Sparta – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 7:3 (kon.)
Zlín – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:3, 1:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.02.2018, 15:30 • Tipsport aréna - Praha • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    24:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už to je pouze o gól! DAVID SCHWAMBERGER dostal od Wojnara nabito do mezikruží, kde stál naprosto osamocený, a nechytatelným granátem z první rozvlnil síť. Asistence: Jakub Wojnar, Sebastian Janda.
     
    18:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se po tlaku dočkala zaslouženého snížení! Komárkovu ránu od modré šťastně rukou tečoval ADAM BÍLEK, s tímhle už Polášek nic udělat nemohl. Asistence: Vojtěch Komárek.
     
    11:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí silná sprcha. Po dobře vypadajícím začátku jim Liberec vsítil už třetí branku! Rychlovský nahrál od mantinelu JANU ŽEMBOVI na střed, a ten i tentokrát věděl, kam zamířit. Asistence: Jakub Rychlovský, Vojtěch Holenda.
     
    10:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak hosté vedou už 2:0! Wolfa libereckou střelu vyrazil pouze před sebe a z následné skrumáže se prosazuje RADIM PIROUTEK. Asistence: Václav Burda.
     
    8:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Do vedení jde Liberec! JAN ŽEMBA se protáhl z rohu až před branku a střelou po ledě překonal Wolfa. Asistence: Jiří Průžek, Vojtěch Holenda.

    Jan Hausmann

    Branky a nahrávky: 19. Bílek (Komárek), 25. Schwamberger (Wojnar, Janda) – 9. Žemba (Průžek, Holenda), 11. Piroutek (Burda), 11. Žemba (Rychlovský, Holenda)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Janda, Simotics, Sedliský, Eliáš "A", Hanuš – Jandus T., Schwamberger, Fabiánek, Bílek, Komárek, Larsen, Procházka, Pejchal, Chlouba, Pšenička, Dubský "C". Wojnar
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Pařík) – Aubrecht, Krejsa, Turský, Charvát, Benák "A", Žůrek, Starosta "A" – Rychlovský, Holenda, Průžek "C", Vlach, Piroutek, Burda, Kotyza, Žemba, Bouřil

    Rozhodčí: Pavlovič – Tasch, Marek

    Diváci: 43
    thejrc.org