Poprad – Žilina 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 30.10.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 E. ŠVEC - 1:4
     
    55:17
    Žilina dala gól!
    Ďalšia veľká diera v popradskej obrane! EMIL ŠVEC si nakorčuľoval po osi ihriska, spracoval si prihrávku od Húževku, šiel sám na Šúreka, premiešal a strelou forhendom zakončil cez Šúrekov betón!
    Asistencia: Peter Húževka.
    53:24 Tomek a jeho úspešný zákrok.
     
    53:24
    Nápor domácich pokračuje aj naďalej. Ježek spred bránkoviska ešte nakrátko posunul ku kruhu Abramovi, no ten si ešte musel puk pripravovať, Tomek sa presunul a potom už vystrelili len do neho!
     
    51:11
    Kroták na ľavom kruhu prehodil na Zagrapana, ktorý sa už dostal s pukom tesne k bránkovisku a bekhendom zakončil. Tomek bol pripravený a strelu vyrazil.
    48:25 KROTÁK - 1:3
     
    48:25
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu strieľajú dôležitý gól, ktorý môže zmeniť nasledujúci priebeh zápasu! Zagrapan vykorčuľoval s pukom poza bránku a prihral ho na modrú čiaru. Tam si ho spracoval ARNE KROTÁK a strelou švihom prekonal Tomeka, ktorý veľa toho nevidel!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Tomáš Troliga.
     
    48:16
    Troliga už je mierne frustrovaný a svoje pocity sa snaží vybíjať si na protihráčoch. Dostal sa do strkanice s Ondrušom, ktorého nakoniec Lokšík posiela na dve minúty za držanie. Presilovku bude hrať Poprad.
    46:17 Puk neprešiel za Tomeka.
     
    46:17
    Lichanec nahodil puk od modrej čiary na bránku, kde potom vznikla skrumáž. Dorážať sa snažili Bondra so Štrauchom, no puk cez ležiaceho Tomeka za žiadnu cenu nepretlačili za bránkovú čiaru.
     
    41:24
    Poprad bude hrať istý čas v oslabení. Ján Brejčák dostáva dve minúty za narazenie na mantinel.
    39:47 MATIS - 0:3
     
    39:47
    Žilina dala gól!
    Kamzíci v priebehu druhej tretiny inkasujú aj po druhýkrát! Húževka síce krkolomne, no predsa vyhral buly v útočnom pásme. Puku sa na pravom kruhu zmocnil MATÚŠ MATIS a prudkou strelou prekvapil Šúreka!
    Asistencia: Peter Húževka.
     
    38:48
    V dobrej príležitosti sa ocitli hostia. Holovič šikovnou prihrávkou pred bránkovisko našiel Konečného, ktorý mal dostatok času na zakončenie, ale napokon trafil iba skvelého Šúreka!
     
    36:46
    Bude sa hrať po štyroch hráčoch na oboch stranách. Arne Kroták dostáva dve minúty za držanie a Jakub Drábek rovnako dlhý trest, ale za seknutie.
    35:07 HOVORKA - 0:2
     
    35:07
    Žilina dala gól!
    Žilina v prostrednej časti hry zvyšuje svoje vedenie! MAREK HOVORKA sa na obrannej modrej dostal k odrazenému puku, všimol si obrovskú dieru v popradskej obrane a korčuľoval sám na bránku. Šúreka prekonal strelou smerujúcou popri pravom boku!
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Peter Mikuš.
     
    31:10
    Šikovná akcia Žiliny! Handlovský sa uvoľnil po pravom krídle, mal pred sebou voľný priestor a prihrávku naservíroval medzi kruhy. Tam prišiel Marek Hovorka, ktorému však puk úplne nesadol, a tak nemohol razantne s náprahom vystreliť. Šúrek si však aj tak musel dať pozor a puk vyraziť!
     
    28:10
    Po predchádzajúcej Krotákovej strele sa odohrala menšia strkancia pri žilinskej bránke. Marek Zagrapan a Tomáš Prokop dostávajú obaja dve plus dve minúty za hrubosť.
     
    19:40
    Presilovku si teda zahrá Žilina. Ján Brejčák dostáva dve minúty za sekanie.
     
    17:34
    Švec prihral na ľavý kruh Ondrejovi Gmitterovi, ktorý švihom nebezpečne vystrelil. Šúrek sa nestihol poriadne presunúť a puk len tak tak vyrazil svojou vyrážačkou.
     
    12:41
    Malé nebezpečenstvo pre Šúreka. Emil Švec potiahol akciu po ľavom krídle a v medzikruží našiel nakorčuľovaného Ondruša. Jeho následnú strelu k ľavej žrdi musel Šúrek reflexívne vyraziť betónom.
    10:47 HÚŽEVKA - 0:1
     
    10:47
    Žilina dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru pomerne rýchlo a dostávajú sa do vedenia! Hovorka nastrelil puk od modrej, ktorý sa odrazil poza bránku k žrdi k Juríkovi. Jeho strelu fantasticky Šúrek zastavil betónom, ale následnú dorážku PETRA HÚŽEVKU už nezachytil!
    Asistencie: Juraj Jurík, Marek Hovorka.
     
    10:21
    Žilina si zahrá prvú presilovku v zápase. Emil Bagin si odsedí dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    04:30
    Poprad získava presilovku vďaka útočnému faulu protihráča. Ondrej Gmitter si odsedí dve minúty za držanie hokejky.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 49. Kroták (Zagrapan, Troliga) – 11. Húževka (J. Jurík, Hovorka), 36. Hovorka (Handlovský, P. Mikuš), 40. Matis (Húževka), 56. E. Švec (Húževka)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Chaloupka, J. Brejčák, Pokovič, Bagin – Lapšanský, Mlynarovič, B. Rapáč – Kroták (C), Zagrapan, Semorád – Ježek, Troliga, Abramov – Bondra, Lichanec, Štrauch
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Rehák, D. Brejčák (A), Kříž, Drábek (A), Macejko, Gutwald, Prokop – Handlovský, Hovorka (C), J. Jurík – Rogoň, Húževka, Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – E. Švec, Ondruš, Gmitter

    Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Smrek

    Diváci: 951
    bahis siteleri