Liberec – Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:4 (kon.)
Kladno – Zlín 1:4 (kon.) | Motor ČB – Třinec 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 18.11.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí v samotném závěru stav a ujímají se vedení 2:1! VLADIMÍR SVAČINA dostal v útočném pásmu až příliš prostoru. Vyjel z rohu kluziště mezi kruhy, odkud perfektní ranou bekhendem o břevno dává na 2:1. Růžička zkoušel střelu zastavit lapačkou, ale neuspěl.
     
    54:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté nakonec z velkého tlaku vyrovnávají šest minut před koncem třetí třetiny na 1:1! Závar před Růžičkou dokázal zužitkovat ROMAN POLÁK, který dokázal využít odkryté klece a do její horní části bezchybně zakončuje. Asistence: Jiří Burger.
     
    18:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácím se daří skórovat velmi rychle. Kindl se na modré ještě ke střele neodhodlal, ale nahrál na levou stranu, kde stál David Krejčí. Ten dlouho přemýšlel co s pukem, až nahrál na pravou stranu na MARTINA BARTEKA. Slovenský střelec se do puku opřel bez přípravy a ten končí s trochou štěstí za přesouvajícím se Šindelářem. Kotouč doslova proskákal mezi chráničemi hostujícího strážce brankoviště za jeho záda. Asistence: David Krejčí a Jakub Kindl.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 19. Bartek (Krejčí, Kindl) - 55. Polák (Burger), 59. Svačina


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Píša, Kindl, Benák, Vašíček, Ďaloga, Kočí, Drtina – Bartek, Krejčí, Starý – Semorád, Kousal, Buchtele – Cetkovský, Somík, Zohorna – Šagát, Nosek.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) – Polák, Barinka, Rehák, Malík, Sloboda, Kuba, Voráček, Kovář – Ujčík, Burger, Klimek – Huna, Roman, Svačina – Bartánus, Strapáč, Hruška – Szturc, Húževka, Šedivý.

    Trenéři: Peter Oremus a Ladislav Svozil

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Kajínek, Podrazil

    Diváci: 7782
    bahis siteleri