Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 8:1 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:1 (1:0 po s.n.) | Sparta – K. Vary 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 6:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 9:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 12.11.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:39
    Pro Mlynáře (KOM) to znamená vyloučení na dvě plus deset minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Asi může být ještě rád. Štohanzlovi se pak přijel alespoň sportovně omluvit.
     
    48:17
    Vytrvalá aktivita domácího celku je přerušena. Rozhodčí totiž po vzájemné poradě vylučují Martina Štohanzla (HKM) za sekání.
     
    42:25
    Ale tohle už není pro hosty vůbec dobré. Luboš Horký (KOM) je vyloučen za vysokou hůl, Hradec si dnes podruhé zahraje v pěti proti třem, tentokrát minutu a sekundu!
     
    41:27
    A skvěle bruslící Mountfield vybojoval přesilovou hru. Marek Škvrně (KOM) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    32:06
    Minutový tlak Komety vede k její první přesilovce v zápase. Nicolas Bureš (HKM) je vyloučen za hákování, tak uvidíme, zda s tím Brňané na rozdíl od domácích nějak naloží.
     
    26:49
    Hlavní rozhodčí viděl příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Marek Škvrně (KOM).
     
    25:48
    Zákrok na hraně pravidel u hrazení byl pro rozhodčího za hranou pravidel. Proto posílá Davida Sedláčka (KOM) na trestnou lavici za napadení. Sedláček odjel na střídačku a dlouho dělal, že se ho to vůbec netýká, ale nakonec přece jenom na trestnou zamířil.
     
    19:31
    Mountfield si vypracoval tlak a zasloužil si první přesilovku zápasu, o níž se postarali zejména Jirásek s Hidveghym. Daniel Kabelka (KOM) je vyloučen za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 37. Dufek (Havránek), 55. Hidveghy (Havránek, Zahradník) – 14. Čejka (Horký, Trnka), 16. Havlát, 39. Čejka (Furch, Sedláček)


    Mountfield HK: Bechný (Špirek) – K. Hroudný, Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Mikyska, Kabelka – Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký (C), Mlynář, D. Hroudný, Ferda, Jajcay. Trenéři: Pavel Pazourek a Jan Konečný.

    Rozhodčí: Veinfurter – Kis, Lučan.

    Diváci: 100
    bahis siteleri