Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (2:1, 1:0, 0:2 – 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.10.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jediný úspěšný exekutor nájezdů se tedy jmenuje MILAN GULAŠ, který po svém naznačení blafáku do bekhendu procpal kotouč mezi betony Dušana Salfického.
     
    49:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek již hrál ve čtyřech mužích, avšak těsně poté kapituluje. Po další velmi svižné kombinaci přesilovkové formace pálil z levé strany TOMÁŠ SLOVÁK. Pokus hostujícího beka Salfický sice ztlumil, avšak kotouč bohužel pro něj doskotačil za jeho záda do sítě. Asistence: Jan Kovář.
     
    44:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté posléze využívají přesilovou hru a v úvodu třetí třetiny snižují na rozdíl jediné branky. Po dlouhé kombinaci hostí využil chvíle samoty MILAN GULAŠ, který po vyjetí zpoza branky dokázal puk procpat za Dušana Salfického. Asistence: Tomáš Vlasák a Jozef Balej.
     
    38:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V závěru druhé třetiny přichází třetí branka domácích. Špatné střídání hostů potrestal TOMÁŠ ZOHORNA. Ten v brejku tří na nikoho našel na pravé straně Radovana Somíka, který však do odkryté branky nezakončil a s ledovým klidem ještě vrátil na svého spoluhráče, pro kterého nebylo těžké uklidit touš do prázdné klece. Rask neměl v brance Plzně sebemenší šanci, a tak dnes již potřetí kapituluje. Asistence: Radovan Somík.
     
    10:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostující tým již sice hrál v plném počtu, ale to domácím nevadilo a znovu jdou do vedení. Střelu Barteka ze střední vzdálenosti brankář Rask vyrazil před sebe, kde dorážel Beech. Ten sice ještě neuspěl, jenže z levé strany se přiřítil RADOVAN SOMÍK, který puk do branky dotlačil. Asistence: Kristopher Beech a Martin Bartek.
     
    05:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté překvapivě srovnávají stav v oslabení. Straka se po nedůrazu domácích beků dostal z rohu kluziště až před Salfického, který sice jeho zakončení vyrazil, avšak z branky vyjel a na následnou dorážku už nestačil. MICHAL DVOŘÁK využil odkryté klece, kterou bez větších potíží trefuje a srovnává na 1:1. Asistence: Martin Straka.
     
    03:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Až teď přichází zakončení domácích, kteří jdou do vedení 1:0! Hemský našel před brankou trestuhodně volného DAVIDA KREJČÍHO, který si svého spoluhráče z Bostonu Bruins Tuukku Raska položil a pohodlně zasunuje bekhendem za jeho záda. Asistence: Aleš Hemský a Jan Kolář.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Krejčí (Hemský, Kolář), 11. Somík (Beech, Bartek), 39. Zohorna (Somík) - 6. Dvořák (Straka), 45. Gulaš (Vlasák, Balej), 50. Slovák (Kovář), 65. Gulaš


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Benák, Kolář, Vašíček, Kindl, Píša, Ďaloga, Kočí – Hemský, Krejčí, Kousal – Brendl, Zohorna, Buchtele – Bartek, Beech, Somík – Starý, Semorád, Nosek – Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Škoda Plzeň: Rask (Svoboda) – Slovák, Hanzlík, Marušák, Jeřábek, St. Pierre, Frolo, D. Růžička – Gulaš, Straka, Vlasák – Balej, Kovář, Pletka – Dvořák, Kašpařík, Hollweg – Schleiss, Havlíček, Lev – Pitule.

    Trenéři: Milan Razým a Michal Straka

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Gebauer, Lederer

    Diváci: 8734
    bahis siteleri