Nové Mesto n/V – Pohronie 0:1 (kon.) | Prešov – Haniska 6:0 (kon.) | L. Mikuláš – FC Košice 3:0 (kon.)
Nitra – B. Bystrica 1:1 (kon.) | MFK Zvolen – Teplička n. Váhom 1:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
6:0 (0:0)
FK Haniska
sk Sobota 12.03.2016, 14:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojované. Po bezgólovom prvom polčase Prešovčania deklasovali celok FK Haniska vysoko 6:0. V druhom dejstve boli jednoznačne lepším tímom a do tabuľky si tak pripisujú ďalšie tri body, vďaka čomu zotrvajú na druhej priečke tabuľky. Vyše 400 divákov v Prešove sledovalo v druhom polčase jednostranný futbal, v ktorom Šarišania svojho súpera vyprevadili so zahanbujúcou prehrou. (16:20:02)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Za myselné odkopnutie lopty videl v závere stretnutia žltú kartu ešte hosťujúci hráč Tibor Nagy.
     
    90+1
    A právne v nej mohli Prešovčania udrieť siedmykrát. Voda ale nedokázal usmerniť loptu v šestnástke do brány hostí.
     
    90
    V závere stretnutia sa bude hrať ešte jedna nadstavená minúta.
     
    90
    A plynúť začala posledná minúta dnešného stretnutia. Prešov má loptu na svojich kopačkách a čaká na záverečný hvizd hlavného rozhodcu Nemčeka.
     
    89
    Sledovať budeme ešte jednu z posledných útočných akcií hráčov Hanisky. Dlhá nakopávaná lopta skončila v moci brankára Taliana.
     
    89
    Keresteš bol teraz v strede poľa faulovaný, čo vyplýva z frustrácie hosťujúcich futbalistov, ktorí prehrávajú o zahanbujúcich šesť gólov.
     
    88
    Pri lopte je Dzurík, ktorý teraz do hry zapojil po dlhom čase aj brankára Taliana.
     
    88
    Majerník sa po ošetrení vrátil na ihrisku. Do konca zápasu ostávajú dve minúty.
     
    87
    Bude sa pokračovať v hre. Prešovčania si prihrávajú loptu na vlastnej polovici. Zápas sa dohrá v pokojnom tempe za potlesku vďačných domácich fanúšikov.
     
    86
    Na trávniku teraz ostal ležať hosťujúci kapitán Majerník, ktorého zrejme v závere zápasu trápia kŕče. Je ošetrovaný priamo na ihrisku.
     
    86
    Voda to teraz skúšal po ľavej strane, no ani nadvakrát nedokázal prihrávkou z bránkovej čiary nájsť spoluhráča.
     
    85
    Do konca zápasu ostáva päť minút. Prešov nastrieľal svojmu súperovi poltucet gólov v druhom polčase a zaslúžene si dnes na konto pripíše tri body.
     
    84
    Peter Katona sa v závere zápasu porúča z ihriska, keď ho na ihrisku vystrieda Filip Voda.
     
    83
    Prešov dal gól!
    Hostia sa ale teraz pred vlastnou šestnástkou dopustili obrovskej chyby. Dominik Jacko sa síce po strele spred šestnástky nepresadil, no hetrik v zápase zavŕšil Hector Tubonemi, ktorý pohodlne poslal loptu do opustenej brány.
     
    82
    Fedor teraz dobre prečítal hru, loptu ukryl vo svojom náručí a svojich spoluhráčov poslal dopredu.
     
    81
    Prešov drží loptu vo svojej moci v strede poľa, vďaka päťgólovému náskoku sa nikam neponáhľa a čaká za záverečným hvizdom dnešného duelu.
     
    80
    V záverečných desiatich minútach sa na ihrisku objaví aj Samuel Ondira, ktorý na ihrisku vystrieda Viktora Maťaša.
     
    79
    Zápas pomaly vstupuje do svojej poslednej desaťminútovky. Prešov navyše teraz mohol skórovať šiestykrát. Tubonemi ale nedokázal skompletizovať hetrik, keď jeho volej na hranici šestnástky skončil nad bránou Hanisky.
     
    78
    Hosťujúci kapitán Štefan Majerník už dvakrát simulovane padol na trávnik, no rozhodca mu na jeho herecký výkon neskočil. Bude sa pokračovať v hre.
     
    77
    Do hry sa na necelých posledných pätnásť minút dostane domáci Dominik Jacko, ktorý na trávniku nahradí Jakuba Barteka.
     
    76
    Hráči Hanisky zjavne na záver zápasu rezignovali a budú sa snažiť dohrať duel bez ďalšieho inkasovaného gólu.
     
    75
    Prešovčania kontrolujú hru a v druhom polčasu sa zjavne bavia futbalom. Svojmu súperovi uštedrili „päťku" a stále držia loptu na svojich kopačkách.
     
    74
    Do hry sa v závere zápasu dostane aj mladý talent prešovského futbalu Michal Kraľovič, ktorý v hre zastúpi Lukáša Micherdu.
     
    73
    Pred rozohrávkou hostí po piatom inkasovanom góle videl žltú kartu taktiež hosťujúci brankár Norbert Fedor, ktorý zjavne ťažko znáša výprask, ktorý dnes jeho tím musí trpieť na ihrisku Šarišanov.
     
    72
    Prešov dal gól!
    Exekútorom penalty bol domáci útočník Hector Tubonemi, ktorý rutinérsky premenil pokutový kop a Prešov poslal už do 5-gólového vedenia.
     
    71
    Hosťujúci kapitán Štefan Majerník videl za svoj zákrok žltú kartu.
     
    71
    A Prešovčania budú kopať druhú penaltu v zápase. Dzurík bol tvrdo atakovaný hosťujúcim Majerníkom.
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 485 divákov.
     
    69
    V strede poľa teraz domáci Micherda tvrdo nabehol do protihráča, za čo si vyslúžil žltú kartu.
     
    68
    Futbalisti FK Haniska sú hodní na uterák. V druhom polčase inkasovali štyri góly a nik nepochybuje o tom, že z prešovského ihriska odídu s výpraskom.
     
    67
    Prešov dal gól!
    A Prešov vedie už o štyri góly. Katona parádne v šestnástke hostí zakombinoval s Dzuríkom a prvý menovaný zhruba z piatich metrov delovkou presne pod brvno nedal Fedorovi v bráne hostí žiadnu šancu. Tento gól, počnúc kombináciou prešovských hráčov, bude patriť medzi ozdoby víkendových súbojov DOXXbet ligy.
     
    66
    Dzurík teraz nedosiahol na center Barteka z pravej strany, no Prešovčania stále ostávajú pri lopte a obliehajú šestnástku súpera.
     
    66
    Hruška teraz výborne zakombinoval na ľavej strane so spoluhráčmi a Prešov sa ženie do útoku za ďalším streleckým úspechom.
     
    65
    Haniska strieda druhého hráča v zápase. Miesto na ihrisku po Matúšovi Horváthovi zaujme Tibor Nagy.
     
    64
    Musel by sa stať menší zázrak, aby Prešovčania dnes nedoviedli zápas do víťazného konca. V deviatom kole na pôde Hanisky síce prišli o dvojgólové vedenie a napokon prehrali, no priebeh hry dáva jasne najavo, že Prešovčania si po záverečnom hvizde na konto pripíšu tri body za víťazstvo.
     
    63
    Hra sa po troch rýchlych góloch upokojila. Prešovčania kontrolujú hru, majú loptu na svojich kopačkách a v závere stretnutia budú čakať len za koncom zápasu.
     
    62
    A gól mal teraz na kopačke Prešovčan Hruška. Katona ho, podobne ako pred niekoľkými minútami Tubonemi, vysunul do čistej gólovej príležitosti, no akciu domáceho celku prerušil hvizd rozhodcu oznamujúci ofsajdové postavenie prešovského hráča.
     
    61
    Prešov je pri chuti, oblieha šestnástku súpera a snaží sa o strelenie štvrtého gólu v dnešnom súboji.
     
    60
    Po hodine hry je, zdá sa, rozhodnuté. Prešovčania po troch rýchlych góloch vedú rozdielom triedy a v záverečnej tridsaťminútovke im stačí udržiavať pohodlné vedenie.
     
    59
    Haniska má teraz opticky viac z hry, drží loptu na svojich kopačkách, no po troch inkasovaných góloch pôsobí kŕčovito a nedokáže sa dostať na dostrel domácej brány.
     
    58
    Na prešovskom štadióne je hneď veselšie a priebeh hry v druhom polčase jasne nasvedčuje, že tri body dnes ostanú doma.
     
    57
    Prešov dal gól!
    Hostia sa ešte nestihli spamätať z druhého inkasovaného gólu a brankár Fedor vyberá loptu z brány už tretíkrát. Tentoraz perfektnú prihrávku do šestnástky medzi obrancov z kopačky Tubonemiho využil Lukáš Hruška, ktorý poslal loptu pekne popri brankárovi do brány.
     
    57
    Do hry sa dostáva hosťujúci hráč Miroslav Klimek, ktorý v hre vymení Miloša Galla.
     
    56
    Prešov dal gól!
    Prešovčania zahrali rohový kop nakrátko. K lopte sa napokon dostal Hector Tubonemi, ktorý z bezprostrednej blízkosti poslal loptu za chrbát Norberta Fedora.
     
    56
    Prešovčania sú stále pri lopte a získali výhodu rohového kopu.
     
    55
    V úvodných desiatich minútach druhého polčasu sme videli otvárací gól z kopačky domáceho kapitána Patrika Jacka, ktorý poslal Prešov do vedenia. Hra na trávniku v Prešove okamžite ožila a v ďalších minútach rozhodne bude ešte o čo hrať.
     
    54
    Majerník vyslal skutočne razantnú loptu spoza autovej čiaryno lopta skončila v moci pozorného brankára Jozefa Taliana.
     
    53
    Prešovská obrana ale zatiaľ pred brankárom Talianom pracuje veľmi spoľahlivo. Pri lopte je kapitán Štefan Majerník, ktorý bude vhadzovať autové vhadzovanie ďaleko do šestnástky domáceho tímu.
     
    52
    Haniska rozohrala loptu zo stredového kruhu a okamžite sa snaží súperovi vrátiť úder v podobe vyrovnávajúceho gólu.
     
    51
    Prešov dal gól!
    Kapitán Patrik Jacko vzal zodpovednosť na seba. Rozbehol sa k lopte, oprel sa do nej a úspešným streleckým pokusom napol sieť v bráne Hanisky. Brankár Fedor bol bez šance.
     
    50
    Za svoj faul v šestnástke bol navyše potrestaný žltou kartou Matúš Horváth.
     
    50
    A bude sa kopať pokutový kop! Domáci Peter Katona padol v šestnástke Hanisky a rozhodca Nemček nekompromisne odpískal penaltu.
     
    49
    Lukáš Hruška sa teraz prezentoval krásnou individuálnou akciou. Po krásnych kľučkách doslova vycvičil brániaceho Maťaša, no jeho dobrý center nasmerovaný do šestnástky nedokázal usmerniť do brány žiadny z jeho spoluhráčov.
     
    48
    Maťaš ale výborne prečítal hru, dostal sa k lopte a dlhým šprintom po pravej strane zaviedol loptu až k šestnástke domáceho brankára Taliana.
     
    47
    Pri lopte sú Prešovčania, ktorí sa s loptou „maznajú" v strede poľa a čakajú na vhodnú príležitosť na postup dopredu.
     
    46
    Druhý polčas sa začal. Haniska rozohrala loptu a hneď to skúšala dlhou nakopávanou loptou na Maťaša. Lopta ale skončila za autovou čiarou.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 15:32.
     
    Po prvom polčase tak odchádzajú aktéri dnešného stretnutia v Prešove do kabín za bezgólového stavu. Oba tímy si dokázali vypracovať niekoľko sľubných šancí na skórovanie, no futbaloví priaznivci na tribúnach si na otvorenie skóre budú musieť počkať do druhej 45-minútovky.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    V nadstavenom čase prvého polčasu sa už nič dramatické nestalo. O niekoľko sekúnd hlavný rozhodca Nemček odpíska koniec prvej 45-minútovky.
     
    45+1
    Z rohového kopu ale Prešovčania nevyťažili nič. V tvorení akcie ale pokračujú v strede poľa, kde sa lopta dostala po obrannom zákroku hostí.
     
    45
    V prvom polčase sa budú nadstavovať dve minúty.
     
    45
    Prešovčania si v záverečnej minúte prvého polčasu vypracovali tlak, zavreli svojho súpera vo vlastnej šestnástke a budú mať k dispozícii rohový kop.
     
    44
    Gallo bol napokon vykázaný za autovú čiaru. Bude sa pokračovať v hre.
     
    43
    Bartek sa teraz dostal do kontaktu s hosťujúcim Milošom Gallom, ktorý je ošetrovaný priamo na ihrisku. Tento incident sa napriek emóciám zo strany domáceho hráča zaobíde bez udelenia karty.
     
    42
    Na druhej strane sa azda v najväčšej šanci zápasu ocitol Tomáš Labun. Hosťujúci futbalista sa obtočil okolo prešovského obrancu, no jeho pokus ľavačkou v čistej šanci skončil nepochopiteľne mimo brány.
     
    41
    Prvý polčas vstúpil do svojej poslednej päťminútovky. Prešov má loptu na svojich kopačkách. Micherda teraz vyzval do zakončenia Tubonemiho, jeho pokus však zneškodnil brankár Fedor, k dorážke sa dostal aj Katona, no hosťujúci ochranca svätyne s pomocou defenzívy zvládol aj túto situáciu.
     
    40
    Haniska sa teraz nedokázala presadiť pred prešovskou šestnástkou. Micherda dostal loptu spred svojej brány a dlhou prihrávkou vyzval do behu Tubonemiho. Z tejto akcie ale napokon vzišlo.
     
    39
    Micherda sa už už dostával do sľubnej šance, no čiarový rozhodca si teraz všimol ofsajdové postavenie prešovského hráča a správne posúdil situáciu.
     
    39
    Kerestešov center ale skončil len na hosťujúcom hráčovi. Haniska túto situáciu zvládla na výbornú.
     
    39
    V závere prvého polčasu majú ale Prešovčania možnosť skórovať z rohového kopu.
     
    39
    Prešovčania majú opäť loptu vo svojej moci a v závere prvého dejstva sa snažia o dobytie hosťujúcej brány. Obrana Hanisky ale zatiaľ pracuje na sto percent a Prešovčanom v závere prvého polčasu nedovoľuje dostať sa do vedenia.
     
    38
    Borovský dlhým centrom vyzval do stopercentnej „gólovky" Róberta Cicmana, no ten zoči-voči Talianovi prepálil bránu.
     
    37
    Hráč FK Haniska napokon bude môcť pokračovať v hre. Loptu bude zo stredu ihriska rozohrávať Marcel Borovský.
     
    36
    Domáci Tubonemi zatiaľ ostáva v hre, no zdá sa, že ho pri behu obmedzuje ľahké poranenie členka na ľavej nohe. Na druhej strane je priamo na ihrisku ošetrovaný hosťujúci hráč Viktor Maťaš.
     
    35
    Haniska má stále loptu vo svojej moci, nedokáže sa však dostať na dostrel prešovskej brány. Všetko nasvedčuje tomu, že hostia sú zatiaľ s remízovým rezultátom spokojní a budú sa ho snažiť udržať až do konca prvého polčasu.
     
    34
    Patrik Jacko teraz škaredo padol pred šestnástkou po jednom zo súbojov, no podľa arbitra Nemčeka sa dopustil faulu a loptu tak budú rozohrávať hostia.
     
    33
    Katona bol teraz odzbrojený Horváthom pred šestnástkou. Haniska si tak opäť môže na malú chvíľu vydýchnuť.
     
    33
    Pri lopte je Keresteš. Prešovčania v posledných minútach prebrali iniciatívu v hre, no zatiaľ a im nedarí strelecky sa presadiť.
     
    32
    Prešov sa prezentoval veľmi sľubnou akciou. Hruška to myslel skutočne dobre, no Tubonemi jeho razantnú prízemnú prihrávku nedokázal v rýchlosti pred Fedorom usmerniť do brány.
     
    31
    Zhruba dvadsiatka domácich fanúšikov už tradične skandujúcich za prešovskou bránou ženie svojich miláčikov dopredu. Prešov bude teraz rozohrávať štandardku z pravej strany.
     
    31
    Za nami je prvá polhodina hry. Sledujeme zatiaľ remízové stretnutie. Prešovčania si síce vypracovali 2 sľubné šance, no na otvárací gól zatiaľ fanúšikovia na tribúnach čakajú márne.
     
    30
    Lukáš Hruška sa teraz dostal k hlavičke, no jeho pokusu chýbala väčšia presnosť i razancia.
     
    29
    A štadiónom sa teraz ozýva potlesk po tom, čo si Prešovčania vypracovali jednu z najsľubnejších šancí na skórovanie. Tubonemi ale nedokázal prízemnou strelou nasmerovanou k pravej žŕdke otvoriť skóre zápasu.
     
    28
    Lopta je teraz na polovici Hanisky v moci hosťujúceho tímu, ktorý bude zahrávať autové vhadzovanie.
     
    27
    Keresteš sa snažil nájsť centrom jedného zo svojich spoluhráčov, no hostia túto situáciu zvládli a poslali loptu ďaleko od svojej brány.
     
    27
    Domáci ale teraz budú mať k dispozícii sľubnú štandardnú situáciu z pravej strany.
     
    27
    Prešovčania teraz obliehajú šestnástky Hanisky, no nedokážu sa dostať na dostrel brány brankára Norberta Fedora.
     
    26
    Prešov sa zmocnil lopty a zakladá rýchly protiútok.
     
    25
    Gallo teraz nacentroval loptu do šestnástky domáceho tímu, k lopte sa dostal Labun, no ten nedokázal zakončiť cez brániaci trojlístok domáceho tímu.
     
    24
    Prešovčania teraz zahrávali ďalší rohový kop. Bartek poslal veľmi kvalitný center pred bránu Hanisky, už už to vyzeralo, že domáci dopravia loptu do brány, no Tubonemi sa dostal do kontaktu s brankárom, za čo bol odpískaný útočný faul.
     
    23
    Rohový kop Prešovčanov bol ale odvrátený. Po opakovanom centri sa k strele spred šestnástky dostal Katona, no ten nedokázal usmerniť loptu medzi tri žrde.
     
    22
    Katona teraz využil zaváhanie brankára Fedora, dostal sa k lopte,no jeho strelecký pokus z uhla skončil len na ľavej žrdi. O dorážku do opustenej brány sa pokúšal Micherda, no ani on nedokázal otvoriť skóre. Prešovčania získali aspoň výhodu rohového kopu.
     
    21
    Haniska teraz predviedla veľmi peknú kombináciu, no ďalej ako za polovicu ihriska sa nedostala.
     
    20
    Cicman si ale teraz so svojimi spoluhráčmi vôbec nerozumel a jeho prízemná prihrávka skončila až za bránkovou čiarou. Nasledovať bude odkop od brány.
     
    19
    Na trávniku teraz ostal ležať po tvrdom súboji v strede poľa Gallo. Haniska sa dostáva k lopte.
     
    19
    Domáci to teraz skúšajú postupným útokom. Bartek to teraz skúsil nakopávanou loptou na Tubonemiho na hrote, no z tejto šance napokon vzišlo. Nasledovať bude odkop od brány.
     
    18
    Štefan Majerník to teraz skúšal dlhým centrom až pred prešovskú bránu, kde ale kraľuje domáci brankár Jozef Talian, ktorý ukryl loptu vo svojom náručí.
     
    17
    Na Kolbasov center si ale najvyššie vyskočil domáci Luberda, ktorý odvrátil loptu do stredu poľa.
     
    17
    Luberda teraz tvrdo zakročil pred únikajúcim protihráčom. Haniska bude mať k dispozícii sľubnú štandardnú situáciu.
     
    16
    Katona sa teraz dostal k zakončeniu hlavou, no hlavičkoval zo záklonu a jeho pokus skončil zhruba dva metre mimo brány.
     
    16
    Hostia si ale dlho loptu neužili. Prešovčania ju okamžite získali a opäť sa snažia dostať sa na dostrel brány Hanisky.
     
    15
    Prešov teraz dlhšiu dobu drží loptu na svojich kopačkách. Pekár ale teraz výborne prečítal hru a prerušil dlhú kombináciu Prešovčanov.
     
    14
    Hostia si teraz nevedeli dať rady s vlastným autovým vhadzovaním, stratili loptu, no všetko napokon vyriešil hosťujúci kapitán Štefan Majerník.
     
    13
    Haniska je opäť pri lopte. Tomáš Labun sa už už dostával do sľubnej streleckej príležitosti, no napokon na hranici šestnástky stratil loptu a o slovo sa teraz na útočnej polovici hlásia prešovskí futbalisti.
     
    12
    K odrazenej lopte sa teraz dostal Beck. Hosťujúci futbalista skúšal ohroziť domácu bránu volejom zhruba z 25 metrov, no jeho strelecký pokus skončil mimo brány.
     
    11
    Bartek to teraz skúšal prihrávkou „do uličky" na Tubonemiho. Úmysel Prešovčanov bol prečítaný. Lopta končí v moci hosťujúceho brankára.
     
    11
    Lopta je stále v moci domáceho tímu. Keresteš hľadá voľných spoluhráčov, no tí sú veľmi dobre obsadení protihráčmi.
     
    10
    Za nami je úvodných desať minút zápasu. Oba tímy sa zatiaľ len oťukávajú. Na výraznejšiu gólovú príležitosť zatiaľ diváci na tribúnach čakajú márne.
     
    9
    Druhý celok tabuľky skupiny Východ sa teraz dopustil útočného faulu. Nasledovať bude odkop Fedora spred vlastnej šestnástky.
     
    8
    Cicman teraz ale prečítal Kerestešov úmysel vysunúť Katonu do samostatného úniku a zastavil rodiacu sa šancu domáceho tímu.
     
    8
    Prešovčania si teraz medzi sebou krátkymi prihrávkami posúvajú loptu v strede poľa a čakajú na prípadné zaváhanie svojho súpera.
     
    7
    Haniska to teraz skúša po ľavej strane, Micherda ale odviedol výbornú prácu pri autovej čiare, odstavil Pekára od lopty a otočil hru.
     
    6
    Prešovčania okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku. Po pravej strane sa na útočnú polovicu s loptou na nohe vrútil Bartek. Haniska ale dobre zapracovala v obrane a útok domácich napokon skončil neúspechom. Nasledovať bude odkop od brány.
     
    5
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Kolbas. Jeho center bol ale odvrátený. Hosťujúci futbalista sa snažil o reparát, no lopta skončila v náručí pozorného Jozefa Taliana.
     
    5
    Kolbas nedokázal nacentrovať cez Barteka. Haniska bude zahrávať prvý rohový kop v zápase.
     
    4
    Domáci futbalisti ale túto situáciu s prehľadom zvládli. Lopta je v strede poľa v moci hosťujúceho mužstva.
     
    4
    Rýchly protiútok Hanisky teraz Prešovčania pribrzdili faulom. Haniska bude zahrávať dlhú loptu smerovanú do prešovskej šestnástky.
     
    3
    Štandardnú situáciu už tradične zahrával Keresteš. Lopta zaplachtila vo vzduchu a skončila na jednom z vyskakujúcich Prešovčanov, brankár Fedor ale zasahovať nemusel. Lopta výrazne minula bránu Hanisky.
     
    2
    Micherda si teraz pri pravej rohovej zástavke vypýtal faul od Galla. Nasledovať bude štandardná situácia Prešovčanov.
     
    2
    Lopta sa dostala až k brankárovi Talianovi. Dlhý nákop z prešovskej polovice skončil až za bránkovou čiarou. Nasledovať bude odkop od brány z kopačky hosťujúceho brankára Fedora.
     
    1
    Dnešné stretnutie sa začalo. Tubonemi cez Katonu rozohral a futbalisti 1. FC Tatran budú rozohrávať prvú útočnú akciu v zápase.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Všetko je pripravené pre úvod dnešného stretnutia. Úvodný výkop bude v réžii domáceho celku.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Tatran Prešov: Talian – Petko, Jacko (C), Tubonemi, Dzurík, Katona, Keresteš, Micherda, Hruška, Bartek, Luberda
    Náhradníci: Ferenc – M. Kraľovič, Lukáč, Mikluš, Voda, S. Kraľovič, Jacko

    FK Haniska: Fedor – Maťaš, Labun, Beck, Gallo, Cicman, Horváth, Pekár, Borovský, Kolbas, Majerník (C)
    Náhradníci: Lipčák – Ondira, Klimek, Nagy, Hrubovčák, Molnár, Pástor

    Rozhodca: Nemček – Jánošík, Jekkel.
     
    Po zimnej prestávke sa opäť roztočil kolotoč zápasov v DOXXbet lige. Prvýkrát v jarnej časti sa futbalisti Prešova predstavia pred očami vlastných divákov. O 14,30 hod budú hostiť futbalistov FK Haniska.

    1. FC Tatran Prešov sa výborne naladil pred prvým domácim zápasom jari. V úvodnom jarnom kole si z Tepličky nad Váhom odviezol tri body po vysokom víťazstve v pomere 4:0. Do devätnásteho kola vstupujú Šarišania ako druhý najlepší celok tabuľky so ziskom 33 bodov a šesťbodovou stratou na lídra z VSS Košice. Prešov však má oproti svojmu odvekému rivalovi zápas k dobru.

    Futbalisti FK Haniska taktiež odštartovali jarnú časť víťazne. Na domácom trávniku si poradili s futbalistami Rimavskej Soboty 2:1 a zaknihovali siedme víťazstvo v aktuálnej sezóne. Do sobotňajšieho súboja vstúpia v roli outsidera. Haniske so ziskom 24 bodov patrí v tabuľke skupiny Východ ôsma priečka.

    Prešovčania majú svojmu súperovi čo vracať. V deviatom kole na pôde Hanisky prišli o dvojgólové vedenie a z ihriska napokon po 90 minútach odchádzali ako porazení po výsledku 3:2. Úvodný výkop je naplánovaný na 14:30 hod a zápasom vás budeme sprevádzať priamo z domovského stánku „koňarov."
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Dávid Lech

    Branky: 51. P. Jacko (pen.), 56. Tubonemi, 57. Hruška, 67. Katona, 72. Tubonemi (pen.), 83. Tubonemi

    Karty:   69. Micherda (PRE) – 50. Horváth (HNS), 71. Majerník (HNS), 73. Fedor (HNS), 90+1. Nagy (HNS)


    FC Tatran Prešov: Talian – Petko, P. Jacko (C), Tubonemi, Dzurík, Katona, Keresteš, Micherda, Hruška, Bartek, Luberda
    Náhradníci: Ferenc – M. Kraľovič, Lukáč, Mikluš, Voda, S. Kraľovič, D. Jacko

    FK Haniska: Fedor – Maťaš, Labun, Beck, Gallo, Cicman, Horváth, Pekár, Borovský, Kolbas, Majerník (C)
    Náhradníci: Lipčák – Ondira, Klimek, Nagy, Hrubovčák, Molnár, Pástor

    Rozhodčí: Nemček – Jánošík, Jekkel

    Diváci: 485
    bahis siteleri