Zlín – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Sparta 6:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 7:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 5:0 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:5 (0:0, 1:3, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 04.11.2012, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři dnes potvrzují, že přesilovky to je jejich silná stránka. JAKUB ČUTTA napřáhl a Horčička nedokázal na jeho střelu zareagovat. Tygři tak potvrzují dnešní jasné vítězství pátou brankou. Asistence: Petr Nedvěd, Michal Bulíř.
     
    45:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nejprve Simmonds promáchl v brankovišti, ale následná střela TOMÁŠE FILLIPIHO zapadla za Horčičku a Tygři jdou do tříbrankového vedení. Asistence: Wayne Simmonds, Martin Čakajík.
     
    36:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka Liberce v dnešním utkání. Střela MARTINA ČAKAJÍKA od modré čáry prolétla přes zlínskou obranu až do sítě. Asistence: Antonín Dušek, Tomáš Filippi.
     
    33:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tuhle přesilovku už hosté využít dokázali. PETR NEDVĚD se uvolnil, najel si na Horčičku z levé strany a trefil horní růžek zlínské branky. Trefa hostujícího kapitána se nelíbí domácim fanouškům, kteří se zlobí na verdikt sudího po sekeře právě hostujícího kapitána na Kubiše. Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    28:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Beranů byla využita. Možná tomu ani domácí fanoušci nemohou uvěřit. Střelu Radima Tesaříka Pavelec vyrazil, ale pouze před sebe, kde stál osamocený JIŘÍ ONDRÁČEK a střelou do odkryté části branky srovnává stav utkání. Asistence: Radim Tesařík, Pavel Kubiš.
     
    24:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe. Z ničeho nic se po pravé straně prosmýkl Jan Víšek, který následně předložil puk mezi kruhy. Tam stál připravený ANTONÍN DUŠKEK a posílá Tygry do vedení. Asistence: Jan Víšek, Juraj Cebák.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 29. Ondráček (Tesařík, Kubiš) - 25. Dušek (Víšek, Cebák), 34. Nedvěd (Kudrna), 37. Čakajík (Dušek, Filippi), 46. Filippi (Simmonds, Čakajík), 58. Čutta (Nedvěd, Bulíř)


    Berani Zlín: Horčička - Tesařík, Řezníček, Kotvan, Matějíček, Linhart, Urbanec, Hamrlík, Horák - Köhler, Leška, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Balaštík.
    Bílí Tygři Liberec: Pavelec - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Cebák, Čutta, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, Stewart, Kica, Simmonds, Bulíř, Nedvěd.

    Rozhodčí: Jeřábek - Šír, Dřínovský, Čech

    Diváci: 4011
    bahis siteleri