Barys – Jekatěrinburg 4:0 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:5 (1:2 po s.n.) | Jaroslavl – Petrohrad 1:7 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 4:0 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 13.11.2016, 15:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Severstal si vzal oddechový čas a brankář Roman Smirjagin zůstal na střídačce.
     
    59:04
    Roman Horák dnes mohl vstřelit gól a také ho vstřelil, jenže nebyl uznán, a nyní putuje na trestnou lavici za hrubost.
    49:30 Alexej KOPEJKIN - 4:0
     
    49:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Čerepovec propadl ve vlastním pásmu a ALEXEJ KOPEJKIN si před bránu najel na volný puk, o které nikdo nejevil zájem, a z blízkosti ho napálil střelou s příklepem do pravého horního rohu brány. Asistence: Alexandr Nikulin a Maxim Afinogenov.
    48:48 Roman Horák skvěle zakončil únik, gól neplatil.
     
    48:48
    Viťaz právě vstřelil branku, která nebyla uznána!
    Adam Masuhr namazal puk v útočném pásmu nepřesnou přihrávkou na hůl Romana Horáka, který samostatný únik zakončil nekompromisní střelou pod horní tyč, jeho gól ovšem nebyl uznán.
     
    47:53
    Igor Golovkov a Clay Wilson se do sebe pustili v blízkosti domácí brány a oba dva dostali čtyři minuty za hrubost.
     
    46:46
    Stanislav Romanov dostal menší trest za držení protihráče a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
    45:43 Maxim AFINOGENOV - 3:0
     
    45:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jakub Jeřábek z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde ho mezi kruhy pro vhazování MAXIM AFINOGENOV skvěle usměrnil čepelí hole do protipohybu přesouvajícího se Romana Smirjagina a poslal domácí do tříbrankového vedení. Asistence: Jakub Jeřábek a Alexej Makejev.
    42:59 Maxim AFINOGENOV - 2:0
     
    42:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    MAXIM AFINOGENOV si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou bekhendovou přihrávku přes šířku brankoviště od Stanislava Romanova a po jeho krásném uvolnění z úhlu zamířil nad levým betonem Romana Smirjagina do sítě. Asistence: Stanislav Romanov.
     
    39:33
    Ruslan Karlin na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté mezi kruhy pro vhazování našel přesnou přihrávkou Claye Wilsona, kterému se nepodařilo trefit bránu a puk po jeho střele zápěstím zamířil vedle levé tyče!
     
    33:45
    Čerepovec si během přesilové hry vytvořil obrovský zámek a téměř celou ji strávil v útočném pásmu, mnoho jeho střel ale bylo za blokovaných nebo skončily mimo a Harri Säteri musel zasahovat pouze v jednom případě – po tvrdé střele z levého kruhu pro vhazování, kterou ukryl v náručí!
     
    32:43
    Sergej Gimajev v blízkosti střídaček zahákoval jednoho z protihráčů a Severstal si po jeho vyloučení zahraje podruhé v dnešním zápase v početní výhodě.
     
    30:23
    Jurij Trubačjov se mezi kruhy pro vhazování ocitl ve skvělé střelecké pozici, jenže jeho následný pokus zamířil vedle levého horního rohu brány a poté do ochranné sítě!
     
    28:11
    Domácí propadli a jeden z hokejistů Sevestalu se po levé straně ledové plochy řítil do samostatného úniku, který v blízkosti brány zakončil střelou zápěstím, bohužel pro hosty ale zamířila pouze do náruče připraveného Harriho Säteriho, jenž podržel svůj tým!
     
    27:12
    Maxim Afinogenov na levé straně nabral obrovskou rychlost a střelou zápěstím se snažil zamířit přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže střídající brankář Roman Smirjagin předvedl úžasný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    22:17
    Denis Ježov v obranném pásmu nafilmoval pád a rozhodčí si toho dobře všimli. Podolsk má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    20:01
    Střídání v týmu Severstal Čerepovec: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Roman Smirjagin.
    18:06 Miro AALTONEN - 1:0
     
    18:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Alexej Kopejkin si mezi kruhy pro vhazování najel na zpětnou přihrávku Maria Kempeho zpoza brány a po nádherné stahovačce nahodil puk k levé tyči, kde ho do brány usměrnil skvělou tyčí MIRO AALTONEN. Asistence: Alexej Kopejkin a Mario Kempe.
     
    11:54
    Daniil Vovčenko dostal menší trest, dvě minuty nedovolené bránění. První přesilovou hru si zahrají také domácí.
     
    10:45
    Jegor Voronkov utrpěl ve středním pásmu tvrdý úder a zůstal ležet na hrací ploše, ze které mu museli pomoci spoluhráči.
     
    02:30
    Nikita Vyglazov zastavil nedovoleně svého soupeře a za hrubost usedl na trestnou lavici na dvě minuty. Hosté si po dobrém vstupu do utkání zahrají první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. M. Aaltonen (Kopejkin, Kempe), 43. Afinogenov (S. Romanov), 46. Afinogenov (Jeřábek, Makejev), 50. Kopejkin (A. Nikulin, Afinogenov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri – Jeřábek, Katičev, A. Semjonov (C), Golovkov, S. Romanov, Gimajev, Voronkov – Kempe, Kopejkin, M. Aaltonen – A. Nikulin, Afinogenov, Makejev – Horák, Soloduchin, Šitikov – Cyganov, Vyglazov, Kokšarov – Dostojnov.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (21. Smirjagin) – Masuhr, Wilson, Jevsejenkov (C), Stasenko, D. Ježov, Kudako, Sizov – P. Černov, Kagarlickij, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Magogin, Mons, Ugarov – Skorochodov, Kazakovcev, A. Vorobjov – Karlin.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Pavel Komarov. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 3 670
    bahis siteleri