnuto! Slimani výborně napadal rozehrávku domácích před jejich brankou, jenže sám před Gottardim selhal a trefil pouze břevno, balon se však odrazil zpět před branku, kde číhal JOAO MARIA a ten již neměl nejmenší problém poslat kulatý nesmysl do zcela odkryté domácí svatyně!
     
    60
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Soares, přichází Pinho.
     
    59
    Centr od rohového praporku ale hostům příliš nevyšel a balon končí v náručí brankáře Gottardiho, který se ani nemusel příliš namáhat.
     
    58
    Slimani dostal míč do volného prostoru nalevo od pokutového území, jeho centr na zadní tyč raději odklidil za koncovou čáru Sequeira. Roh pro Sporting.
     
    56
    Hosté se díky aktuálnímu průběhu zápasu dostávají zpět do čela Primeira Ligy, kde si, pokud utkání skončí jejich vítězstvím, udrží tříbodový náskok před velkým městským rivalem Benficou.
     
    55
    Domácí se tlačí vstříc soupeřově brance, proti pevné defenzivě Sportingu se jim ale zatím příliš nedaří.
     
    53
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Ghazal, přichází Bonilha.
    52. Adrien SILVA - 0:2
     
    52
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    ADRIEN SILVA poslal míč tvrdou ranou k pravé tyči a dobře s velkou razancí své střely udělal, domácí gólman totiž vystihl její směr a jen málo chybělo, aby ji dokázal vyrazit mimo tři tyče své branky!
     
    51
    Penalta pro Sporting! Correia se snažil zastavit pronikajícího Ruize, jenže trochu nešťastně se balon odrazil od jeho ruky!
     
    50
    Další roh pro hosty. Mario našel na zadní tyči volného Ruize, ten však nedokázal nadvakrát prostřelit brankáře Gottardiho, který míč vyrazil mimo pokutové území.
     
    50
    Gottardi ale neměl příliš velké potíže s touto standardkou a balon po centru od rohového praporku v pohodě ukryl ve svých rukavicích.
     
    49
    Ruiz zkušeně narazil balon o domácího obránce Aurelia, který jen kontrolovat dráhu letu míče za brankovou čáru a Sporting tak vybojoval první rohový kop ve druhé půli.
     
    48
    Mané to tentokrát zkusil z levé strany a centr do otevřené obrany našel Soarese, ten však neměl ideální pozici na zpracování míče a tak se o to musel pokoušet v poněkud akrobatické pozici a podle toho také zakončení dopadlo.
     
    47
    Hřiště se nám po hrátkách fanoušků s pyrotechnikou zahalilo do mlhy, nicméně hra pokračuje dále. Mané odcentroval z pravé strany do vápna, kde hledal Slimaniho číhajícího u pravé tyče, obrana domácích ale tento úmysl včas přečetla.
     
    46
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Gomes, přichází Román.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Pro ty z Vás, kterým stejně jako mně portugalština příliš mnoho neříká, přináším statistiky i v české verzi.

    Statistiky utkání po první půli

    Střely na branku: 1 – 5
    Fauly: 5 – 10
    Rohové kopy: 3 – 4
    Držení míče: 35% – 65%
    Statistiky prvního poločasu jasně hovoří ve prospěch hostujícího týmu.

     
    Máme za sebou úvodní poločas utkání 22. kola Primeira Ligy, ve kterém po 45 minutách hosté dle předpokladů vedou na hřišti Nacionalu Madiera. O jediný gól utkání se po rohovém kopu postaral již ve třetí minutě zápasu přesnou hlavičkou Islam Slimani.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Tak tohle se nepovedlo. Hosté rozehráli standardku nakrátko, jenže poté příliš váhali s centrem do vápna. Hlavní sudí se tak rozhodl na nic nečekat a první pětačtyřicetiminutovku ukončil.
     
    45+1
    Mané byl sražen při snaze o průnik po pravé straně Ghazalem a hosté budou v závěru první půle ještě zahrávat přímý volný kop.
     
    45
    Jednu minutu nastavil hlavní sudí k základní hrací době prvního poločasu.
     
    45
    Rohový kop se ale Nacionalu příliš nepovedl a hosté centr mířící do šestnáctky s přehledem odvrátili.
     
    44
    Útočit budou v závěru první půle i domácí, kteří vybojovali rohový kop.
    43. Mané ve velké šanci těsně minul domácí branku!
     
    43
    Tak to byla nádherná akce hostí, po které se ale skóre nemění! Slimani prokázal dobrou techniku a na levé straně pokutového území si vyměnil balon se Silvou, míč se mu vrátil a balon zpětnou přihrávkou poslal na Maného, který však střelou z první po zemi těsně minul levou tyč!
     
    42
    Agra je nyní hodně vidět a jen včasný zásah Zeegelara v pokutovém území Sportingu zastavil nadějně se rozvíjející akci domácího celku.
     
    41
    Dlouhý balon z hloubi obranného pole vyslali domácí na Agru, který si míč zpracoval napravo od pokutového území a centrem ještě hledal Soarese, toho si však hostující obrana dobře pohlídala a míč odklidila do bezpečí.
     
    40
    Zeegelar si však nyní v kombinaci před šestnáctkou nerozuměl se svými spoluhráči a balon míří za autovou čáru po pokažené přihrávce.
     
    39
    Hosté obléhají pokutové území svého soupeře a domácí nepouští do hry. Druhá branka Sportingu visí ve vzduchu!
     
    38
    Ten už však tolik nebezpečný nebyl, především proto, že domácí defenziva tentokrát zafungovala na výbornou a míč dokázala odrazit daleko mimo pokutové území.
     
    38
    Nezahráli to hosté špatně. Míč směřující na hranici malého vápna se pokoušel trefit Pereira, jeden z protihráčů však byl rychlejší a balon mizí mimo hřiště. Je tu další rohový kop pro Sporting.
     
    37
    Pereira dělá velké starosti pravému kraji domácí obrany a po jeho dalším centru, který byl sražen za koncovou čáru, budou hosté znovu zahrávat rohový kop.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Ghazal (CD Nacional) za předchozí faul na středu hřiště.
     
    36
    Pereira dlouho kouzlil s míčem na pravé straně hřiště, než se odhodlal k centrovanému míči, ten však domácí zvládli srazit mimo hrací plochu.
     
    34
    Hosté poprvé střídají a jedná se o změnu vynucenou. Ze hřiště kvůli svalovému zranění odchází Bruno Cesar, přichází Carlos Mané.
     
    34
    Soares byl nyní až příliš rychlý a vystavil se do ofsajdového postavení.
     
    33
    Agra se pokusil pravačkou zakroutit míč přímo do hostující branky, jeho rána ze 22 metrů ale proletěla jen nad pravou šibenicí a Patricio tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    33
    No a bude se znovu kopat proti hostující brance. Silva na hranici pokutového území sestřelil Willyana a Nacional má k dispozici hodně zajímavou standardní situaci.
     
    32
    Domácí měli možnost rozehrávky přímého kopu z nějakých 25 metrů, jenže balon se zastavil o hostující zeď. Nicméně Nacional i nadále zůstává s míčem na útočné polovině.
     
    31
    Děj hry se v posledních minutách odehrává především ve středu hřiště a žádný z týmu si nedokáže vypracovat větší šanci. Hosté tak nadále s přehledem drží těsný jednogólový náskok.
     
    29
    Ruiz je dnes střelecky hodně aktivní, jenže zatím nepálí příliš přesně a jeho střelám navíc chybí i větší razance. I proto neměl Gottardi příliš mnoho práce s jeho přízemním pokusem.
     
    26
    Slimani si zabíhal za domácí obranu na kolmici jednoho ze svých spoluhráčů, obránci Nacionalu ale celou akci včas zastavili.
     
    25
    Ruiz dostal trochu více volného prostoru před domácí šestnáctkou a protože neměl, komu by nahrál, zkusil sám zakončit. Rána hostujícího hráče ale mířila doprostřed branky a skončila v náruči brankáře Gottardiho.
     
    24
    Willyan to nyní pěkně schytává, tentokrát už ale hlavní sudí musí vytáhnout žlutý kartonek ze své náprsní kapsičky. Po faulu Carvalha, který zezadu sestřelil domácího borce, prostě nemohl jinak.
     
    23
    No, žlutit se nyní mohlo i po faulu Soarese, který zezadu srazil Willyana u levé postranní čáry ve středu hřiště. Neděje se tak, hra je pouze přerušena.
     
    20
    Belkaroui (NAC) zezadu srazil Ruize který se pokoušel zpracovat na hrudi balon zády k pokutovému území. Je z toho žlutá karta pro domácího hráče a navíc velice zajímavá standardka pro Sporting.
     
    18
    Domácí fanoušci na velice slušně zaplněném Estádio de Madeira stále ženou své miláčky vpřed, ti to však nemají vůbec snadné proti jasnému favoritovi dnešního zápasu.
    17. Neuznaný gól Ruize!
     
    17
    Hosté dlouho vyčkávali, co vymyslí soupeř, ale poté málem sami udeřili! Rychlý kontr Sportingu dospěl až do gólového zakončení, ve kterém Ruiz krásně přehodil vyběhnuvšího brankáře Gottardiho, jenže pomezní sudí gól kvůli domnělému ofsajdu neuznávají!
     
    16
    Domácí nyní drží balon na útočné polovině a postupně se snaží prokousat velice pohyblivou hostující defenzivou. Ta však hraje hodně vysoko a domácí to nemají vůbec lehké.
     
    15
    Pereira se vydal na útočný výlet po pravém křídle, dostal přihrávku a okamžitě posílal centr na zadní tyč na číhajícího střelce Slimaniho. K tomu se však balon nedostal, neboť ve vzduchu se zaskvěl brankář Gottardi.
     
    13
    Sequiera vyslal dlouhý balon podél levé postranní čáry na Soarese, ten sice přes soupeře nepřešel, získal ale alespoň autové vhazování blízko pokutového území.
     
    12
    Domácí ještě měli možnost přímého volného kopu, který rozehrál Sequeira, Patricio však vyskočil nejvýše a míč dokázal vyboxovat mimo nebezpečí. V souboji o balon byl navíc faulován a tak se hosté dostanou k míči.
     
    11
    Zeegelar (SPL) ostře zajel do jednoho z protihráčů a po právu za svůj tvrdý zákrok vidí první žlutou kartu dnešního zápasu.
     
    11
    Mario ale rozehrál standardku nakrátko a s tím neměli domácí fotbalisté větší potíže a balon v pohodě poslali za autovou čáru.
     
    10
    Z podobné pozice bude nyní rozehrávat hostující Mario, je to jen o něco málo blíže brance, než před malou chvíli rozehrávali domácí hráči.
     
    9
    Standardní situace ale dnes domácím zatím nevychází a ani nyní nemusel Patricio zasahovat.
     
    8
    Sequiera poslal nadýchaný centr do pokutového území, ten ale odrazil za brankovou čáru jeden z hostujících hráčů. Roh pro domácí Nacional.
     
    8
    Domácí vybojovali zajímavou standardní situaci u pravé postranní čáry, bude z toho centr do pokutového území.
     
    7
    Podruhé se ale hosté od rohového praporku neprosadili, Gottardi tentokrát nemusel čelit většímu nebezpečí.
     
    6
    Correia se snažil zastavit míč směřující od nohy jednoho z jeho spoluhráčů ještě předtím, než opustí hřiště, ale nepovedlo se. Druhý rohový kop pro hostující celek
     
    6
    Nacional se ale prosadit nedokázal, sice se zdálo, že míč směřoval za koncovou čáru od Cesara, jenže opakovaný záběr prokázal, že se tak nestalo. Patricio tak může rozehrát od své branky.
     
    5
    Bránit se nyní budou i hosté, rohový kop vybojovali domácí fotbalisté.
    3. Islam SLIMANI - 0:1
     
    3
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    A hosté se hned z první standardní situace dnešního utkání prosazují! Na rohový kop rozehraný na přední tyč si naběhl ISLAM SLIMANI a sedmnáctým gólem v tomto ročníku Primeira Ligy posílá Sporting do vedení!
     
    2
    Ruiz se pokusil s míčem protlačit po levém křídle, byl však včas zastaven domácí obranou, jenže je toho roh pro Sporting.
     
    1
    Rozehrávky utkání se ujali domácí fotbalisté, dnes nastupující v bílých dresech, jejich soupeř odehraje tento duel v trikotech černé barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Nacional: Gottardi – Aurelio, Correia, Belkaroui, Sequeira – Willyan, Ghazal, Washington Santana – Agra, Soares, Gomes.
    Náhradníci: Rui Silva – Witi, Henrique, Pinho, Bonilha, Fofana, Román.

    Sporting Lisabon: Patricio – Pereira, Coates, Semedo, Zeegelar – Cesar, A. Silva, Carvalho, Mario – Slimani, Ruiz.
    Náhradníci: Jug – Gutiérrez, Aquilani, Ewerton, Martins, Schelotto, Mané.

    Rozhodčí: Paixão – Godinho, Tomé.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemné zápasy

    V letošním ročníku nejvyšší fotbalové soutěž v Portugalsku na sebe oba týmy již jednou narazily. Stalo se tak v rámci utkání 5. kola zvítězil Sporting na svém hřišti 1:0, když se o jediný gól zápasu postaral v 86. minutě hry Fredy Montero.

    I dlouhodobá statistika vzájemných zápasů hovoří pro Sporting a to navíc zcela jasně. Nacional na výhru nad tímto soupeřem totiž čeká již téměř pět let, v přepočtu na jednotlivá utkání se domácí neradovali již dlouhých 14 zápasů.
     
    CD Nacional

    Domácí celek z městečka Furnchal ležícím na ostrově Madeira má oproti svému dnešnímu soupeři diametrálně rozdílné starosti. Po jedenadvaceti odehraných duelech mají na svém kontě "bíločerní" dvacet jeden bod, což v osmnáctičlenné tabulce stačí pouze na patnáctou příčku, navíc jen tři body od hranice sestupu.

    Tým, který se v posledních sezónách pravidelně umisťoval v horních patrech Primeira Ligy a několikrát se také kvalifikoval do evropských pohárů tak letos zřejmě bude bojovat o holé přežití Co hovoří ve prospěch domácích fotbalistů je ale jejich aktuální forma, v posledních pěti utkáních totiž jen jednou jedinkrát prohráli a posbírali osm bodů.

    Poslední zápasy

    Académica – Nacional 2:2
    Nacional – Tondela 3:1
    Nacional – Oriental Lisabon 1:0 (pohár)

    Nejlepší střelec


    Salvador Agra – 21 zápasů / 6 branek
     
    Sporting Lisabon

    Hostující celek, který je osmnáctinásobným vítězem portugalské Primeira Ligy, se v průběžném pořadí nachází na druhém místě tabulky se ziskem 52 bodů. Na první příčku, jenž hájí jeho lisabonský rival Benfica, nedosáhnou hosté jen vinou horšího skóre.

    Obhájce třetího místa z loňské sezóny zažívá jednu z nejpovedenějších sezón v novém století a reálně útočí na zisk mistrovského titulu, vůbec prvního od roku 2002. Hosté se navíc v posledních zápasech mohou opřít o výtečnou formu, vždyť chuť porážky neokusili již ve čtyřech utkáních v řadě, ve kterých navíc ztratili body jen jednou a to v posledním kole domácí remízou s celkem Rio Ave.

    Poslední zápasy

    Sporting – Rio Ave 0:0
    Sporting – Académica 3:2
    Arouca – Sporting 0:1 (pohár)

    Nejlepší střelec

    Islam Slimani 20 zápasů / 16 branek
     
    Krásný sobotní večer všem fanouškům a fanynkám portugalské kopané! Primeira Liga má dnes na programu utkání 22. kola a mezi nimi nebude chybět ani souboj dvou týmů z opačných konců tabulky, utkají se aktuálně patnáctý tým soutěže, CD Nacional a druhý celek portugalské nejvyšší ligy, Sporting Lisabon!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Daniel Kubelka

    Branky: 3. Slimani, 52. Silva (pen.), 63. Mario, 86. Slimani (pen.)

    Karty:   20. Belkaroui (NAC), 36. Ghazal (NAC), 51. Correia (NAC), 85. Sequiera (NAC) – 11. Zeegelar (SPL), 24. Carvalho (SPL), 79. Aquilani (SPL)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:8. Fauly: 10:13.
    CD Nacional: Gottardi – Aurelio "C", Correia, Belkaroui, Sequeira – Willyan, Ghazal (53. Bonilha), Washington Santana – Agra, Soares (60. Pinho), Gomes (46. Román).
    Náhradníci: Rui Silva – Witi, Henrique, Pinho, Bonilha, Fofana, Román.

    Sporting Lisabon: Patricio – Pereira, Coates, Semedo, Zeegelar (80. Schelotto) – Cesar (34. Mané), A. Silva "C" (72. Aquilani), Carvalho, Mario – Slimani, Ruiz.
    Náhradníci: Jug – Gutiérrez, Aquilani, Ewerton, Martins, Schelotto, Mané.

    Rozhodčí: Paixão – Godinho, Tomé
    bahis siteleri