Žilina – Košice 2:0 (kon.) | Skalica – Zvolen 7:6 (kon.) | Martin – Poprad 1:4 (kon.)
Nitra – Piešťany 0:1 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 4:2 (kon.)
konec
HK Skalica
7:6 (5:3, 2:3, 0:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 04.11.2012, 17:00 • Hant Aréna, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Tretia tretina nám prekvapivo nepriniesla žiaden gól. Oba tímy svoje ofenzívne rozjašenie upokojili a presunuli sa do defenzívy. Skaličania mali výhodu presilovej hry, ktorú však zahrali veľmi zle. V závere stretnutia v útoku zabrali Zvolenčania, no už bolo príliš neskoro a Skaličania si dokázali svoje jednogólové vedenie po kanonáde v prvých dvoch tretinách ustrážiť. Jedenásť sekúnd pred koncom mohol skalický triumf zavŕšiť René Školiak, no ten netrafil prázdnu zvolenskú svätyňu.
    V Skalici sa teda prepisuje história jubilejného 20. ročníka Tipsport extraligy! Domáci "Záhoráci" sú prvým tímom, ktorý si proti "rytierom" zo Zvolena dokázal vybojovať plný bodový zisk!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo skalickej Hant Arény.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:15:20)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Hostia sa odhodlali na powerplay a pri puku bol Školiak! Ten mal ôsmy gól Skalice na hokejke, no svojou strelou netrafil prázdnu zvolenskú bránu!
     
    59:22
    Hraško sa pozviechal a po svojich odchádza na striedačku. Tréner Skalice si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:22
    Gólman Šimko sa už chystal na striedačku, no vzápätí sa vrátil späť pretože sa nám rysoval skalický protiútok. Po následnom tvrdom zásahu pukom do tváre ostáva na ľade ležať Peter Hraško!
     
    58:43
    Zvolenčania nám predviedli obrovské zaváhanie, po ktorom sa k puku dostal Žigmund Pálffy! Ten bol však faulovaný, no pán Jonák necháva hre voľný priebeh.
     
    57:54
    Pred nami sú záverečné dve minúty do konca tretej tretiny a puk majú na hokejkách zvolenskí hráči. Tí sú však za vlastnou bránou a snažia sa odtiaľ zaútočiť.
     
    57:13
    Preisinger sa po ľavom krídle sympaticky dostal až za zvolenskú bránu, odkiaľ hľadal Školiaka, no jeho úmysel mu nevyšiel. Školiak bol tiesnený a pri puku je Zvolenčan Méry.
     
    56:30
    Zvolenčania začali veľmi systematicky forčekovať v strednom pásme. Skaličania sa však do útoku veľmi nehrnú a očividne chcú tento stav už len udržať.
     
    55:45
    Kamil Brabenec sa dostal do skvelej gólovej šance! Tesne pred jeho zakončením mu však bola hokejka zoseknutá z rúk! Vylučovať sa nebude. Puk má v moci gólman Kotvan.
     
    54:54
    Aj skalickí hráči sa previnili postavením mimo hry, ktoré zastavilo šprintujúceho Kutáleka pri prieniku po ľavom krídle. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    54:32
    Na ľade v skalickej Hant Aréne môžeme momentálne vidieť veľké množstvo nepresností na zvolenskej strane. Najskôr to bol offsajd a následne aj zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po Šimkovaj pravici.
     
    53:42
    Po nepresnom vyhodení od Tršku sa k puku dostal Podkonický. Ten nebol sebecký a pekne prihral Mérymu. Méry sa z pravého krídla presadil strelou, ktorú však Zdenko Kotvan chytá medzi svojími betónmi.
     
    53:08
    Chovan efektívne napádal šprintujúceho Kutáleka, no jeho úmysel nevyšiel. Kutálek sa oslobodil a puk zaviezol do útočného pásma po pravom krídle.
     
    52:26
    Po peknom nahodení puku od Muchu sa Zvolenčania dostali do útočného pásma, kde opäť sympaticky kombinujú. Domáci sú však v defenzíve veľmi dôrazní.
     
    51:33
    Skaličania v ofenzíve mierne zabrali a snažia sa gólovo presadiť. Zvolenčania si však zanechávajú chladnú hlavu a o puk veľmi dobre bojujú v každej situácii.
     
    50:45
    Tretí gól mal na vlásku Andrej Kudrna! Ten sa však tesne pred gólmanom Šimkom ešte rozhodol prihrávať na Stielera, no to sa mu stalo osudným. Puk putuje na zvolenské hokejky.
     
    50:07
    Hra sa nám prelína zo strany na stranu, no ani jeden z tímov si nedokáže vytvoriť žiadnu gólovú šancu. Herné tempo sa poriadne zmiernilo.
     
    49:29
    Po nepresnej prihrávke od Chovana pokrýva puk vo svojej lapačke gólman Zdenko Kotvan. Nasleduje reklamná prestávka. Po nej sa bude napravo od Kotvana.
     
    49:55
    Ivan Ďatelinka mal na vlásku vlastný gól! Po technickej prihrávke od Huňadyho Skaličania nevedeli, kde je puk, no napokon ho našiel Zdenko Kotvan pod svojou výstrojou.
     
    48:25
    Po tvrdej strele z hokejky Ťavodu sa vyznamenal gólman Kotvan! Predviedol nám reflexívny zákrok svojou lapačkou. Napokon sa však píska prihrávka rukou a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    47:42
    Následne sa snažili zaútočiť hosťujúci Zvolenčania, ktorí rozložili v útočnom pásme svoj ofenzívny kolotoč. Domáci im však zatiaľ veľmi dobre čelia.
     
    47:00
    Herné tempo zápasu sa nám mierne spomalilo. Momentálne sú pri puku Skaličania, ktorí ho však držia len v strednom pásme a ďalej sa nemôžu dostať.
     
    46:10
    Nervozita na oboch stranách sa nám stupňuje! Na oboch stranách sme mohli vidieť dva nepríjemné fauly zozadu, no Peter Jonák tentokrát vylučovať nebude.
     
    45:19
    Brabenec sa dostal do fantastickej gólovej šance aj v oslabení! Po skvelej prihrávke od Ďalogu mu však puk nesadol a jeho zakončenie pokryli dvaja skalickí obrancovia a aj gólman Zdenko Kotvan! Puk napokon končí pod Kotvanovou lapačkou.
     
    44:38
    Zvolenskí hokejisti sa opäť oslobodzujú. Ďaleké vyhodenie puku cez všetky čiary nám tentokrát predviedol obranca Pichnarčík!
     
    43:58
    Skaličania sa snažia síce útočiť, no zvolenskí hráči sa zatiaľ vynikajúco bránia. Šance domácich hráčov ničia už v strednom pásme veľmi dobrým forčekingom.
     
    43:07
    Domáci hráči si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Zvolena si odchádza sadnúť Výborný, ktorý sa previnil nepovoleným hákovaním.
     
    42:45
    Žigmund Pálffy si vytvoril až dve skvelé gólové šance! Najskôr jeho strelu vyrazil lapačkou gólman Šimko a jeho druhé zakončenie napálil len do spojnice zvolenskej brány!
     
    42:17
    Zvolenčania vstúpili do tejto dvadsaťminútovky o niečo lepšie. Momentálne sa usadili v útočnom pásme, kde si puk sympaticky prihrávajú. Skaličania sa však zatiaľ dobre bránia.
     
    41:25
    Po fantastickej kombinačnej akcii hostí sa k puku v medzikruží dostal Peter Hraško! Ten svojou strelou švihom však opečiatkoval len pravú žŕdku skalickej brány!
     
    40:40
    Prvú strelu v tretej tretine nám predviedol Skaličan Ďatelinka, ktorý z pravej strany tvrdo napálil puk do Šimkovej výstroje! Ten ho následne ukrýva vo svojej lapačke.
     
    40:03
    Úvodné vhadzovanie opäť získali na svoju stranu hosťujúci hráči zo Zvolena. Puk si potiahli k vlastnej bráne, odkiaľ sa snažia zaútočiť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Po druhej dvadsaťminútovke vidíme na ukazovateli skóre len jednogólové vedenie domáceho tímu - 7:6.
    V druhej tretine sa najskôr gólovo presadil v 22. minúte Zvolen, ktorý vsietil kontaktný gól zásluhou Petra Zuzina. Už v 24. minúte sa podarilo Zvolenčanom vyrovnať na 5:5 zásluhou Radovana Puliša. Od tejto chvíle nastúpil do skalickej brány gólman Zdenko Kotvan. Do vedenia sa domáci dostali už v 27. minúte, keď sa gólovo presadil Preisinger vrámci presilovej hry o dvoch hráčov. V 36. minúte však Zvolenčania opäť vyrovnali gólom z hokejky Kamila Brabenca. 53 sekúnd pred koncom druhej tretiny poslal domácich opäť do vedenia skvelým backhandovým blafákom Žigmund Pálffy!

    Ako toto gólové divadlo napokon skončí? Budú sa body v Skalici deliť?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:52
    Hra sa dohráva v pokojnom tempe, keď majú puk vo svojom obrannom pásme na hokejkách zvolenskí hráči.
     
    39:07
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči sa opäť dostávajú do jednogólového vedenia! Po nádhernej prihrávke od Preisingera sa pri puku ocitol ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý si nádherným backhandovým blafákom vychutnal gólmana Šimka! Asistenciu si pripisuje Miroslav Preisinger.
     
    38:25
    Vyrúbalík sa dostal do ďalšej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Tršku zakončoval od modrej čiary, no nepodarilo sa mu trafiť poriadne odkrytú zvolenskú bránu!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2081 divákov.
     
    37:32
    Zvolenský gólman Šimko nám predviedol skvelý zákrok po Kudrnovej strele, puk však do svojho odkrytého lýtka, no vyzerá, že bude v poriadku a po malej chvíli pokračuje v hre.
     
    36:36
    Zvolenskí hráči opäť nekompromisne pohrozili! Po tvrdom zakončení od Síkelu sa však pozorným zákrokom vyrážačkou vyznamenal skalický gólman Kotvan!
     
    34:59
    Preisinger sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance! Tentokrát zinkasoval presnú prihrávku od Pálffyho, no nedokázal trafiť už odkrytú zvolenskú bránu!
     
    35:45
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sú opäť v zápase a vyrovnávajú! Po presnej prihrávke od Podkonického sa pri puku ocitol KAMIL BRABENEC, na ktorého obranca Ďatelinka mierne pozabudol a nechal mu príliš veľký priestor na zakončenie. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Podkonický a Peter Hraško.
     
    34:11
    Po tvrdej strele od Reného Školiaka vyrazil puk pred seba gólman Šimko presne na hokejku Preisingera! Ten však dal svojmu zakončeniu príliš veľkú silu a trafil len pravú žŕdku zvolenskej brány!
     
    33:18
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde vidíme tvrdé súboje o puk. Zatiaľ majú však mierne navrch pozorní zvolenskí hráči.
     
    32:29
    Domáci hráči si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Puk sa však dostal len na modrú čiaru, odkiaľ tvrdo zakončoval Jankovič! Ten však minul zvolenskú bránu.
     
    31:30
    Do nebezpečnej situácie sa tentokrát dostal Puliš, ktorý naznačil prihrávku, no napokon vystrelil. Gólman Kotvan mu však predviedol skvelý zákrok svojou lapačkou!
     
    30:39
    Domáci hráči pokračujú vo svojej útočnej aktivite, no zatiaľ nám zvolenskí obrancovia predvádzajú veľmi dobrý organizovaný výkon.
     
    25:34
    Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Peter Hraško, ktorý nám predviedol nedovolený krošček! Domáci si tak zahrajú presilovú hru 5 na 3!
     
    29:43
    Puliš a Podkonický sa dostali do dobrého prečíslenia, no ich následná prihrávková kombinácia bola len veľmi nepresná! Podkonického prihrávku vyhadzuje cez všetky čiary obranca Jankovič.
     
    28:54
    Zdenko Kotvan nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Po nekompromisnom zakončení od Petra Zuzina puk so šťastím vyráža na zadný mantinel svojími betónmi.
     
    28:25
    Hostia sa po miernom útočnom tlaku domácich Skaičanov snažili presadiť z rýchleho protiútoku, no boli zastevení. Hvizd čiarového rozhodcu bol nekompromisný.
     
    27:32
    Domáci Kozák sa dostal k puku na pravom krídle a rozhodol sa tvrdo zakončovať. Tentokrát však zvolenský gólman nekapituloval. Puk vyráža do bezpečia svojími betónmi.
     
    26:46
    Skalica dala gól!
    Pri presilovej hre o dvoch hráčov sa domáci dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej prihrávke od Pálffyho sa k puku dostal MIROSLAV PREISINGER, ktorý nekompromisnou strelou do hornej časti zvolenskej brány prekonáva gólmana Šimka! Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a René Školiak.
     
    26:25
    Skalickí hráči si vytvorili nádhernú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Stielera sa k puku dostal Bartánus, no ten tvrdou strelou opečiatkoval ľavú žŕdku zvolenskej brány!
     
    25:32
    Domáci hráči veľmi dobre kombinujú! Puk si zaviezli do útočného pásma a rozprúdili svoj ofenzívny kolotoč. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí. Zvolenčania sa úspešne bránia.
     
    24:49
    Domáci si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Zvolenčan Ťavoda, ktorý nám predviedol nepovolené podrazenie.
     
    24:14
    Zvolenčania si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Podkonický nám predviedol skvelý únik po ľavej strane, no pred skalickou bránou sa ešte odhodlal prihrávať. Puk poslal do medzikružia Brabencovi a ten tvrdou strelou preveril gólmana Kotvana! Ten však puk ukrýva na svojej výstroji!
     
    23:33
    Do skalickej brány nastupuje namiesto Adama Trenčana gólman Zdenko Kotvan!
     
    23:33
    Zvolen dal gól!
    Je vyrovnané! Po skvelej strele od Hraška nám gólman Trenčan ešte predviedol vyrazenie puku betónmi, no na následnú dorážku od RADOVANA PULIŠA už jednoducho nemal nárok! Asistenciu si pripisuje Peter Hraško.
     
    22:34
    Na druhej strane nám predviedol tvrdé zakončenie spoza pravého kruhu Bartánus! Jeho delovú strelu švihom však gólman Šimko úspešne vyráža do bezpečia!
     
    22:00
    Lukáš Jurík sa snažil opäť presadiť únikom po pravom krídle, no na útočnej modrej čiare bol nekompromisne zastavený domácim obrancom Jankovičom, ktorý ho pritlačil o mantinel.
     
    21:25
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci hráči vsietili ďalší skvelý gól! Po tvrdej strele sa gólman Trenčan dokázal zorientovať a puk vyrazil, no len na hokejku PETRA ZUZINA, ktorý nekompromisnou delovkou strieľa kontaktný gól! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Jurík a Andrej Podkonický.
     
    21:10
    Úvodnú strelu v druhej tretine nám predviedol Barák. Ten sa sympaticky uvoľnil za modrou čiarou a tvrdou strelou spoza pravého kruhu neprekvapil pozorného gólmana Šimka.
     
    20:35
    Na obrannej modrej čiare Skalice sa nám stala nepríjemná zrážka Pálffyho a Preisingera. Obaja sa však po malom otrasení pozviechali a odchádzajú na svoju striedačku.
     
    20:09
    Úvodné vhadzovanie druhej tretiny putuje na zvolenské hokejky. Následne hostia puk stiahli do svojej obrannej tretiny a snažia sa útočiť.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Prvá tretina je na konci a na ukazovateli skóre vidíme gólový stav - 5:3. Neuveriteľných osem gólov v prvej tretine je raritou pre slovenskú extraligu. Poďme si postupne rozobrať priebeh prvej dvadsaťminútovky. Do zápasu bleskovo vstúpili domáci hráči a už v prvej minúte sa zo šťastného gólu radoval Andrej Kudrna. V siedmej minúte pridali domáci druhý gól, o ktorý sa zaslúžil Pálffy. O minútu na to priniesol druhý úspešný zásah Kudrna a domáci boli vo vedení 3:0. Zvolenčania v ôsmej minúte vsietili prvý gól v presilovej hre zásluhou Milana Juríka. V 11. minúte vsietil kontaktný gól na 3:2 Peter Zuzin. Ten bol však otrasený, keď v 15. minúte pridal ďalší úspešný zásah Skaličan Ďatelinka. Zvolenská odpoveď prišla opäť v presilovej hre gólom z hokejky Tomáša Škvaridla. Sedem sekúnd pred koncom prvej tretiny pridal skalický úspešný zásah v presilovej hre Preisinger.
    Konečný stav po prvej tretine je teda 5:3.

    Bude gólová kanonáda tohto zápasu pokračovať aj v druhej tretine alebo budú obrany oboch tímov už zdatnejšie?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:53
    Skalica dala gól!
    Aj domáci hráči využívajú presilovú hru v tomto zápase! Po prihrávke naslepo z hokejky Vyrúbalíka puk získal Pálffy. Ten dlho nezaváhal a z medzikružia presne prihral na ľavú stranu, kde stál osamotený MIROSLAV PREISINGER! Ten pridáva 7 sekúnd pred koncom prvej tretiny piaty skalický gól. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a Martin Vyrúbalík.
     
    19:30
    Domáci hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Zvolenčan Pichnarčík, ktorý nám predviedol nedovolené bránenie.
     
    19:08
    Puliš nám predviedol ďalšiu skvelú backhandovú prihrávku! Po nej sa však veľmi zle zorientoval Síkela a po malej chvíli stráca puk.
     
    18:21
    Výborný nám predviedol nahodenie puku do útočného pásma, no táto strela bola veľmi nepresná. Pri puku sú teda opäť Skaličania, ktorí zakladajú útok z vlastného obranného pásma.
     
    17:34
    Trška priviezol puk do útočného pásma a predviedol nám zakončenie! Jeho strela však bola veľmi nepresná, avšak po odrazení puku od mantinelu sa do vyloženej gólovej šance dostal Tibor Kutálek! Ten takýto puk nečakal a jeho následné nepresné zakončenie končí na výstroji gólmana Šimka!
     
    16:42
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hráči využívajú aj druhú presilovú hru v tomto zápase! Michal Chovan nám predviedol skvelý únik a spoza skalickej brány prihral na nebráneného TOMÁŠA ŠKVARIDLA! Ten si puk odkopol na hokejku a skvelým backhandom prekonáva domáceho gólmana Trenčana! Asistencie si pripisujú hráči Michal Chovan a Lukáš Jurík.
     
    16:20
    Zatiaľ sa Skaličania bránia veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke Milana Juríka nám čiarový rozhodca predviedol hvizd, ktorý avízuje postavenie mimo hry.
     
    15:54
    Ďalší Skaličan putuje na trestnú lavicu. Tentokrát to bude Marcel Holovič, ktorý nám pri zvolenskej gólovej šanci predviedol úmyselné posunutie skalickej brány.
     
    15:16
    Momentálne sa pri puku opäť držia hosťujúci Zvolenčania, ktorí sa snažia presadiť taktickými prihrávkami. Zatiaľ sa im to darí, držia sa v útočnom pásme, kde je pri puku Podkonický.
     
    14:33
    Skalica dala gól!
    Domácim sa to podarilo! Štvrtý gól Skalice sa podarilo vsietiť IVANOVI ĎATELINKOVI! Ten na útočnej modrej čiare získal presnú prihrávku od Pálffyho. Puk si potiahol medzi bezmocných zvolenských obrancov a využil Šimkovu chybu. Ten išiel príliš skoro na kolená a skvelým švihom mu Ďatelinka zavesil gól do pravého horného rohu jeho brány! Asistenciu si pripisuje Žigmund Pálffy.
     
    13:32
    Hra sa nám prelína zo strany na stranu a momentálne nie je aktívnejším ani jeden z dnešných aktérov stretnutia. Momentálne je puk v strednom pásme, kde o neho bojuje Jankovič a Pichnarčík.
     
    12:40
    Tentokrát sú pri puku Skaličania, ktorí chcú prinavrátiť svoje vedenie. Po sympatickej prihrávke od Stielera sa k puku dostal Školiak, no ten svojou delovkou napokon tesne míňa Šimkovu bránu!
     
    11:47
    Zvolenčania sa nevzdávajú a sú pri veľkej ofenzívnej chuti. Momentálne sa s menšími problémami dostali cez útočnú modrú čiaru a snažia sa pred gólmanom Trenčanom kombinovať. Zatiaľ sa im to darí.
     
    10:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hráči využívajú presilovú hru! Hostia roztočili útočný kolotoč priam bravúrne a dotiahli to do gólového konca. K puku sa dostal na pravom kruhu Brabenec. Ten si počkal na nabiehajúceho PETRA ZUZINA, ktorý túto prihrávku zúžitkoval skvelou strelou ponad gólmana Trenčana! Asistencie si pripisujú hráči Kamil Brabenec a Michal Juraško.
     
    10:12
    Hosťujúci hráči si zahrajú presilovú hru. Za držanie hokejky si odchádza na trestnú lavicu sadnúť dvojgólový strelec Andrej Kudrna.
     
    09:23
    Ďalšiu nebezpečnú situáciu pred gólmanom Šimkom vytvoril Preisigner! Ten zinkasoval skvelú prihrávku od Školiaka, naznačil prihrávku, no napokon vystrelil! Gólman Šimko oprášil svoju lapačku a úspešne zasiahol. Puk mu síce z nej vypadol, no bleskovo sa dokázal zorientovať a pokryl ho vo svojom náručí.
     
    08:31
    Domáci hráči chceli bleskovo odpovedať, no tentokrát im to nevyšlo. Po peknej prihrávke od Stielera sa pri puku ocitol René Školiak, no ten puk posiela vysoko nad zvolenskú bránu!
     
    07:37
    Zvolen dal gól!
    Oddychový čas Zvolenčanom očividne pomohol! Zaviezli si puk do útočného pásma, pri zadnom mantineli sa uvoľnil Puliš, ktorý bez akýchkoľvek problémov našiel pred skalickou bránou MILANA JURÍKA! Ten už nemal žiadan problém prekonať rozhodeného Trenčana. Asistencie si pripisujú hráči Radovan Puliš a Matej Síkela.
     
    07:17
    Hosťujúci tréner Peter Mikula si vyžiadal oddychový čas!
     
    07:09
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa z následnej útočnej vlny bleskovo presadzujú! Po nádhernej prihrávke od Mareka Bartánusa sa vľavo od bránkoviska hostí zorientoval ANDREJ KUDRNA, ktorý nekompromisným zakončením prekonáva gólmana Šimka podruhýkrát v dnešnom stretnutí! Asistencie si pripisujú hráči Marek Bartánus a David Stieler.
     
    06:44
    Skalica dala gól!
    Po fantastickej backhandovej prihrávke od Školiaka sa k puku dostal nebránený ŽIGMUND PÁLFFY! Ten si puk veľmi dobre potiahol, naznačil strelu, no napokon prekonáva gólmana Šimka technickým blafákom! Asistencie si pripisujú hráči René Školiak a Martin Vyrúbalík.
     
    05:59
    Skaličania sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Predvádzajú nám systematický forčeking, na ktorý nemajú hosťujúci hráči nárok!
     
    05:22
    Hosťujúci hráči sa opäť snažia presadiť taktickými prihrávkami. Momentálne sa usadili v útočnom pásme, kde roztočili ofenzívny kolotoč! Po skvelej prihrávke od Chovana sa rozhodol zakončovať Lukáš Jurík, no minul skalickú bránu!
     
    04:36
    Tomáš Škvaridlo nám predviedol poriadny závar pred skalickou bránou! Po nastrelení puku od Síkelu sa snažil Škvaridlo puk ešte dorážať, no gólman Trenčan ho napokon pokryl pod svojou výstrojou!
     
    04:00
    Zvolenčania sa snažia dostať do útočného pásma, no domáci Skaličania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a šance hostí eliminujú vysokým forčekingom.
     
    03:11
    Skaličania sú od začiatku tohto stretnutia v jasnej ofenzívnej prevahe. Tentokrát preveril tvrdou delovkou od modrej čiary gólmana Šimka Bartánus, no aj on bol neúspešný. Šimko vyráža puk svojími betónmi!
     
    02:34
    Kudrna sa odhodlal na únik po pravom krídle, z ktorého následne vyťažil aj backhandové zakončenie. To však nemalo dostatočný dôraz a puk končí v moci gólmana Šimka.
     
    01:55
    Na druhej strane sa po peknom úniku dostal do zakončenia z pravého kruhu Lukáš Jurík! Gólman Trenčan však nezaváhal a puk ukryl vo svojej pozornej výstroji.
     
    00:59
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Po skvelom nahodení puku na mantinel z hokejky Jankoviča sa k puku dostal ANDREJ KUDRNA. Ten skúsil šťastie a puk nahodil na gólmana Šimka. Ten sa nestihol presunúť a od jeho pravej nohy sa puk odrazil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisuje David Stieler.
     
    00:38
    Už v úvodnej minúte mohli hostia zo Zvolena vsietiť gól! Do skvelej šance sa dostal Kamil Brabenec, no pri svojom efektívnom prieniku príliš zaváhal a neodhodlal sa zakončiť.
     
    00:08
    Úvodné vhadzovanie tohto stretnutia smerovalo na zvolenskú stranu. Hosťujúci hráči si puk zaviezli až ku gólmanovi Šimkovi, odkiaľ zakladajú útok.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK 36 Skalica: Trenčan - Barák, Ďatelinka, Jankovič, Kozák, Srnec, Trška, Vyrúbalík - Bartánus, Bezúch, Holovič - Jurík, Klejna, Kudrna - Kutálek, Pálffy, Preisinger - Stieler, Školiak.

    HKm Zvolen: Šimko - Hraško, Juraško, Mucha, Pichnarčík, Pokovič, Šiška, Ťavoda, Výborný - Brabenec, Ďaloga, Huňady - Chovan, M. Jurík, L. Jurík - Méry, Podkonický, Puliš - Síkela, Škvaridlo, Zuzin.

    Rozhodca: P. Jonák - Holienka, M. Valach.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už osemnástom kole slovenskej najvyššej hokejovej súťaže - Tipsport Extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na skalickom štadióne, kde si od 17:00 zmeria sily domáci celok HK 36 Skalica, ktorý na svojej pôde privíta hokejový celok HKm Zvolen.

    Domáci Skaličania sa po devätnástich zápasoch nachádzajú v strede tabuľky, na piatej pozícii s 27 bodmi a nepriaznivým gólovým skóre 61:70. Túto tabuľkovú štatistiku si Skaličania vybojovali za deväť výhier (z toho jedna mimo riadneho hracieho času) a desať prehier (z toho jedna mimo riadneho hracieho času). Ich aktuálna herná forma, prehra - výhra - výhra - výhra - prehra, hovorí o celkom dobrých herných výkonoch. Skaličania najskôr prehrali v Nitre (1:3), po tomto zápase sa však prebudili a predviedli nám tri plné bodové zisky. Najskôr porazili mladíkov "slovenskej dvadsiatky" (5:3), následne tím MHC Mountfield Martin (4:2) a víťaznú triádu zakončili v žiline, kde zvíťazili v pomere 4:2. V poslednom sedemnástom kole sa "Záhoráci" predstavili v košickej Steel Aréne, kde ich však "Oceliari" porazili v tesnom pomere 4:3.
    Skaličanom sa podarilo na domácej pôde vyhrať už trikrát v rade a určite budú chcieť zabodovať aj proti lídrovi tabuľky zo Zvolena.

    Hosťujúci Zvolenčania sú na tom oveľa lepšie ako ich dnešní súperi zo Skalice. Po osemnástich odohraných zápasoch kraľujú v tabuľke neohrozene so 49 bodmi a skvelým gólovým skóre 76:42. V osemnástich zápasoch si pripísali na svoje konto šestnásť výhier (z toho jedna mimo riadneho hracieho času) a len dve prehry, z ktorých však dokázali vyťažiť aspoň jeden bod. Momentálna herná forma "rytierov" zo Zvolena, prehra - prehra - výhra - výhra - výhra, hovorí o tom, že suverénny priebeh sezóny Zvolenčanov bol síce mierne narušený prehrami s Piešťanami (2:3 po samostatných nájazdoch) a Tenčínom (3:4 po predĺžení), no "rytieri" sa dokázali pozviechať a v posledných troch zápasoch zabodovali naplno. Najskôr porazili na domácej pôde Banskú Bystricu (4:2), o kolo neskôr zvíťazili na nitrianskom ľade v pomere 5:1 a v poslednom kole opäť priniesli plný bodový zisk pred domácim fanklubom za výhru nad Martinom v pomere 4:1. Na klziskách súperov stratili v doterajšej sezóne len tri body (výhra v Žiline po samostatných nájazdoch a prehra v Trenčíne po predĺžení.)
    Zvolenčania sú opäť vo veľmi dobrej forme a určite budú chcieť svoju víťaznú šnúru predĺžiť aj v tomto zápase so Skalicou.

    Tieto dva tímy sa v jubilejnom dvadsiatom ročníku Tipsport Extraligy už raz stretli. Vrámci deviateho kola privítali Skaličanov na svojej pôde Zvolenčania a uštedrili im pekný debakel - 8:3 (1:1, 4:1, 3:1).

    Jasný favorit tohto zápasu známy nie je. Oba tímy v posledných troch kolách zabodovali naplno a je len ťažké odhadovať ako tento súboj piateho tímu s prvým skončí.
    Bookmakeri stávkových kancelárií mierne uprednostňujú domáci tím, na ktorého výhru vypísali kurz 2,15. Na výhru Zvolena je stanovený kurz 2,45 a napokon na nerozhodnú remízu kurz 4,20.

    Ktorý z týchto tímov si v osemnástom kole predĺži šnúru víťazstiev na číslo štyri? Zrodí sa prvá bezbodová prehra Zvolena práve v Skalici?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 1. Kudrna (Stieler), 7. Pálffy (Školiak, Vyrúbalík), 8. Kudrna (Bartánus, Stieler), 15. Ďatelinka (Pálffy), 20. Preisinger (Pálffy, Vyrúbalík), 27. Preisimnger (Pálffy, Školiak), 40. Pálffy (Preisinger) - 8. Milan Jurík (Puliš, Síkela), 11. Zuzin (Brabenec, Juraško ), 17. Škvaridlo (Chovan, Lukáš Jurík), 22. Zuzin (L. Jurík, Podkonický), 24. Puliš (Hraško), 36. Brabenec (Podkonický, Hraško)


    HK Skalica: Trenčan - Barák, Ďatelinka, Jankovič, Kozák, Srnec, Trška, Vyrúbalík - Bartánus, Bezúch, Holovič - Jurík, Klejna, Kudrna - Kutálek, Pálffy, Preisinger - Stieler, Školiak.
    HKM Zvolen: Šimko - Hraško, Juraško, Mucha, Pichnarčík, Pokovič, Šiška, Ťavoda, Výborný - Brabenec, Ďaloga, Huňady - Chovan, M. Jurík, L. Jurík - Méry, Podkonický, Puliš - Síkela, Škvaridlo, Zuzin.

    Rozhodčí: P. Jonák - Holienka, M. Valach

    Diváci: 2081
    bahis siteleri