Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:5 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 3:4 (po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:1 (3:0, 0:0, 4:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 04.11.2012, 17:20 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínským je šest gólů zřejmě málo a přidávají další branku! Vrba předložil puk DAVIDU POLESNÉMU, který na brankovišti vykoupal golmana a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Vrba.
     
    58:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Utkání se proměňuje v exhibici domácích. Oško našel z modré čáry na pravém kruhu stojícího RADOSLAVA SMETANU, který z první poslal puk za Řoutilova záda. Asistence: Oško.
     
    54:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín okamžitě využívá početní výhodu. Vyhození hostujícího obránce zachytil IVAN OŠKO, ale neukvapil se se střelou, počkal si a trochu se štěstím propasíroval kotouč skrz Řoutilovu výzbroj. Bez asistence.
     
    50:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Konečně to tam hostům spadlo! Stanislav našel lehkou žabičkou dobře postaveného JANA NASTOUPILA na brankovišti, který dokázal překonat Baruse. Asistence: Stanislav.
     
    44:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí už asi rozhodli o osudu utkání. Hostující obrana nechala MATĚJI CHARVÁTOVI příliš mnoho prostoru. Ten převzal od Polesného puk, vybruslil s ním mezi kruhy a dobře mířenou střelou pod horní tyč překonal Řoutila. Asistence: Polesný.
     
    17:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínským se povedlo využít přesilovou hru a přidat ještě před koncem prvního dějství třetí branku! Charvát se Smetanou kombinovali za Řoutilovou brankou, druhý jmenovaný našel DAVIDA POLESNÉHO sjíždějícího si před bránu a ten se nemýlil. Asistence: Smetana, Charvát.
     
    10:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově odskakují na rozdíl dvou branek! Tomu říkám vstup do utkání. Dnes výtečně hrající Duchoslav našel hůl JAKUBA TOMIHO a jeho střela se zastavila až v síti! Vypadá to, že si z tohoto gólu domácí forvard odnesl nějaké to lehké zranění. Asistence: Duchoslav.
     
    09:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínské publikum vidělo nádhernou první branku z hole ADAMA DUCHOSLAVA! Buřič posunul puk hodonínskému útočníkovi ve středním pásmu, ten si pak prohodil svého strážce a chladnokrevně zakončil pod horní tyčku! Asistence: Buřič.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Duchoslav (Buřič), 11. Tomi (Duchoslav), 18. Polesný (Smetana, Charvát), 45. Charvát (Polesný), 55. Oško, 59. Smetana (Oško), 60. Polesný (Vrba) - 51. Nastoupil (Stanislav)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Luner) - Kulyk, Oško, Kukliš, Polesný, Strapina, Miklík, Polák - Vrba, Charvát, Tomi, Buřič, Duchoslav, Fojtík, Sedlák, Smetana, Čavoj, Výmola
    DRACI PARS ŠUMPERK: Řoutil (Hoffmann) - Navrátil, Vepřek, Feledík, Pražák, Holinka, Prokopec, Stanislav, Galuška, Horváth, Nastoupil, Langr, Malý, Kovář, Žalčík, Pšeja
    bahis siteleri