Liberec – Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:4 (kon.)
Kladno – Zlín 1:4 (kon.) | Motor ČB – Třinec 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:2, 0:0, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Neděle 18.11.2012, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen dočkali! Na rozdíl jediné branky snižuje v power-play 18 vteřin před koncem základní hrací doby LADISLAV ŠMÍD. Asistence Antonín Dušek.
     
    58:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté asi rozhodují o svém vítězství. Liberec risk hru bez brankáře a do opuštěné domácí klece se v pohodě trefuje JURAJ MAJDAN. Asistence: Richard Rapáč.
     
    46:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky. Po Čakajíkově nahrávce se z předbrankového prostoru prosazuje JAN VÍŠEK. Asistence: Martin Čakajík, Petr Nedvěd.
     
    44:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Černý s Frolíkem se nahrnuli do útočné třetiny a MARTIN FROLÍK se s trochou štěstí dokázal prosadit. Asistence: Jakub Černý.
     
    16:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují, velký kus práce odvedl Filippi. Nebojácně prolétl hostující obranou, nalepil na sebe několikrát hráčů a předložil puk na levý kruh MICHALU BÁRTOVI. Ten měl dostatek času na to, aby přesně zamířil. Asistence: Tomáš Filippi, Ladislav Šmíd – 1:2.
     
    15:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další zásah, na rozdíl od soupeře své šance využívají. Litvínovští vtrhli do pásma, Hanzlovu lehkou střelu neudržel Pinc ve výstroji, čehož využil svým důrazem u brankoviště ROSTISLAV MARTYNEK. Asistence: Robin Hanzl, Michal Trávníček – 0:2.
     
    10:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté svoji první nabídnutou přesilovku využívají a v jedenácté minutě zápasu jdou do vedení. Několika rychlými přihrávkami na pravé straně útočného pásma rozhodili libereckou čtveřici, z mezikruží nakonec vypálil ROBIN HANZL. Kotouč byl několikrát tečován a se štěstím skončil za čárou. Asistence: Matěj Stříteský – 0:1.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 17. Bárta (Filippi, Šmíd), 47. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 60. Šmíd (Dušek) - 11. Hanzl (Stříteský), 16. Martynek (Hanzl, Trávníček), 45. Frolík (Černý), 59. Majdan (Rapáč)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Čutta, Kajínek, Štich – Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, J. Vlach, Vantuch, Bulíř, Krejčík, Nedvěd "C".
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) – Zeman, Stříteský, Kousalík, Charousek, Posmyk, Gula, Sklenička – Trávníček, Pšurný "C", Lukeš, J. Černý, Hübl, Martynek, Kubinčák, Jurčík, Majdan, Martin Frolík, Hanzl, Rapáč.

    Rozhodčí: Smitka, Kalivoda – Hejl, Horinek.
    bahis siteleri