Liberec – Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:4 (kon.)
Kladno – Zlín 1:4 (kon.) | Motor ČB – Třinec 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:2, 0:0, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Neděle 18.11.2012, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen dočkali! Na rozdíl jediné branky snižuje v power-play 18 vteřin před koncem základní hrací doby LADISLAV ŠMÍD. Asistence Antonín Dušek.
     
    58:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté asi rozhodují o svém vítězství. Liberec risk hru bez brankáře a do opuštěné domácí klece se v pohodě trefuje JURAJ MAJDAN. Asistence: Richard Rapáč.
     
    48:49
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí je na trestnou lavici poslán Derner, za hosty Rapáč. Oba na dvě minuty za hrubost.
     
    46:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky. Po Čakajíkově nahrávce se z předbrankového prostoru prosazuje JAN VÍŠEK. Asistence: Martin Čakajík, Petr Nedvěd.
     
    45:23
    Hosté jdou do oslabení. Vyloučen je Kousalík na dvě minuty za držení protihráče
     
    44:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Černý s Frolíkem se nahrnuli do útočné třetiny a MARTIN FROLÍK se s trochou štěstí dokázal prosadit. Asistence: Jakub Černý.
     
    43:39
    Roman Vlach ve velké šanci pálil z první, ale Francouz se stihl přesunout včas!
     
    38:47
    Charousek (LIT) jde na 2 minuty na trestnou lavici. Domácí si v závěru druhé části zahrají přesilovku.
     
    29:20
    Litvínovský brankář dostává dvě minuty za podražení.
     
    28:02
    Domácí Roman Vlach v přečíslení dvou na jednoho Francouze nedovedl překonat a hodně se na sebe zlobí.
     
    24:54
    Dvě minuty pro Petra Nedvěda, jenž podrazil protihráče. V pěti si domácí příliš dlouho nezahráli, znovu se budou bránit početní výhodě soupeře.
     
    22:19
    Přesilovka pro Litvínov, obránce Kajínek vyhodil puk přes mantinel a obdržel menší trest.
     
    22:00
    Bárta mohl svým druhým gólem v zápase vyrovnat. Na Francouze najížděl ze strany a všiml si, že je brankář hodně povyjetý. Naznačil střelu, ale ještě stáhl puk do kličky. Následnou ranou však těsně minul.
     
    16:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují, velký kus práce odvedl Filippi. Nebojácně prolétl hostující obranou, nalepil na sebe několikrát hráčů a předložil puk na levý kruh MICHALU BÁRTOVI. Ten měl dostatek času na to, aby přesně zamířil. Asistence: Tomáš Filippi, Ladislav Šmíd – 1:2.
     
    15:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další zásah, na rozdíl od soupeře své šance využívají. Litvínovští vtrhli do pásma, Hanzlovu lehkou střelu neudržel Pinc ve výstroji, čehož využil svým důrazem u brankoviště ROSTISLAV MARTYNEK. Asistence: Robin Hanzl, Michal Trávníček – 0:2.
     
    14:39
    Ovšem ani litvínovská obrana nepracuje na jedničku. Diváci se zatím rozhodně nenudí, další souboj útočníka proti brankáři vyzněl lépe pro omaskovaného muže. Vantuch se řítil na Francouze, ale netrefil branku.
     
    12:19
    Další velká příležitost hostujícího týmu. Tygři hodně pootevřeli svoji obranu, před brankovištěm zakombinovala dvojice Majdan – Hübl, zakončil druhý jmenovaný. Ležícího Pince však nepokořil.
     
    11:33
    Litvínov už mohli mít náskok dvou branek! Vojtěch Kubinčák převzal skvěle načasovaný spoluhráčův pas ve středním pásmu a uháněl úplně sám na Pince. Ale neuspěl.
     
    10:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté svoji první nabídnutou přesilovku využívají a v jedenácté minutě zápasu jdou do vedení. Několika rychlými přihrávkami na pravé straně útočného pásma rozhodili libereckou čtveřici, z mezikruží nakonec vypálil ROBIN HANZL. Kotouč byl několikrát tečován a se štěstím skončil za čárou. Asistence: Matěj Stříteský – 0:1.
     
    09:24
    V přesile si zahrají také svěřenci kouče Rosola, za vražení na hrazeni jde pykat domácí útočník Vantuch.
     
    07:45
    Vzápětí se ale mohl Liberec radovat. Čakajík vypálil z vrcholu kruhu, před Francouzem stálo hodně hráčů. Několikrát se snažil dorážet Dušek, ovšem hosté se ubránili.
     
    06:03
    Liberecká aktivita bude umocněna další přesilovou hrou. Na trestnou lavici odešel Lukeš, provinil se sekáním.
     
    02:28
    Filippi nalezl před brankou Vantucha, ten z těsné blízkosti trefil pouze brankáře. Při zakončení byl ovšem faulován, dvě minuty za hákování obdržel Černý.
     
    01:39
    Bílí Tygři začínají aktivně. Před brankou Vervy to před malým okamžikem pořádně hořelo, gólman však několik střel úspěšně vytěsnil. Po obkroužení hostující klece neuspěl ani Roman Vlach.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 17. Bárta (Filippi, Šmíd), 47. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 60. Šmíd (Dušek) - 11. Hanzl (Stříteský), 16. Martynek (Hanzl, Trávníček), 45. Frolík (Černý), 59. Majdan (Rapáč)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Čutta, Kajínek, Štich – Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, J. Vlach, Vantuch, Bulíř, Krejčík, Nedvěd "C".
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) – Zeman, Stříteský, Kousalík, Charousek, Posmyk, Gula, Sklenička – Trávníček, Pšurný "C", Lukeš, J. Černý, Hübl, Martynek, Kubinčák, Jurčík, Majdan, Martin Frolík, Hanzl, Rapáč.

    Rozhodčí: Smitka, Kalivoda – Hejl, Horinek.
    bahis siteleri