Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:5 (0:2, 1:3, 0:0)
Anaheim Ducks
Pátek 04.03.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:00 Corey PERRY - 1:5
     
    39:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bieksovu střelu na hranici brankoviště dorazil za záda brankáře domácích COREY PERRY. Další branka v přesilové hře a hosté vedou již 5:1. Dobrá práce Perryho. Asistence: Kevin Bieksa, Hampus Lindholm.
    34:01 Josh MANSON - 1:4
     
    34:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po pohledné kombinaci se Ducks dostávají do vedení o tři branky. Kesler našel skvělým pasem JOSHE MANSONA, který bekhendovou stranou hole posílá kotouč mimo dosah brankáře domácích. Anaheim vede 4:1. Asistence: Ryan Kesler, Jamie McGinn.
    29:02 Anthony DUCLAIR - 1:3
     
    29:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gólem v přesilové hře domácí snižují. Po výborná přihrávce Maxe Domiho pálí přesně na vzdálenější tyč ANTHONY DUCLAIR. Asistence: Max Domi, Connor Murphy.
    Cam FOWLER - 0:3
     
    21:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhý gól Ducks v dnešním zápase v přesilové hře. Sami Vatanen připravil puk pro CAMA FOWLERA, který povedenou střelou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hosté jdou do vedení o tři branky. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Kesler
    05:38 Rickard RAKELL - 0:2
     
    05:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí tým nedá dobrý vstup do zápasu, v oslabení dostává další branku. Perry našel přesnou přihrávkou úplně volného RICKARDA RAKELLA, který už měl snadnou práci – trefit odkrytou část branky. Gól v přesilové hře a hosté vedou 2:0. Asistence: Corey Perry, Sami Vatanen.
    04:52 Jamie MCGINN - 0:1
     
    04:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí brankář Treutle si svůj start do zápasu představoval jinak. Za brankou špatně vyhodnotil situaci a rozehrál puk. K němu se dostal JAMIE MCGGINN, který využil nekoncentrovanosti brankáře, a tak vedou hosté. Asistence: Corey Perry.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 30. Duclair (Domi, Murphy) – 5. McGinn (Perry), 6. Rakell (Perry, Vatanen), 22. Fowler (Vatanen, Kesler), 35. Manson (Kesler, McGinn), 39. Perry (Bieksa, Lindholm)


    Arizona Coyotes: Treutle (Domingue) – Murphy, Ekman-Larsson, Tinordi, Connauton, Stone, Grossman – Duclair, Vermette, Tichonov – Sekáč, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Domi – Plotnikov, Chipchura, Matinook
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Vatanen, Stoner – Santorelli, Noesen, Perron – Perry, Rakell, McGinn – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Garbutt, Thompson, Ritchie

    Rozhodčí: Morton, Rehman – Racicot, Sharrers

    Diváci: 11 999
    bahis siteleri