Martin – Zvolen 5:0 (kon.) | Košice – Trenčín 7:0 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Košice
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 04.03.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom HC Košice preukázal svoju dominanciu vo vzájomných zápasoch a po výsledku 7:0 vyprevadil Duklu Trenčín s poriadnou nádielkou.

    Odo mňa to bol posledný vstup z Košíc v základnej časti Tipsport ligy, teším sa na vás pri prvom kole play-off, v ktorom Košice nastúpia ako líder tabuľky proti 8. celku po dlhodobej časti súťaže.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 34:14

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. Za pozornosť ďakuje Lukáš Pancurák. Verím, že ostanete portálu Onlajny.eu aj naďalej verní. (19:37:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Nič to ale nezmení na fakte, že Košice si z dnešného zápasu odnesú 3 body.
     
    59:10
    Tak nie, hlavný arbiter si napokon všimol. že puk bol do bránky posunutý nohou. Pokračujeme tak za stavu 7:0 v prospech Košíc.
     
    59:01
    Domáci pridali 8. gól. ten ale platiť nebude. Zdá sa, že jeden z hráčov Košíc stál v bránkovisku, alebo iným spôsobom bránil Kutejovi v zákroku.
     
    58:00
    Do konca zápasu ostávajú posledné 2 minúty.
    57:37 Dávid ŠOLTÉS - 7:0
     
    57:37
    Košice dali gól!
    Hričina posielal puk na modrú čiaru, odtiaľ prišla tvrdá rana, ktorú dokázal gólman vyraziť len späť do hry. Nanešťastie pre Trenčín sa k puku dostal DÁVID ŠOLTÉS, ktorý si ho ešte posunul na bekhend a pridal 7. gól. Asistencie: Martin Dudáš.
     
    57:00
    Hostia sa budú brániť s unavenými korčuliarmi, dopustili sa totiž zakázaného uvoľnenia.
     
    56:25
    Nejde to stredom poľa, po pravej, ani po ľavej strane. Košičania výborne vykrývajú svojho súpera vo všetkých výhodných streleckých pozíciach, Trenčín má tak len veľké problémy so zakončením.
     
    55:50
    Aj preto puk pomerne často lieta až k bránke hostí, ktorí sú teraz smerom dopredu absolútne bezmocní.
     
    55:10
    Trenčín sa s pukom prakticky ani len neusadil v útočnej tretine, hosťom robí veľký problém prechod stredným pásmom, ktoré majú teraz Košice výborne pokryté.
     
    54:28
    Šoltés (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    54:01
    Signalizovaný trest pre jedného z domácich, Kutej odchádza na striedačku, Košice sa pri najbližšom prerušení rozlúčia s jedným korčuliarom, ktorý odíde na trestnú lavicu.
     
    53:30
    Nastrelenie od modrej čiary ešte bolo tečované, našťastie pre Duklu puk skončil pred bránkoviskom a odtiaľ sa smerom ku Kutejovi už neposunul.
     
    52:55
    Všetko sa to zmenilo až v tejto chvíli, keď sa Košice pred bránkoviskom ešte dostali k odrazenému puku, po tom ale včas skočil Kutej a ukryl ho tak pod svojou lapačkou.
     
    52:10
    Košice sú usadené v pásme svojho súpera, ten ich ale dobre vytláča do nevýhodných streleckých pozícii. Zatiaľ sme priame ohrozenie bránky nevideli.
     
    51:42
    Trest pre hráčsku lavicu Trenčína – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odpyká Petrovický.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Boltun (Deyl, Dudáš), 24. Šoltés (Hričina), 29. Spilar (Hričina, Cebák), 30. Hrnka (Suja), 39. Deyl (Bartoš, Spilar), 43. Bicek (Boltun, Hričina), 58. Šoltés (Dudáš)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Macejko, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Varga, Češík, Šoltés – Boltun, Hričina, Lelkeš – Chovan
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (41. Kutej) – Drtina, Hatala, M. Novák, Drgoň, Rehák, Ryzák, Šišovský, Holenda – Hlinka, Petrovický, Dlouhý – Sojčík, Stümpel, Gašparovič – Melichárek, Troliga, Nemec – Hudec, Švec, Studenič

    Rozhodčí: Novák, J. Konc – Holienka, Smrek
    thejrc.org