PSG – Nice 4:1 (kon.) | Guingamp – Montpellier 2:2 (kon.) | Troyes – Angers 0:1 (kon.)
GFC Ajaccio – Saint-Étienne 0:2 (kon.) | Rennes – Remeš 3:1 (kon.) | Toulouse – Caen 2:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
3:1 (2:0)
Stade de Reims
Sobota 02.04.2016, 20:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem příznivcům francouzského fotbalu! Vítejte u sledování přenosu ze souboje, v němž Stade Rennais FC vyzve na domácí půdě Stade de Reims! Výkop utkání je stanoven na 20 hodin.
     
    Stade de Rennais

    Stade de Rennais prožívá vydařenou sezónu! V tabulce nejvyšší francouzské soutěže se aktuálně nachází na páté pozici a stále bojuje o účast v evropských pohárech. Na čtvrtý Lyon totiž ztrácí pouhý bod! V posledních týdnech navíc tento celek zastihla dobrá forma. Z posledních čtyř utkání vytěžilo Stade de Rennais krásných deset bodů! V minulém kole si navíc dnešní domácí celek odvezl tři body z horké půdy v Marseille, kde dokonce vstřelil pět branek a zvítězil 5:2!
     
    Stade de Reims

    Naopak Stade de Reims trápí úplně opačné starosti. Dnešní hostující celek může na pohárovou Evropu zapomenout, naopak se musí pořádně ohánět, aby si udržel místenku mezi ligovou elitou. Stade de Reims je totiž až na sedmnácté pozici a pouze o lepší skóre se drží mimo sestupové vody. V minulém kole hostilo Stade de Reims Guingamp a po velkém boji nakonec podlehlo nejtěsnějším možným způsobem.
     
    Vzájemná utkání

    První vzájemné měření sil v letošní sezóně skončilo dělbou bodů. Na konci listopadu se na stadionu Reims zrodila remíza 2:2! Reims mohou být o to smutnější, protože hráli proti deseti hráčům a fotbalisté Stade Rennais dokázali i přesto deset minut před koncem vyrovnat.
     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennais FC: Costil – Danzé, Diagné, Armand, M'Bengue – Fernandes, André – Dembèlé, Gourcuff, Grosicki – Sio.
    Náhradníci: Sorin – Salles Lamonge, Gnagnon, Zeffane, Boga, Sylla, Baal.

    Stade de Reims: J. Carrasso – H. Traoré, Weber, Mandi (C), El Kaoutari, Diego – Devaux, Charbonnier, Ndom – Bifouma, de Préville.
    Náhradníci: Agassa – Kankava, Bangoura, N'Gog, Tacalfred, Mfulu, Kyei.

    Rozhodčí: Ennjimi – Leducq, Plancon.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už nastoupily na hrací plochu. Domácí budou hrát v červených dresech, zatímco Reims nastoupí v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Aly Ndom zpracoval vysoký míč hrudí a okamžitě se jej snažil předat vpřed. Balón končí v rukavicích Costila.
     
    2
    Giovanni Sio si nepohlídal linii posledního obránce soupeře a lapil se do ofsajdové pasti. Domácí se tím připravili o nadějně vyhlížející akci.
     
    3
    Krásná akce Reims ve středu hřiště. Míč se dostal až na Bifoumu, jež si to namířil do pokutového území, kde si ještě chtěl narazit se spoluhráčem, ale i ten byl v ofsajdu.
     
    4
    Domácí v úvodu zápasu nikam nepospíchají. Ousmane Dembèlé vedl útok kolem levé postranní čáry, ale vybojoval pouze autové vhazování.
     
    5
    Nicolas de Préville získal míč na polovině soupeře, posunul si jej vpřed a kolmicí kolem stoperů hledal rozběhnutého Bifoumu. Ten se k míči přes domácí obránce neprobil.
     
    6
    Thievy Bifouma si v úvodu zápasu hodně zaběhá! Bifouma táhl rychlý protiútok hostujícího celku po pravé straně. Obrana Rennais i tentokrát situaci zvládla ještě před šestnáctkou.
     
    7
    Traoré hledal dlouhým vhazováním znovu Bifoumu. Hostující útočník si tentokrát nepřevzal míč podle svých představ a nedostal se k postupu vpřed. Reims přesto zůstává u míče.
     
    8
    Benoît Costil si musel dojít pro míč. O ohrožení domácí branky se pokoušel právě Thievy Bifouma, ale jeho pokus brankáře Stade Rennais nemohl vystrašit.
     
    9
    Nicolas de Préville zazdil nadějně vyhlížející protiútok hostujícího celku! Hosté šli ve třech proti stejnému počtu obránců, de Préville hledal Bifoumu, před nímž zasáhl jeden ze stoperů.
     
    10
    Giovanni Sio se rval o vysokou přihrávku z kopačky Danzého. Domácí útočník však v hlavičkovém souboji zády k brance nenašel recept na Mandiho.
     
    11
    Nicolas de Préville si udělal místo k odcentrování do pokutového území. Jeho pobídku obrana Rennais odvrátila, avšak de Préville dostal šanci na reparát. Jeho druhý centr však zamířil mezi diváky.
     
    12
    Giovanni Sio z první prodloužil míč mezi hostující obránce, kam si nabíhal Yoann Gourcuff. Zkušený fotbalista však postrádal potřebnou rychlost.
     
    12
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Reims se nepovedlo odpravit míč daleko od branky. Giovanni Sio z levé strany poslal do vápna krásný míč, do nějž se opřel KAMIL GROSICKI! Proti jeho ráně neměl Johann Carrasso šanci!
    12. Kamil GROSICKI - 1:0
     
    14
    Domácí nepolevují v aktivním přístupu, ba naopak! Vstřelená branka Rennais ještě více povzbudila a fotbalisté v červeném nyní kombinují před šestnáctkou soupeře.
     
    15
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je rána jako hrom! OUSMANE DEMBÉLÉ si narazil míč s autorem první branky dnešního utkání a ocitl se sám proti hostujícímu brankáři, kterého bez větších problémů prostřelil!
    15. Ousmane DEMBÈLÉ - 2:0
     
    17
    A právě střelec druhé branky Dembélé se znovu dral vpřed kolem levé postranní čáry. Hamari Traoré proti němu včas vystartoval a špičkou kopačky mu vypíchl míč.
     
    18
    Po delší době se na polovině domácího celku objevilo také Reims. Hamari Traoré si potáhl míč vpřed a centrem trefil ruku obránce M´Bengueho.
     
    19
    Následný prudký centr na hranici malého vápna přizvedl Fallou Diagné do míst, kde se jeden z hostujících fotbalistů dopustil nedovoleného zákroku.
     
    20
    Yoann Gourcuff neměl komu předložit míč, a proto otočil hru na vlastní zadáky. Domácí celek zatím kraluje dění na hřišti a dělá si se soupeřem, co chce.
     
    21
    Rozehrávku domácího týmu na vlastní polovině diriguje Sylvain Armand. Hosté zatím nikterak nenapadají a hráči Rennais nikam nespěchají.
     
    22
    Gaëtan Charbonnier spěchal za vysokou přihrávkou na levou stranu. Charbonnier sice na míč doskočil, ale hlavou jej prodloužil jen do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    23
    Tohle už bylo z pohledu hostů nadějnější! Diego prodloužil míč na de Prévilleho, který ještě zkoušel vylepšit pozici pro Bifoumu. Hostující útočník se k zakončení nedostal.
     
    24
    Diego dlouhým vhazováním vybojoval první roh dnešního zápasu. K exekuci se postavil Nicolas de Préville. Benoît Costil vyrazil na hranici malého vápna a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    25
    Kamil Grosicki je svou brankou pořádně nažhavený a nyní se pustil do souboje s dvojicí soupeřů. Ti jej k balónu vůbec nepustili a okamžitě rozehráli.
     
    26
    Nicolas de Préville byl podražen na hranici pokutového území. De Préville schytal kop do kotníku, ale hlavní rozhodčí se nerozhodl pro odpískání pokutového kopu.
     
    27
    Yoann Gourcuff si chtěl narazit míč s Andrém. Druhý jmenovaný předal Gourcuffovi míč na paty a zkušený francouzský fotbalista už nestačil zabrzdit svůj náběh.
     
    28
    Chybička se vloudila i do rozehrávky domácího celku. Fernandes vracel míč spoluhráči, který vhazoval aut, ale přihrál příliš prudce. Vhazovat budou hosté.
     
    29
    Po delší době se nám zase ukázal Thievy Bifouma. Hostující útočník sprintoval za dlouhou přihrávkou, ale jeho snahu zmařil zdvižený praporek asistenta rozhodčího, ofsajd.
     
    30
    Hosté v posledních minutách přebírají otěže nad děním na hrací ploše. Fotbalisté Reims kombinují na polovině soupeře a vyčkávají na skulinky v domácí obraně.
     
    31
    Romain Danzé dlouhým autem hledal Sia, který ještě patičkou prodloužil do běhu Dembélého. Sio se poté dostal k míči ještě jednou, ale to už mu balón uskočil do zámezí.
     
    32
    Hlavní rozhodčí domlouval Dembélému kvůli příliš viditelné hře rukama. Domácí fotbalista se diví, ale v souboji se soupeřem si opravdu pomohl.
     
    33
    A právě Ousmane Dembèlé naháněl jednoho z obránců Reims u rohového praporku. Anthony Weber těžkou situaci ustál a nakonec odkopl míč do bezpečí.
     
    34
    Hra je přerušena. Na hřišti totiž zůstává ležet hostující stoper Aïssa Mandi. Mandi se drží za nohu, ale vypadá, že bude schopen v utkání pokračovat.
     
    35
    André se štěstím prodloužil míč na Gourcuffa. Zkušený Francouz ještě vyslal do lepší pozice Grosického, ale autor úvodní branky dnešního utkání nedokázal odcentrovat.
     
    36
    Sio si převzal míč zády k brance a vrhl se do slalomu! U jednoho ze soupeřů mu trošku překážel Dembélé a Giovanni Sio o míč nakonec přišel.
     
    37
    Před Dembélém se otevřelo spoustu prostoru ve středu hrací plochy. Domácí fotbalisté okamžitě nabral rychlost, jenže jej zradilo obutí.
     
    38
    Thievy Bifouma převzal míč na levé straně, namířil si to do středu hřiště a ještě přihrával na hranici vápna, kde stál Nicolas de Préville. Druhý jmenovaný zakončit nedokázal.
     
    39
    Gaëtan Charbonnier si skvěle pokryl míč při svém postupu vpřed a nechal se šikovně faulovat. Pro hosty se otevírá zajímavá možnost v podobě přímého kopu z nadějné pozice.
     
    40
    Míč si přichystal Diego. Diego zvolil krátký rozběh a vyslal tvrdou střelu levou nohou, která však trefila pouze čtyřčlennou zeď. Tohle se hostům vůbec nepovedlo.
     
    41
    Zahrál si také hlavní rozhodčí. Arbitr Ennjimi neuhnul přihrávce ve středu hřiště a míč se od něj odrazil k nohám hostujícího stopera Mandiho.
     
    42
    Dembélé si náběhem řekl o přihrávku na pravou stranu. Dlouhý míč však směřoval na Sia, který neměl v hlavičkovém souboji s dvojicí stoperů šanci.
     
    43
    Diego nehraje zrovna povedený poločas. Po zpackaném přímém kopu nyní zbytečně zakopl míč do autu a odevzdal jej domácím fotbalistům.
     
    44
    Johann Carrasso si zahrál na Manuela Neuera! Carrasso vyrazil ven z branky proti Grosickimu, jemuž se vrhl pod nohy a nadvakrát odkopl míč do autu.
     
    45
    Dembélé dloubl míč do pokutového území, kde si jej převzal Sio, ale domácí útočník se nakonec sám vytlačil před šestnáctku, kde alespoň vybojoval přímý kop.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45+1
    K míči se postavil Grosicki, jež vyslal povedenou technickou střelu, ale Johann Carrasso se stačil natáhnout a vyškrábl míč nad břevno!
    45+1. Kamil Grosicki a jeho povedený přímý kop
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí! Vše podstatné se událo v rozmezí třech minut! Ve dvanácté minutě otevřel skóre Kamil Grosicki a o tři minuty později přidal druhý zásah Ousmane Dembèlé ! Poté se hra uklidnila, obě mužstva kombinovala pouze před šestnáctkami soupeře. Další nebezpečí přišlo až v nastaveném čase, ale Grosicki si z přímého kopu na Carrassa nepřišel!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Mickaël Tacalfred, přichází Omenuke Mfulu.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Gaëtan Charbonnier, přichází Lass Bangoura.
     
    47
    Hosté hned v úvodu druhého poločasu zahrávali rohový kop. Centr se snesl na přední tyč, kde stál připravený M´Bengue, jež míč odhlavičkoval ven z pokutového území.
     
    48
    Aïssa Mandi zkoušel dlouhou přihrávkou oslovit Mfulua. Střídající fotbalista si však míč při zpracování ukopl daleko od nohy a domácí jej o něj připravili.
     
    49
    Ale hosté si sami zavařili v zadních řadách. Aïssa Mandi nepřesnou přihrávkou prohnal Anthonyho Webera, který musel hodně přidat do kroku.
     
    50
    Thievy Bifouma si zpracoval na prsa vysokou přihrávkou. Hostující útočník měl spoustu času, ale sám příliš dlouho váhal a nakonec vůbec nevystřelil.
     
    51
    Hosté jsou v úvodu druhého poločasu jasně lepším týmem. Omenuke Mfulu táhl míč po pravé straně, ale nikdo ze spoluhráčů se mu neuvolnil.
     
    52
    Sio se vrátil na svou polovinu, aby pomohl spoluhráčům získat míč. Sám při tom utrpěl nepříjemný úder, ale svůj úkol splnil. Domácí se mohou uklidnit.
     
    53
    Nicolas de Préville lehce dloubl míč v před a získal pro Reims další autové vhazování. Hosté sice drží míč na svých kopačkách, ale ke střelám se zatím nedostávají.
     
    54
    Thievy Bifouma si skvěle zpracoval dlouhou diagonální přihrávku. Hostující útočník si prvním dotekem připravil míč na levou nohu, nicméně jeden z obránců mu jej okamžitě ukopl.
     
    55
    Držení míče ve druhém poločase: 20% – 80%
     
    56
    Poprvé ve druhém poločase o sobě dali vědět domácí! Dembélé přenesl míč na druhou stranu vápna a Grosicki přívezmí střelou protáhl hostujícího brankáře.
     
    57
    Pohledná kombinace na druhé straně hrací plochy byla zakončena střeleckým pokusem střídajícího Mfulua. Nováček na hřišti však napálil pouze domácího obránce.
     
    58
    Thievy Bifouma rozkmital své rychlé nohy a chyběl mu jen kousek k tomu, aby dosáhl na prudkou přihrávku. Stoper Fallou Diagné mu balón uzmul přímo před nosem.
     
    59
    Reims právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen snižují! Reims zahrávalo rohový kop, Benoît Costil vyrazil z brankové čáry, ale v souboji upadl a hostující kapitán AISSA MANDI napálil míč do odkryté sítě!
    59. Aïssa MANDI - 2:1
     
    61
    Hosté jsou vstřelenou brankou pořádně povzbuzeni. Thievy Bifouma tentokrát nabral směr pokutové území Rennais a vybojoval další rohový kop.
     
    62
    Z něj však nebezpečí pro Costila nepřišlo. Domácím se podařilo odvrátit centrovaný míč a hosté se poté sami vystavili do ofsajdu.
     
    62
    Na světě je první žlutá karta utkání! Za neustále protesty ji spatřil domácí Fallou Diagné!
     
    63
    Domácí fotbalisté jen odkopávají míče z vlastního pokutového území, což se divákům na tribunách vůbec nelíbí! Ti dávají svou nespokojenost najevo pískotem.
     
    64
    Romain Danzé vybojoval míč a na vlastní polovině si dává pořádně načas s rozehrávkou. Nikdo v bílém dresu jej zatím nenapadá.
     
    65
    Dembélé táhl útok po pravé straně, předložil míč Danzému, který poslal přihrávku pod sebe, ale Yoann Gourcuff netrefil míč podle svých představ.
     
    66
    Znovu byl v hlavní roli Ousmane Dembèlé. Autor zatím rozdílové branky nejprve přišel o míč a o chvíli později si jej opět převzal v ofsajdovém postavení.
     
    67
    Rennes právě vstřelilo branku!
    A do třetice OUSMANE DEMBÉLÉ! Tentokrát už ale domácího záložníka oslavuje celý stadión! Dembélé si potáhl míč na hranici pokutového území, navedl si jej na levou nohu a technickým obstřelem navýšil vedení Rennais na 3:1!
    67. Ousmane DEMBÈLÉ - 3:1
     
    68
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Ludovic Baal.
     
    70
    Na hrací ploše zůstává ležet útočník Giovanni Sio! Ten pravděpodobně udržel nějaký šrám v souboji s Mandim.
     
    71
    Hostům se pomalu ale jistě začíná krátit čas na vyrovnání. Ani další kombinace Reims na polovině domácího celku nepřinesla ovoce.
     
    72
    M´Bengue mohl postupovat vpřed podél levé postranní čáry. Levý obránce Reims si však všiml zahuštěného prostoru a raději obrátil zpět na zadáky.
     
    73
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Kamil Grosicki, přichází Jeremie Boga.
     
    74
    Dlouhý míč směřoval na rozběhnutého Bifoumu. Jeho postup zhatil hvizd hlavního arbitra. Rozhodčí totiž viděl nedovolený zákrok hostujícího útočníka.
     
    75
    Mfulu si píchl míč kolem domácího obránce a vykoledoval si faul. Pro Reims stále žije naděje na vyrovnání a hosté dostávají šanci k exekuci standardní situace z nadějné pozice.
     
    76
    Do míče se opřel Nicolas de Préville! Jeho dělovka pravou nohou prolétla mezi hráči ve zdi, avšak míč si to namířil přímo do rukavic připraveného Costila.
     
    77
    Thievy Bifouma se tentokrát ocitl v roli centrujícího fotbalisty. Jeho pobídka hledala spoluhráče na vzdálenější tyči, ale tam nebyl nikdo v bílém.
     
    77
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Aly Ndom, přichází Grejonh Kyei.
     
    78
    Reims dnes prostě není přáno! Další kombinace hostujícího celku na levé straně hřiště končí ofsajdem. Své postavení si tentokrát nepohlídal Weber.
     
    79
    Střídání v týmu Stade Rennais FC: ze hřiště odchází Yoann Gourcuff, přichází Joris Gnagnon.
     
    80
    Střídající Ludovic Baal si pustil míč kolem obránce, který jej nevybíravým zákrokem poslal na trávník. Hostující fotbalista může být rád, že za svůj prohřešek neviděl žlutou kartu.
     
    81
    Aïssa Mandi příliš dlouho otálel s rozehrávkou na hranici pokutového území. Hostující stoper musel nakonec hodně přidat, protože jej atakoval aktivní Giovanni Sio.
     
    82
    Na druhé straně předvedl své obranné schopnosti Sylvain Armand. Domácí stoper nepustil k míči Bifoumu a ještě se šikovně nechal faulovat.
     
    83
    Benjamin André si pokryl míč tělem a rovněž se nechal svalit na trávník. Domácí rozehrají přímý kop, všichni vysocí hlavičkáři se už stěhují před Carrassa.
     
    84
    Rennais zkusilo rozehrát secvičený signál! Přihrávku po zemi na hranici šestnáctky prodloužil patičkou právě André, nicméně agilní Giovanni Sio na míč nedosáhl.
     
    85
    Domácí fotbalisté už bez větších starostí dohrávají dnešní utkání s míčem na kopačkách. Rennais kombinuje na levé straně hřiště. Hosté už na jakýkoliv presink rezignovali.
     
    86
    Pěknou individuální akcí se předvedl Nicolas de Préville. Hostující záložník si obhodil soupeře a vnějším nártem vybídl ke sprintu Bifoumu. Druhý jmenovaný se dostal do rohu hřiště, kde balón ztratil.
     
    87
    Hosté přeci jen dostávají šanci alespoň ke snížení. Mandi vybojoval míč a může rozběhnout rychlou akci po levé straně.
     
    88
    Ale do šance se paradoxně dostali domácí fotbalisté! Střídající Baal obdržel přihrávku do pokutového území, jenže při střele mu zacláněl vlastní spoluhráč a Baal poslal míč daleko mimo tři tyče.
     
    89
    Rennais si užívá závěr utkání! Gnagnon poslal do pokutového území nadýchaný centr, který sice Carrasso vyboxoval mimo šestnáctku, ale do míče se opřel André! Jeho rána minula horní tyč.
     
    90
    Hosté zahrávali ještě jeden přímý kop! Do centrovaného míče vložil hlavu Bifouma a brankář Costil se musel hodně rychle přesunout k levé tyči! Nakonec konečky rukavic dokázal míč vyrazit!
     
    90
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90+1
    Střídající Gnagnon se probíjel do pokutového území středem hřiště. Jeden ze soubojů jej však rozhodil natolik, že Gnagnou před šestnáctkou ztratil míč.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Stade Rennais FC na svém trávníku porazilo Stade de Reims 3:1 a alespoň do zítřejšího dne se posouvá na třetí příčku Ligue 1! Domácí vykročili za vítězstvím už v prvním poločase. Po dvanácti minutách hry se prosadil Kamil Grosicki ! O další tři minuty později bylo na tribunách ještě veseleji, protože druhou branku Rennais přidal Ousmane Dembèlé ! Hosté sice po přestávce dokázali snížit zásluhou Aïssy Mandiho, ale poslední slovo měli znovu domácí! Hrdina dnešního utkání Ousmane Dembèlé si krásně potáhl míč do pokutového území a ještě hezčí střelou uzavřel brankový účet dnešního souboje!
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:9.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (21:56:33)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Grosicki (Sio), 15. Dembèlé (Grosicki), 67. Dembèlé – 59. Mandi

    Karty:   62. Diagné (REN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:9.
    Stade Rennes: Costil – Danzé, Diagné, Armand, M'Bengue – Fernandes, André – Dembèlé (68. Baal), Gourcuff (79. Gnagnon), Grosicki (73. Boga) – Sio.
    Náhradníci: Sorin – Salles Lamonge, Gnagnon, Zeffane, Boga, Sylla, Baal.

    Stade de Reims: J. Carrasso – H. Traoré, Weber, Mandi (C), El Kaoutari, Diego – Devaux, Charbonnier (46. Bangoura), Ndom (77. Kyei) – Bifouma, de Préville.
    Náhradníci: Agassa – Kankava, Bangoura, N'Gog, Tacalfred, Mfulu, Kyei.

    Rozhodčí: Ennjimi – Leducq, Plancon
    bahis siteleri