Ural – Machačkala 4:2 (kon.) | Spartak – Perm 2:1 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 2:0 (kon.)
konec
FK Ural
4:2 (2:1)
Anži Machačkala
Sobota 12.03.2016, 12:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Spartak GOGNIJEV - 4:2
     
    90+1
    Ural právě vstřelil branku!
    Vítězství domácího týmu v závěru zápasu svým třetím gólem definitivně stvrzuje SPARTAK GOGNIJEV, jenž do sítě umístil míč po centru z levé strany a stal se tak autorem hattricku.
     
    90
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Gerson Acevedo, na závěrečné desítky vteřin nastupuje do hry Kosťantin Jarošenko.
    84. Spartak GOGNIJEV - 3:2
     
    84
    Ural právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Uralu se podruhé v zápase ujímají vedení! SPARTAK GOGNIJEV si míč potáhl až na hranici šestnáctky a z její pravé strany vystřelil. Na jeho jedovatý křižný pokus si Jurčenko sice sáhl, zabránit balonu v cestě za brankovou čáru už však gólman Machačkaly nedokázal.
     
    82
    Kulakov zaútočil po pravé straně a od míče ho v rozporu s pravidly odstavil Alexandr Žirov (Anži Machačkala), který za podražení ukrajinského plejera obdržel od rozhodčího žlutý kartónek.
     
    77
    Střídání v týmu Anži Machačkala: hřiště opouští Bernard Berisha, nahradí ho Amadou Moutari.
     
    72
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dmitrij Korobov, přichází Alexandr Rjazancev.
    70. Ilja MAXIMOV - 2:2
     
    70
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Dvacet minut před koncem řádné hrací doby je vyrovnáno! Před pokutovým územím si balon tělem zpracoval ILJA MAXIMOV, nechal ho dopadnout na zem a kličkou do strany si vytvořil lepší střeleckou pozici. Balon pak táhlou střelou umístil přesně k pravé tyči, kde Zabolotnyj nedosáhl.
     
    65
    Střídání v týmu FK Ural: z hrací plochy odchází Edgar Manučarjan, místo něj na trávník přichází Alexandr Stavpec.
     
    61
    Ilja Maximov (Anži Machačkala) uprostřed hracího pole poslal k zemi Korobova a uviděl žlutou kartu.
     
    53
    O poznání rušněji bylo na opačné straně hřiště, kde se střeleckým pokusem zpoza šestnáctky prezentoval Manučarjan. Nemířil vůbec špatně, když jeho projektil prosvištěl jen těsně nad pravým horním rohem brány.
     
    39
    Lorenzo Ebecilio (Anži Machačkala) zvedl svou nohu příliš vysoko, kopačkou zasáhl do hlavy Kulakova, za což mu byl vyměřen trest žluté karty.
    29. Bernard BERISHA - 2:1
     
    29
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Hostující celek po necelé půlhodině hry vsítil kontaktní gól! Ebecilio po levé straně vnikl s míčem do pokutového území a přihrál ho BERNARDU BERISHOVI, který ač v tísni, dokázal Zabolotného prostřelit ranou k bližší tyči.
    19. Alexandr SAPETA - 2:0
     
    19
    Ural právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Domácí publikum rozjásal ALEXANDR SAPETA, který u vzdálenější tyče obdržel Manučarjanův přízemní pas z pravé strany a měl jednoduchou úlohu, když balon doklepl do zcela prázdné brány.
    10. Spartak GOGNIJEV - 1:0
     
    10
    Ural právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po nelelých deseti minutách ujímá vedení! Korobov chytrou přihrávkou vysunul SPARTAKA GOGNIJEVA, který se dostal ke střele v pokutovém území a ránou bez přípravy z bezprostřední blízkosti překonal vyběhnuvšího Jurčenka.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 10. Gognijev (Korobov), 19. Sapeta (Manučarjan), 84. Gognijev (Acevedo), 90+1. Gognijev – 29. B. Berisha, 70. Maximov (B. Berisha)

    Karty:   39. Ebecilio (MCK), 61. Maximov (MCK), 82. Žirov (MCK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:20.
    FK Ural: Zabolotnyj – Kulakov, Martynovič, Fontanello, Dancev – Sapeta, Jemeljanov – Korobov (72. Rjazancev), Acevedo (90. Jarošenko), Manučarjan (65. Stavpec) – Gognijev.
    Náhradníci: Šubin, Arapov – Jarošenko, Stavpec, Novikov, Ščerbakov, Burmistrov, Merkulov, Bilonog, Rjazancev, Serčenkov.

    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Jonathan Mensah, Lazić, Žirov, Tagirbekov – Majewski, Ebecilio – Agalarov, B. Berisha (77. Moutari), Maximov – Abdulavov.
    Náhradníci: Šafinskij, Pomazan – Moutari, Gasanov, Chadarcev, Musalov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.
    bahis siteleri