Düsseldorf – Leverkusen 1:2 (kon.) | Dortmund – Norimberk 7:0 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 0:0 (kon.)
Mönchengladbach – Frankfurt 3:1 (kon.) | RB Lipsko – Stuttgart 2:0 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
7:0 (2:0)
1. FC Norimberk
Středa 26.09.2018, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Julian WEIGL - 7:0
     
    88
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Norimberk zažívá den hrůzy, inkasuje posedmé! Dobrá práce Sancha na levé straně, viděl z druhé vlny nabíhajícího JULIANA WEIGLA, jehož střela po zemi byla tečovaná přesně k levé tyči, Bredlow neměl šanci reagovat.
    85. Jadon SANCHO - 6:0
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro Borussii! Delaney vyslal parádní dlouhou přihrávku na osamoceného JADONA SANCHA, jenž se vyhl ofsajdu a měl kolem sebe spoustu prostoru, v klidu si zpracoval míč a chladnokrevným přízemním pokusem prostřelil Bredlowa .
    74. Manuel AKANJI - 5:0
     
    74
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To je debakl! Borussia po odvráceném centru zahrozila mnohem více, po centru Sancha ještě vychytal hlavičku Pulisica na brankové čáře Bredlow, míč však následně skvěle vybojoval MANUEL AKANJI, dostal se do dobré palebné pozice a jeho přízemní pokus skončil těsně vedle ruky Bredlowa v síti!
    58. Marco REUS - 4:0
     
    58
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak už je to dokonce 4:0! MARCO REUS dostal parádní dlouhý pas za obranu, ale nemohl jít do brejku, ještě přenechal míč Bruunovi Larsenovi, který zamířil do vápna a poté Reusovi balon vrátil, kapitán Borussie už to poté zvládl na jedničku a střelou zblízka z první k pravé tyči dává svůj druhý gól v zápase! Opravdu povedená akce domácích.
    49. Achraf HAKIMÍ - 3:0
     
    49
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Už je to 3:0 a ACHRAF HAKIMÍ skóruje ve svém prvním ostrém zápase za Dortmund! Borussia rozjela rychlou akci, Reus nepřihrál na pravou stranu ideálně, ale Hakimí nebyl nikým atakovaný, navedl si míč na střelu na hranici vápna a následně vypálil po zemi přesně k vzdálenější tyči!
    32. Marco REUS - 2:0
     
    32
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund se zničehonic prosazuje podruhé! Na přihrávku ke středu hřiště si naběhl Pulisic, po jehož sklepnutí poslal Philipp balon přesně do běhu MARCU REUSOVi a ten nekompromisní dělovkou k tyči překonal marně se natahujícího Bredlowa.
    9. Jacob Bruun Larsen - 1:0
     
    9
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Borussia sehrála parádní kombinační akce a hned zkraje tohoto utkání se ujímá vedení! Christian Pulisic podnikl další rychlý výpad, celou akci zakončil brilantní kolmicí pro JACOBA BRUUNA LARSENA, jenž velmi šikovně přehodil vybíhajícího Bredlowa.

    Vojtěch Tůma

    Matěj Vybíral

    Branky: 9. Bruun Larsen (Pulisic), 32. Reus (Philipp), 49. Hakimí (Reus), 58. Reus (Bruun Larsen), 74. Akanji, 85. Sancho (Delaney), 88. Weigl (Sancho)

    Karty:   1. Kubo (NUR), 33. Mühl (NUR)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 6:10.
    Borussia Dortmund: Bürki – Hakimí, Akanji, Zagadou, Schmelzer – Witsel (62. Weigl), Delaney – Pulisic, Reus (C) (62. Kagawa), Bruun Larsen (74. Sancho) – Philipp.
    Náhradníci: Hitz – Sancho, Alcácer, Dahoud, Kagawa, Ł. Piszczek, Weigl.

    1. FC Norimberk: Bredlow – Bauer (62. Löwen), Margreitter, Mühl, Leibold – Erras – Valentini, Fuchs (70. Ishak), Behrens (C), Kubo – Misidjan.
    Náhradníci: Mathenia – Ishak, Löwen, Knöll, Jäger, Palacios, Matheus Pereira.

    Rozhodčí: Patrick Ittrich – Norbert Grudzinski, Sascha Tielert

    Diváci: 75700
    bahis siteleri