Děčín – Řisuty 6:3 (kon.) | Chotěboř – Žďár n/S 2:8 (kon.) | Nymburk – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (1:0,3:3,2:0)
HC Řisuty
Neděle 04.11.2012, 17:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tomáš Drnec dává hostům další zářez v podobě šesté branky, když ho k jejímu vstřelení vybídl přesným pasem Jan Filipovský. Hosté tak jsou již pravděpodobně bez naděje na úspěch v dnešním utkání. Asistence: Jan Filipovský
     
    48:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže na druhé straně udeřili domácí z následné akce. Tomáš Vávra rozjel sólo takřka přes celé kluziště, do kterého ho vyslal Michal Oliverius a prvně jmenovaný nedal blafákem Schwambergerovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Michal Oliverius, Lukáš Zika.
     
    35:09
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A také hostům se podařilo dát branku hned po buly a vedení domácích je již jen o jednu branku. Babický se z prostoru mezi kruhy nemýlil a doslova Lavingera prostřelil. Asistence. Jakub Veselý.
     
    34:55
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Přeci jen se hosté z tlaku Děčína vymanili a podařllo se jim snížit na rozdíl dvou branek. Od kruhů se nemýlil Ondřej Krpata. Asistence: Tomáš Hudíček
     
    31:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Podruhé v utkání se trefuje Jakub Grin, jenž ihned po buly mířil přesně mezi tyče Schwambergera. Asistence: Ondřej Hříbal
     
    31:04
    Děčín právě vstřelil branku!
    A první lajna znovu zaúřadovala. Tomáš Vávra znovu našel Lukáše Ziku a ten opět zavěsil. Asistence: Tomáš Vávra, Michal Oliverius.
     
    28:04
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale napodruhé se to již podařilo. Tomáš Vávra v tandemu s Lukášem Zikou vyslal na posledně jmenovaného přesný pas a Lukáš Zika bez jakýchkoli kompromisů zavěsil puk do hostující branky a vymetl tam tak všechny pavučiny. Asistence: Tomáš Vávra, Michal Oliverius.
     
    22:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    I hosté využívají svou početní výhodu. Tomáš Hudíček zužitkoval pas od Jakuba Krause a nebyl problém pro něj zavěsit takřka do odkryté klece. Asistence: Jakub Kraus.
     
    15:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    A přesilovku Děčín přeci jen využívá. Jakub Grin prostřelil zblízka po krásné kombinaci se svými spoluhráči Schwambergera a otevírá tak skóre dnešního zápasu. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Vávra.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Grin (Oliverius, Vávra), 29. Zika (Vávra, Oliverius), 32. Zika (Vávra , Oliverius), 32. Grin (Hříbal), 49. Vávra (Oliverius, Zika), 52. Drnec (Filipovský) - 23. Hudíček (Kraus), 35. Krpata (Hudíček), 36. Babický (Veselý)


    HC Děčín: Lavinger (Zámostný) - Sádovský, Stezka, Hříbal, Grin, Molnár, Novotný, Nikl, Dvořák, Vávra, Oliverius, Zika, Filipovský, Baránek, Drnec, Šetka, Racek, Vacek, Kopas, Řídel
    HC Řisuty: Schwanberger (Štěpánek) - Kašák, Slánský, Sedláček, Čermák, Babický, Fiala, Bílek, Čížek, Kos, Vlček, Scherzl, Kraus, Hudíček, Veselý, Záleský, Krpata, Křepelka, Hlusička M., Doskočil, Hlusička J.
    bahis siteleri