Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 04.03.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:54 Adam HENRIQUE - 4:5
     
    61:54
    Devils právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto, hrdinou New Jersey se pro dnešní noc stává ADAM HENRIQUE! Ten po vyrovnání v závěrečné minutě rozhodl i v prodloužení, když na pravé straně do branky dokázal dorazit neúspěšnou střelu Johna Mooorea! Asistence: Travis Zajac a John Moore.
    59:20 Adam HENRIQUE - 4:4
     
    59:20
    Devils právě vstřelili branku!
    40 sekund před koncem třetí třetiny dokázali Ďáblové vyrovnat na 4:4! Kyle Palmieri z rohu útočného pásma nahrál před bránu, kde zakončoval Devante Smith-Pelly. Jeho pokus Rinne vyrazil betonem pouze do míst, kde byl na dorážku připraven ADAM HENRIQUE, který uklidil kotouč do sítě! Asistence: Devante Smith-Pelly a Kyle Palmieri.
    57:56 Filip FORSBERG - 4:3
     
    57:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš znovu v akci! Hosté vyrazili do akce dva na dva, kterou zneškodnil Rinne po střele Palmieriho. Predátoři si tak vytvořili protiútok, který po velice dobré práci Craiga Smithe zakončil nekompromisní ranou zápěstím FILIP FORSBERG! Švédský šikula registruje třetí bod v utkání! Asistence: Craig Smith a Mike Ribeiro.
    49:13 Travis ZAJAC - 3:3
     
    49:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové přesilovou hru dokázali využít a máme znovu vyrovnáno, 3:3! Celou akci nahozením založil Kyle Palmieri, který posléze na modré předal puk Schlemkovi. Ten ještě vylepšil situaci pasem na TRAVISE ZAJACA, který střelou zápěstím zaznamenal desátý gól v sezoně! Asistence: David Schlemko a Kyle Palmieri.
    27:23 Devante SMITH-PELLY - 3:2
     
    27:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek snižuje na rozdíl jednoho gólu! Sergej Kalinin to udělal velice dobře a zatáhl puk do útočného pásma, kde ho předal Jonu Merrillovi. Ten vypálil a Rinnemu touš vypadl, za brankovou čáru ho posléze dokázal při svém debutu v dresu Ďáblů dorazit DEVANTE SMITH-PELLY! Asistence: Jon Merrill a Sergej Kalinin.
    22:39 Paul GAUSTAD - 3:1
     
    22:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Do další akce se vřítili domácí hokejisté a díky tomu odskočili do vedení 3:1! Miikka Salomäki odvedl dobrou práci a založil útočnou příležitost, ze které z pravého křídla před branku parádně nahrál Austin Watson. V tomto prostoru už se k puku dostal PAUL GAUSTAD, který překonal Keitha Kinkaida parádním blafákem mezi betony! Asistence: Austin Watson a Miikka Salomäki.
    17:13 Mike RIBEIRO - 2:1
     
    17:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Třetí gól v zápase a znovu to je z přesilovky! Opět nádherně sehraná akce Predátorů. Filip Forsberg zadovkou nahrál na modrou čáru Romanu Josimu, jehož tvrdý pokus před brankou tečoval MIKE RIBEIRO mimo dosah Keitha Kinkaida! Asistence: Roman Josi a Filip Forsberg.
    16:00 Kyle PALMIERI - 1:1
     
    16:00
    Devils právě vstřelili branku!
    I Ďáblové využívají přesilovou hru! A postaral se o to muž, který ji vybojoval. Mezi kruhy se ke střele dostal Jacob Josefson a na levém křídle zůstal nehlídaný KYLE PALMIERI, který se z dorážky prosadil a upravil stav zápasu na 1:1! Bleskurychle proměněná početní výhoda. Asistence: Jacob Josefson a David Schlemko.
    08:48 Craig SMITH - 1:0
     
    08:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds dokázali přesilovou hru využít a dostávají se do vedení 1:0! Shea Weber z pravého křídla parádní přihrávkou vybídl ke skórování CRAIGA SMITHE, jenž touto šancí nepohrdl a otevřel skóre dnešního zápasu! Parádně sehraná akce. Asistence: Shea Weber a Filip Forsberg.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 9. Smith (Weber, Forsberg), 18. Ribeiro (Josi, Forsberg), 23. Gaustad (Watson, Salomäki), 58. Forsberg (Smith, Ribeiro) – 16. Palmieri (Josefson, Schlemko), 28. Smith-Pelly (Merrill, Kalinin), 50. Zajac (Schlemko, Palmieri), 60. Henrique (Smith-Pelly, Palmieri), 62. Henrique (Zajac, Moore)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Bitetto, Ellis, Ekholm, Granberg – Järnkrok, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Watson. Trenér: Peter Laviolette.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Warsofsky, Merrill – Boucher, Henrique, Smith-Pelly – Kalinin, Zajac, Palmieri – Blandisi, Josefson, Kennedy – Ruutu, Gionta, Tootoo. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Skilliter, L'Ecuyer – Alphonso, Shewchyk.
    bahis siteleri