Mountfield HK – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Zlín – Havířov 4:2 (kon.)
Tábor – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Slavia 6:1 (kon.) | Kobra – Kladno 2:7 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Poruba 2:3 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 1:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:1 (1:1, 1:0, 4:0)
HC Slavia Praha
Neděle 30.10.2016, 12:30 • Svijanská Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    55:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH JIRUŠ nedal Dusilovi svou střelou zápěstím šanci a posílá Tygry do vedení 6:1!
     
    50:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to další branka! Jakub Rychlovský se dostal do samostatného úniku, hostující gólmana sice nepřekonal, jenže ten nevěděl, kde má po svém zákroku kotouč, čehož využil JAN KŘEPELKA, jenž dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    50:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Slavii. Jan Křepelka objel hostující bránu a vybídl ke střele najíždějícího JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, který už se nemýlil. Asistence: Jan Křepelka.
     
    48:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to 3:1! LUBOŠ DOSPĚL nabral rychlost ve středním pásmu a obdržel přihrávku od Jana Hampla. Poté už se jen natlačil před hostujícího beka a překonal Němečka kličkou do forhendu. Asistence: Jan Hampl.
     
    31:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také Tygři dnes využívají početní výhodu. Filip Kovář vypálil od lajny ohraničující útočné pásmo a jeho projektil těsně před Němečkem tečoval BENJAMIN VOMÁČKA, který otáčí vývoj zápasu. Asistence: Filip Kovář.
     
    17:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se špatně domluvili na vlastní modré, čehož využil LUBOŠ DOSPĚL, který jim odebral kotouč a v samostatném úniku střelou mezi nohy překonal Němečka.
     
    12:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Dominik Kučera vypálil od modré, netrefil bránu, jenže puk se od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl TOMÁŠE KLAPKY, který nasměroval puk za Zajíčkova záda. Liberecký gólman se sice stihl přesunout, nicméně na dorážku Klapky už nedosáhl. Asistence: Dominik Kučera, Maxim Havrda.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 18. Dospěl, 32. Vomáčka (Kovář), 49. Dospěl (Hampl), 50. Rychlovský (Křepelka), 51. Křepelka (Rychlovský), 56. Jiruš (TS) – 13. Klapka (Kučera, Havrda)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Král) – Kovář, Šuráň, Hampl, Žůrek, Starý – Rychlovský (C), Dospěl, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad, Virág
    HC Slavia Praha: Němeček (Dusil) – Moravec, Mareček, Klapka (C), Hovorka, Čapka, Srdínko, Kučera – Švec, Kižlin, Urych, Křenek, Havrda, Labuzík, Vlček, Petrák, Jágr

    Rozhodčí: Smitka – Bosák, Košťálová
    bahis siteleri