Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 7:8 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (0:1,2:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 18.11.2012, 13:00Liga juniorů
Partner:
     
    57:39
    Rebelové se budou znovu bránit, Martin Kříž (HBR) se provinil hrubostí a dostává menší trest.
     
    55:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tu také bez dlouhého čekání využili. Tomáš Půlpán si vytáhl brankáře k pravé tyči a fikaně zaslal puk na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který objel klec a přesně propálil bezmocného Jirouta.
    Asistence: Tomáš Půlpán
     
    53:29
    Počty na ledě se nám vyrovnávají. Na trestnou lavici usedl Křesťan (HBR) za držení protihráče.
     
    52:39
    Brida (HKR) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    51:04
    Nebezpečně dotírající Martin Jelínek se po usazení domácích v pásmu Hradce ujal kotouče a zápěstní střelou z levého kruhu minul Mahdalovu klec jen o pár centimetrů.
     
    50:02
    Rebelové dostávají velikou šanci na snížení, za hranicí pravidel si počínal Červený (HKR). Je potrestán za zdržování hry.
     
    47:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Totální destrukce domácí obrany v podání Královských lvů! Při obrovském tlaku nejprve střílel z kruhu Daniel Filip. Jeho střelu se ještě pokoušel dorážet Pavel Hlavatý. Kotouč byl ale stále neposedný a zjevil se pod nic netušícím Jiroutem. Toho si všiml LUKÁŠ PRAVDA, jenž černou gumu doslova šťouchl za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Filip, Pavel Hlavatý
     
    45:39
    Michal Procházka mohl dát svůj druhý gól a dát svému týmu pohodu! Jeho šanci nejprve vychytal Jirout, který se pak fantasticky roztáhl na čáře proti dorážce! Parádní práce gólmana Rebelů!
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle zakončili svůj tlak v útočném pásmu. Z levého kruhu si Pavel Hlavatý našel ve druhé vlně najetého MICHALA PROCHÁZKU, který svůj tvrdý golf namířil přesně nad Jiroutovo levé rameno a rozvlnil síť. Asistence: Pavel Hlavatý, Lukáš Pravda
     
    42:38
    Nepřesná rozehrávka mezi beky Kubátem a Pecnem mohla skončit fiaskem. Do riskantní přihrávky letící před brankou skočil Brida rybičku, puk dokázal vypíchnout a tečovat jej těsně vedle Jiroutovy levé tyčky.
     
    39:10
    Středem hrací plochy si do dvou obránců vyšlápl Žemlička, projít se mu i přes několik kliček nepovedlo.
     
    34:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí dokázali odpovědět nejlepším možným způsobem! Václav Pecen našel krásnou nahrávkou přes polovinu hřiště TOMÁŠE CHLUBNU, který uháněl sám na Mahdala a blafákem, jenž zakončil famózní střelou pod břevno srovnal na 2:2! Asistence: Václav Pecen.
     
    34:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté se vytvořili značný tlak, pod kterým rebely dlouho drželi. Lukáš Nedvídek nahrával do středu útočné třetiny, kde si najížděl Lukáš Kastner. Ten zkusil bez čekání vystřelit. Odražený puk se dostal k holi TOMÁŠE PŮLPÁNA, který se nemýlil.
    Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Kastner.
     
    28:28
    Havlíčkobrodským se nedaří rozehrát a následně přejít do útočné třetiny. Prodrat se skrz bránící lvy se pokoušel Martin jelínek, toho hosté ihned secvakli do kleští.
     
    26:53
    David Protivný od modré čáry uháněl sám na brankáře, jehož se snažil vykličkovat, ale Michal Mahdal se nedal a ramenem jej vychytal. Následně ještě pokryl puk před dojíždějícím Želmičkou.
     
    25:22
    Domácí disponují mnohem vetším důrazem, to je vidět. Do individuální akce se pustil David Kozlík, kterého nestíhající obrana Hradce pustila až před Mahdala. Kozlík jel však moc rychle a v bezprostřední blízkosti před Mahdalem nedokázal puk ukočírovat.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svůj důraz přetavují ve vyrovnavací gól. Obrovským tlakem se domácí útok nacpal na hradeckou klec. Někdo z domácích přecijen nakonec vystřelil. Mahdal ale ztratil nad celou akcí kontrolu. Volného puku pod ním si bystře všiml DAVID PROTIVNÝ a dotlačil jej až za brankovou.
    Bez asistence.
     
    15:31
    Havlíčkův Brod bude přežívat v oslabení, Jan Kubát se provinil krosčekem, a jde tak spravedlivě pykat na dvě minuty.
     
    14:04
    Ukázková akce z dílny domácího mužstva. Křesťan si povyjel s pukem za svouji modrou a křižným pásem našel na protější straně rozjetého Martina Jelínka. Ten byl rozjetý skoro jako nákladní vlak a důrazem zakončoval. Mahdal proti jeho svižné střele všas sklopil betony.
     
    10:57
    Tentokrát zkusí vytěžit domácí. Michal Brida (HKR) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    09:49
    Obrovská hrubka domácího Jana Kubáta mohla stát Rebely další inkasovaný gól. Rozehravající Kubát se zřejmě špatně rozhlédl a jeho nahrávka našla na modré napřaženého soupeře Nedvídka, který si povyjel až do mezikruží, odkud zkusil vypálit pozemní střelou, která o pár milimetrů minula klec.
     
    07:27
    Královští lvi nasadili jinačí tempo než v předchozích minutách. Z kruhu střílel svižnou ranou Nedvídek. Jirout musel hasit další šanci soupeře.
     
    06:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Vít Hradecký vybojoval u pravého mantinelu touš, povyjel si na úrověň pravého kruhu a přenechal černou gumu FILIPU ROPICKÉMU, který se rozjel proti Jiroutovi a přesnou střelou vymetl pavučinu v pravém růžku.
    Asistence: Vít hRADECKÝ
     
    05:49
    Vala (HBR) použil při hře sekeru a je mu tak nařízen menší trest.
     
    05:16
    Tomáš Štastný vypálil tvrdou dělovku, která se od Jiroutova betonu odrazila zpět k jeho holi, a tak svůj důraz zkoušel prosadit ještě jednou. Gólman Rebelů si ale počínal výtečně.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Protivný, 35. Chlubna (Pecen) - 7. Ropický (Hradecký), 34. Půlpán (Kastner, Nedvídek), 45. Procházka (Hlavatý, Pravda), 48. Pravda (Hlavatý, Filip), 56. Nedvídek (Půlpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Pecen, Kubát, Kříž, O. Doležal, Křesťan, Hošek, D. Vala - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, Kozlík
    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) - Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Pištora, Hlavatý, Ropický, Filip, Hradecký, Šťastný, Brida, Kastner, Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Pravda, Procházka

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel
    bahis siteleri