Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 02.02.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, děkuji za pozornost! Na shledanou. (19:24:37)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Vladimír Svačina – Marek Baránek.
     
    Utkání končí, z tříbodového vítězství se radují domácí Oceláři! Hráči s drakem na hrudi si ve třetí třetině vypracovali tříbrankový náskok, který se postupem času zmenšoval, hosté ale na kýženou vyrovnávající branku již nedosáhli! Slezané si tak připisují všechny body, nepříznivá série Litvínova bez vyhraného zápasu pokračuje.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Kantor je opět na střídačce, hosté to ale již nestihnou.
    59:27 Michal TRÁVNÍČEK - 4:3
     
    59:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ještě máme zaděláno na drama! Oceláři mohli vyhodit kotouč do středního pásma, hosté ale dobře zabojovali a výsledkem je kontaktní branka! Juraj Mikúš našel u brankoviště stojícího MICHALA TRÁVNÍČKA, který usměrnil puk za Hrubcova záda! Asistence: Juraj Mikúš, Jiří Gula.
     
    59:17
    Krajíček z vlastního pásma vyhodil kotouč do hlediště, puk ale byl tečován o tvrzené sklo, vhazovat se bude v blízkosti Hrubcovy branky.
     
    59:13
    Hosté hrají se šesti bruslaři v poli. V třineckém pásmu zůstal u hrazení ležet Marian Adámek, rozhodčí proto přerušili hru. Doufejme, že bude třinecký obránce v pořádku. Buly před Hrubcem.
     
    58:43
    Oceláři se dostali do útočné třetiny, Doudera ale od modré netrefil branku. Verva následně zavezla kotouč do třineckého pásma, Hrubec ale odpálil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:01
    Dvě minuty do konce třetí třetiny. Hosté ještě zkoušejí vstřelit kontaktní branku, akce Marka Růžičky s Hanzlem ale úspěch nepřinesla.
    57:01 Lukáš VÁLEK - 4:2
     
    57:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté ale rychle přicházejí s odpovědí! Ivan Řehoř do akce vyslal LUKÁŠE VÁLKA, který se řítil sám na brankáře Hrubce! Válek zkusil střelu po ledě, hostujícímu útočníkovi se povedlo propasírovat kotouč pod betonem třineckého brankáře až do sítě! Asistence: Ivan Řehoř.
    56:47 VLADIMÍR ROTH - 4:1
     
    56:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají čtvrtou branku! VLADIMÍR ROTH si od modré čáry sjel ke hrazení, kde převzal kotouč od Vladimíra Svačiny. Roth poslal pobídku k teči do předbrankového prostoru, Polanskému se ale tečovat nepovedlo. Třineckého útočníka to ale mrzet nemusí, Kantor totiž nedokázal zastavit kotouč před brankovou čárou! Asistence: Vladimír Svačina.
     
    56:38
    Chmielewski v rohu kluziště vybojoval kotouč pro Ciencialu, ten ke střele vyzval Krajíčka. Kantor drží puk v lapačce.
     
    56:10
    Lukeš se chtěl velmi rychle dostat do útočné třetiny, u modré čáry se mu ale kotouč zamotal mezi nohami, což hostujícího forvarda vystavilo do ofsajdového postavení.
     
    56:00
    Kubát je na ledě, Verva hraje v plném počtu.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 21. Roth (Martin Růžička), 38. Polanský (Svačina, Adamský), 50. Adamský (Svačina), 57. Roth (Svačina) – 26. Jurčík (Baránek, Gerhát), 58. Válek (Řehoř), 60. Trávníček (J. Mikúš, Gula)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Roth, Linhart, Adámek – Chmielewski, Rákos, Petružálek – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – Baránek, Iberer, Kubát, Gula (A), L. Doudera, Čutta, Z. Sklenička – Marek Růžička, J. Mikúš, M. Hanzl – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Gerhát, Jurčík – Matoušek, Válek, Řehoř.

    Rozhodčí: Robin Šír, Roman Mrkva – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan
    ocianews.com