Groznyj – FK Krasnodar 0:1 (kon.) | Lok. Moskva – CSKA Moskva 1:1 (kon.) | Zenit – Spartak 5:2 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
5:2 (1:2)
FK Spartak Moskva
Sobota 16.04.2016, 18:30 • Stadion Petrovskij, Petrohrad. Kapacita: 21,570 diváků. • Ruská Premier Liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Javi GARCÍA - 5:2
     
    87
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No a nakonec je z toho gól, v Petrohradě nám odbila pátá! Centr z levé strany několikrát změnil směr, než se od Witsela nečekaně odrazil k úplně volnému JAVIMU GARCÍOVI, který už měl úlohu snadnou!
    73. MAURÍCIO - 4:2
     
    73
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Tohle byla naprosto úchvatná kombinace domácího týmu! Arťom Dzjuba po levém křídle pronikl do pokutového území a ideálním centrem našel kopačku MAURÍCIA, jenž se z ostrého úhlu trefil přesně do šibenice!
    65. Arťom DZJUBA - 3:2
     
    65
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje, Zenit se poprvé v utkání dostává do vedení! Hulk si všiml v pokutovém území úplně volného ARŤOMA DZJUBY, jenž si centr brazilského snajpra hrudníkem zpracoval na pravačku a svou silnější nohou se trefil neomylně k tyči!
    46. HULK - 2:2
     
    46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskové, máme opět vyrovnáno! Maurício vyslal do samostatného úniku HULKA, jež ve sprinterském souboji o parník předčil Bocchettiho a poté se placírkou trefil přesně k pravé tyči!
    21. Denis GLUŠAKOV - 1:2
     
    21
    Spartak právě vstřelil branku!
    Defenzíva Zenitu má den otevřených dveří a hosté to chladnokrevně trestají! Aleksandr Zotov si všiml trestuhodně neobsazeného DENISE GLUŠAKOVA, jenž se tváří v tvář Lodyginovi trefil přesně k tyči!
    15. Axel WITSEL - 1:1
     
    15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vedení ale hostům dlouho nevydrželo, máme vyrovnáno! Danny pronikl po levém křídle a prokousal se až do pokutového území, odkud s prakticky nulového úhlu vystřelil a Rebrov jeho pokus vyrazil přímo na kopačku AXELA WITSELA, jenž se trefil neomylně pod břevno!
    10. Ivelin POPOV - 0:1
     
    10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Favorit hned od začátku prohrává, tak tohle se nečekalo! Jurij Lodygin chybně vyběhl proti unikajícímu Luísovi, jenž v pádu ještě dokázal přistrčit míč z druhé vlny si sbíhajícímu IVELINU POPOVOVI a ten už měl úlohu snadnou!

    Vojtěch Balon

    Branky: 15. Witsel, 46. Hulk (Maurício), 65. Dzjuba (Hulk), 73. Maurício (Dzjuba), 87. Javi García – 10. I. Popov (Luís), 21. Glušakov (Zotov)

    Karty:   36. Hulk (PET), 41. Neto (PET) – 31. Glušakov (SPM), 35. Makejev (SPM), 36. Bocchetti (SPM), 55. Zotov (SPM), 89. Promes (SPM)   79. Makejev (SPM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 16:20.
    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Lombaerts, Neto (59. Garay), Žirkov – Šatov, Maurício (84. Criscito), Witsel – Danny (30. Javi García), Dzjuba, Hulk.
    Náhradníci: Rudakov – Criscito, Ivanov, Jusupov, Kokorin, Bogajev, Garay, Javi García, A. Keržakov.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Granat, Paršivljuk, Makejev, Bocchetti – Rômulo, Glušakov – Promes, I. Popov (81. Melgarejo), Zotov (80. Melkadze) – Luís.
    Náhradníci: Pesjakov, Maximenko – Bryzgalov, Kutin, Melkadze, Kutěpov, Timofejev, Melgarejo, Leontěv.
    bahis siteleri