Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:7 (kon.)
Olomouc – Chomutov 4:5 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Kladno 2:6 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 8:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Olomouc
4:5 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Pátek 04.03.2016, 17:30DHL Extraliga juniorů • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je P. MACHÁČEK.
     
    54:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti znovu srovnávají krok! Olomouc si chce své poslední zápasy pořádně užít, a tak utkání dramatizuje. Chomutovského brankáře dokázali překonat vlastně tři kapitáni Olomouce, kteří se během sezóny vystřídali. Konečné slovo měl ale DAVID NESVADBA. Asistence: Šimon Beták, Tomáš Ministr.
     
    52:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak jednoduché to Piráti mít nebudou. Kohouti ujeli hostující obraně a JAROSLAV ŠKODA prostřelil hostujícího brankáře. Olomoucký bek se tak dočkal svého prvního letošního gólu. Hanáci navíc snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Jakub Heža, Jan Kropáč.
     
    48:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec těží ze své aktivity, když z levé strany dokázal vyzrát na Šoustala MARTIN ŠŤOVÍČEK. Asistence: Martin Strunz, Václav Cestr.
     
    38:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se ale brzy vrátil před Šoustala, párkrát si prohodil puk a střelou z levé strany se povedlo najít skulinku mezi tyčkou a Šoustalovým tělem JAKUBU MELIŠKOVI. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    34:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Kohouti znovu využili rychlého přesunu před Lukeše a DOMINIK MAREK poslal puk přesně mezi tři tyče. Bez asistence.
     
    16:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se okamžitě radoval z gólu, rozhodčí se však museli ještě poradit. Gólu Pirátů totiž předcházel odraz od brusle po závaru před brankou. Po poradě rozhodčích se ale hosté mohli radovat z další branky. PETR MACHÁČEK totiž přece jen dostal puk do branky podle pravidel. Asistence: Martin Tůma, Jakub Hierman.
     
    06:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se rychle dostali až před Šoustala a i když se nahození od levého mantinelu ještě za záda olomouckého brankáře nedostalo, po několika dorážkách dostrkal puk do branky ROBERT ČERNÝ. Asistence: Jiří Tupý.
     
    03:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po rychlém protiútoku jsou to ale domácí, kteří se dostávají do vedení. JAKUB HEŽA dokázal využít Nesvadbovy přihrávky a z levé strany prostřelit Lukeše. Asistence: David Nesvadba.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 4. Heža (Nesvadba), 35. Marek, 53. Škoda (Heža, Kropáč), 55. Nesvadba (Beták, Ministr) – 7. Černý (Tupý), 17. P. Macháček (Tůma, Hierman), 39. Meliško (Šťovíček), 49. Šťovíček (Strunz, Cestr), rozh. náj. P. Macháček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fejko (OLO)
    0:0   Adámek (CHM)
    2. série:
    1:0   Beták (OLO)
    1:1   Šťovíček (CHM)
    3. série:
    1:1   Škoda (OLO)
    1:2   P. Macháček (CHM)


    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Kališ, Kolovratník, Škoda – Heža, Kropáč, Fejko, Beták, Malý, Ministr, Marek, Jeklič, Kuba.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník (C), Blaha, Hierman, Cestr, Lidák, Černý – Wágner, Šťovíček, A. Macháček, Dimitrov, Tůma, P. Macháček, Adámek, Tupý, Rindoš, Strunz.

    Rozhodčí: Held – Vožda, Zedník
    bahis siteleri