Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Pátek 04.03.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Radko Gudas (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    55:46
    Zach Kassian (EDM) dostal dvojitý trest, 2 minuty vysoká hůl + 2 minuty hrubost, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    55:46
    Radko Gudas se pustil do pěstního souboje s jedním protihráčů a předčasně odchází do kabin.
    51:59 Lauri KORPIKOSKI - 0:4
     
    51:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI skóruje v oslabení a Edmonton už vede nad bezmocnými Flyers 4:0!! Mark Letestu předvedl v levém rohu útočného pásma dobrý forčeking a poté zpětnou přihrávkou našel Lauriho Korpikoskiho, který bez přípravy z blízkosti zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mark Letestu.
     
    51:17
    Zach Kassian (EDM) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    51:13
    Jevgenij Medveděv se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele a snažil se zamířit mezi betony Cama Talbota, ten ale jeho střelu vyrazil a připsal si další skvělý zákrok!
     
    47:16
    Adam Pardy (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:16
    Wayne Simmonds dostal dvojitý trest, 2+2 minuty hrubost.
     
    47:16
    Patrick Maroon (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:16
    Wayne Simmonds se u střídaček opřel do Taylora Halla a poté se strhla na ledě obrovská mela!
     
    37:03
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    36:11 Patrick MAROON - 0:3
     
    36:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON se prosazuje z dorážky a posílá Oilers do tříbrankového trháku!! Adam Pardy napřáhl v blízkosti levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, kterou před bránou skvěle tečoval Patrick Maroon a puk se od horní tyče odrazil před brankovou čáru, čehož následně využil a ze vzduchu ho na druhý pokus dorazil do brány. Asistence: Adam Pardy, Brandon Davidson.
     
    35:23
    Flyers mohli rychle odpovědět střelou z levého křídla, jenže puk se vzápětí od horní tyče odrazil mimo! Cam Talbot si dnes postavil tyče své brány skvěle a již potřetí v zápase ho uchránily od inkasovaného gólu.
    34:22 Taylor HALL - 0:2
     
    34:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL střílí gól a posílá Oilers do dvoubrankového vedení!! Taylor Hall se dostal do samostatného úniku a po přehození puku z bekhendu na forhendem u levé tyče umístil puk nad pravým betonem Michala Neuvirtha do sítě. Bez asistence.
     
    32:23
    Leon Draisaitl předvedl před bránou skvělou stahovačku z forhendu na bekhend a poté se po potažení puku k pravé tyči snažil puk zvednout pod horní tyč, Michal Neuvirth se ale podruhé v zápase překonat nenechal!
     
    30:27
    Sam Gagner se mezi kruhy pro vhazování protáhl před bránu a u pravé tyče se snažil puk umístit mezi betony Cama Talbota, což se mu sice podařilo a kotouč mířil do prázdné brány, jenže brankář Oilers prokázal fantastickou reakci a puk tygřím skokem na brankové čáře zastavil!
     
    29:24
    Anton Lander (EDM) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    29:05
    Michal Neuvirth je na střídačce a Flyers to při poskytnuté výhodě zkouší v šesti!
     
    27:40
    Shayne Gostisbehere na levém křídle vypálil od mantinelu, Cam Talbot ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    26:35
    Shayne Gostisbehere si vyměnil puk s Markem Streitem, který po jeho přihrávce od modré čáry napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k parádní střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, nakonec se ale od ní odrazila zpět do hry!
     
    26:08
    Adam Clendening (EDM) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    23:01
    Claude Giroux se ocitl před bránou v obrovské šanci a snažil se zamířit k pravé tyči, jenže z blízkosti trefil pouze levý beton Cama Talbota, který si připsal skvělý zákrok!
     
    18:43
    Shayne Gostisbehere si několikrát vyměnil puk na levém křídle s Claudem Girouxem, který mu vrátil puk zpětnou přihrávkou k modré čáře a mladý obránce Philadelphie napřáhl k pořádně prudké a nebezpečné střele s příklepem, která se od levé tyče odrazila zpět do hry! To byla bomba jako z děla.
     
    18:09
    Zack Kassian (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    17:51
    Edmonton napřáhl na pravém křídle k nebezpečné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Michal Neuvirth ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou puk vytáhl mimo!
     
    15:14
    Sean Couturier si uprostřed ledové plochy vyměnil puk se svým spoluhráčem a poté mezi třemi hráči Oilers pronikl až k bráně, kde se u levé tyče dostal do zakončení, Cama Talbota ale překonat nedokázal! Nechybělo mnoho a Flyers mohli udeřit v oslabení.
     
    14:01
    Edmonton se po vyhraném vhazování v levém kruhu dostal ke střele, kterou těsně před bránou tečoval Jordan Eberle, Michal Neuvirth ale předvedl dobrou reakci a puk ukryl ve svém náručí!
     
    13:49
    Nick Schultz (PHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    11:20 Nail JAKUPOV - 0:1
     
    11:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    NAIL JAKUPOV otevírá skóre dnešního zápasu a proti Philadelphii střílí svůj první gól v kariéře NHL!! Jordan Eberle na pravém křídle obranného pásma poslal do úniku Connora McDavida, který nabral neskutečnou rychlost a poté si sjel z pravé strany před bránu, kde se snažil zamířit mezi betony Michala Neuvirtha, ten jeho střelu sice vyrazil, proti následné dorážce Naila Jakupova z bezprostřední blízkosti už byl ale bezmocný. Asistence: Connor McDavid, Jordan Eberle.
     
    10:27
    Ryan White využil otevřeného prostoru v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Cam Talbot pravým betonem vykopl do rohu ledové plochy a připsal si první ostrý zákrok!
     
    03:27
    Nail Jakupov se podruhé v zápase ocitl ve slibné střelecké pozici, když z levého kruhu pro vhazování mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Michal Neuvirth ale vytáhl další skvělý zákrok a puk ukryl po jeho střele v lapačce!
     
    00:16
    Oilers vyrazili do přečíslení dva na jednoho a byla z toho obrovská šance! Nejprve v těsné blízkosti brány pálil z otočky bekhendem Jordan Eberle, jeho následná střela ale našla pouze levý beton Michala Neuvirtha, stejně jako následná dorážka Naila Jakupova z mezikruží.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Jakupov (McDavid, Eberle), 35. Hall, 37. Maroon (Pardy, Davidson), 52. Korpikoski (Letestu)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit (A), Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Gagner – Laughton, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Pardy, Davidson, Nurse, Clendening – Jakupov, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Kassian – Maroon, Letestu, Korpikoski – Hendricks (A), Lander, Cracknell. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Brad Watson, Kendrick Nicholson – Michel Cormier, Darren Gibbs

    Diváci: 18636
    bahis siteleri