Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 02.02.2018, 17:20 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:44:02)
     
    Střely na branku: 25 – 29
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, ale opak byl pravdou. Pouhých pět vteřin před koncem třetí třetiny prostřelil Konráda Jiří Ondráček a na stadionu Luďka Čajky tak propukla obrovská radost a nadšení. V přímém souboji o šestou příčku se tak právě na tuto pozici přesouvají hokejisté Zlína. Olomoučtí sahali minimálně po bodu, nakonec odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:55 Jiří ONDRÁČEK - 4:3
     
    59:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak prodloužení se konat nebude, to si troufám napsat. Pět vteřin před koncem třetí třetiny se natlačil před hostující branku JIŘÍ ONDRÁČEK a nadvakrát pak protlačil puk do odkryté části u pravé tyčky Branislava Konráda – 4:3. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    59:20
    Oba celky se už nikam neženou. Nikdo nechce udělat chybu a hrálo se tak převážně ve středu hřiště.
    58:10 Zbyněk IRGL - 3:3
     
    58:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Potřetí. ZBYNĚK IRGL po střele Hermana z pravého kruhu našel kotouč u pravé tyčky Kašíkovy branky a poté ho usměrnil za brankovou čáru – 3:3. Je tedy znovu vyrovnáno a dost možná se dočkáme nastavené hrací doby. Asistence: Jakub Herman a Jakub Galvas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:11
    Domácí takticky drží kotouč co nejdále od vlastní branky a zatím nepouštějí hosty do přečíslení. Olomouc má necelé tři minuty na to, aby si vynutila alespoň prodloužení.
     
    56:30
    Zlínští se opět natlačili do útočného pásma, kde se snažili o další střelu, ale úspěšní nebyli.
     
    55:51
    Vyrůbalík s Jaroměřským vyčistili prostor před vlastní brankou a poté založili další útočnou akci Olomouce. Ovšem nic z toho nebylo, hosté velmi brzy přišli o kotouč.
     
    55:24
    Další únik Robertse Bukartse před branku Olomouce, útočník Zlína ale tváří v tvář Konrádovi neuspěl.
     
    54:44
    Obrovská šance hostů. Jan Knotek před ním dorážel kotouč nahozený od modré čáry a Kašík pohotově lehl na kotouč a nechal přerušit hru. Další jeho zákrok, kterým svůj tým podržel.
     
    53:50
    Laš dorážel před domácí brankou nahození svého spoluhráče, ale mezi tři tyče se netrefil. Hosté ale udrželi útočné pásmo a vyslali na Kašíka další střelu, která ale byla hodně nepřesná.
     
    53:09
    Hosté na druhé straně byli v další dobré střelecké pozici, ovšem obránce Jakub Ferenc svou hrudí zastavil střelu Marka Laše.
     
    52:37
    Zlínští jsou nyní dost aktivní a snaží se o pojistku v utkání. Obrana hostů a brankář Konrád jsou zatím proti.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Roberts Bukarts (Okál, Ferenc), 33. Roberts Bukarts (Okál, Freibergs), 45. Kubiš, 60. J. Ondráček (Kubiš) – 14. Skladaný (Jaroměřský), 30. Eberle (Laš, J. Galvas), 59. Irgl (Herman, J. Galvas)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš (A), Popelka, J. Ondráček – Illo, Fryšara, Klhůfek.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, Jaroměřský, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Eberle – J. Káňa, Strapáč, Irgl – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3 829
    ocianews.com