Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 7:8 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (0:1,2:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 18.11.2012, 13:00Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny se s vámi loučím, přeji hezký zbytek neděle. (15:11:47)
     
    Po druhém společném střetnutí Havlíčkobrodských Rebelů s Královskými lvi dopadlo utkání opět lépe pro hostující tým Hradce Králové, který své vítězství potvrdil ve třetí části hry. Vyhrál ji totiž poměrem 3:0 a získal tak všechny body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Rebelové jsou v plném počtu.
     
    58:31
    Hradečtí hokejisté hrají ve značné pohodě, což jim velice vyhovuje. Na Jirouta se z pravé strany vyřítil Štědrý, jeho razantního golfa brankář domácího týmu vykryl semaforem.
     
    57:39
    Rebelové se budou znovu bránit, Martin Kříž (HBR) se provinil hrubostí a dostává menší trest.
     
    55:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tu také bez dlouhého čekání využili. Tomáš Půlpán si vytáhl brankáře k pravé tyči a fikaně zaslal puk na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který objel klec a přesně propálil bezmocného Jirouta.
    Asistence: Tomáš Půlpán
     
    54:39
    Královští lvi jsou v plném počtu a zahajují zhruba padesátivteřinovou přesilovku.
     
    53:57
    Hosté začali rozehravat ze své strany. Nepříliš chytrou nahrávku jednoho z hradeckých beků zachytil Jelínek, který z pravého kruhu tvrdě vypálil a svou střelu se snažil ještě dobruslit. Mahdal však měl puk dávno v lapačce.
     
    53:29
    Počty na ledě se nám vyrovnávají. Na trestnou lavici usedl Křesťan (HBR) za držení protihráče.
     
    52:39
    Brida (HKR) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    52:25
    Hosté se ihned pustili do útočné akce. Na pravý kruh si drze vyšlápl Michal Procházka a střelou do Jiroutova protipohybu však minul klec.
     
    52:02
    Královští lvi oslabení přežili, jsou v plném počtu.
     
    51:04
    Nebezpečně dotírající Martin Jelínek se po usazení domácích v pásmu Hradce ujal kotouče a zápěstní střelou z levého kruhu minul Mahdalovu klec jen o pár centimetrů.
     
    50:02
    Rebelové dostávají velikou šanci na snížení, za hranicí pravidel si počínal Červený (HKR). Je potrestán za zdržování hry.
     
    47:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Totální destrukce domácí obrany v podání Královských lvů! Při obrovském tlaku nejprve střílel z kruhu Daniel Filip. Jeho střelu se ještě pokoušel dorážet Pavel Hlavatý. Kotouč byl ale stále neposedný a zjevil se pod nic netušícím Jiroutem. Toho si všiml LUKÁŠ PRAVDA, jenž černou gumu doslova šťouchl za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Filip, Pavel Hlavatý
     
    45:39
    Michal Procházka mohl dát svůj druhý gól a dát svému týmu pohodu! Jeho šanci nejprve vychytal Jirout, který se pak fantasticky roztáhl na čáře proti dorážce! Parádní práce gólmana Rebelů!
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle zakončili svůj tlak v útočném pásmu. Z levého kruhu si Pavel Hlavatý našel ve druhé vlně najetého MICHALA PROCHÁZKU, který svůj tvrdý golf namířil přesně nad Jiroutovo levé rameno a rozvlnil síť. Asistence: Pavel Hlavatý, Lukáš Pravda
     
    42:38
    Nepřesná rozehrávka mezi beky Kubátem a Pecnem mohla skončit fiaskem. Do riskantní přihrávky letící před brankou skočil Brida rybičku, puk dokázal vypíchnout a tečovat jej těsně vedle Jiroutovy levé tyčky.
     
    40:45
    Na levém mantinelu se hosté pokoušeli vymyslet nějakou kličku k přechodu blíže k Jiroutovi. Svižně se s pukem hýbal Hradecký. Obránci Havlíčkova Brodu jej vystáli.
     
    40:10
    K puku se po buly dostal Jan Kubát a přeposlal jej po jeho levici najetému Pecnovi. Ten zkusil křižnou nahrávkou najít Chlubnu, který však na dlouhý pás nedosáhl , a tak se hra po icingu stěhovala před Jirouta.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá část utkání nám přinesla velice zajímavý vývoj. Rebelové začali už od jejího důvou mnohem důrazněji než v předchozí třetině. To jim přineslo vyrovnavací gól, který si připsal David Protivný. Hradečtí se ale vrátili do vedení, když se přesným zásahem prezentoval Tomáš Půlpán. Havlíčkův Brod odpověděl obratem. Tomáš Chlubna v individuální akci překonal Mahdala ukázkovým blafákem.

    Nyní máme před sebou poslední dějství zápasu, které bude jistě velmi zajímavéá. Oba soupeři už hrají dost vyrovnaně, hra se také trochu přiostřuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Středem hrací plochy si do dvou obránců vyšlápl Žemlička, projít se mu i přes několik kliček nepovedlo.
     
    37:13
    Michal Brida si osou hřiště povyjel těsně za modrou a ihned razantně vystřelil. Kotlinou zaduněly Jiroutovy připravené betony. Střelec nenechal nic náhodě a akci ještě dobruslil. Brankář už měl vše pod kontrolou.
     
    34:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí dokázali odpovědět nejlepším možným způsobem! Václav Pecen našel krásnou nahrávkou přes polovinu hřiště TOMÁŠE CHLUBNU, který uháněl sám na Mahdala a blafákem, jenž zakončil famózní střelou pod břevno srovnal na 2:2! Asistence: Václav Pecen.
     
    34:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté se vytvořili značný tlak, pod kterým rebely dlouho drželi. Lukáš Nedvídek nahrával do středu útočné třetiny, kde si najížděl Lukáš Kastner. Ten zkusil bez čekání vystřelit. Odražený puk se dostal k holi TOMÁŠE PŮLPÁNA, který se nemýlil.
    Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Kastner.
     
    33:22
    Havlíčkobrodský Martin Hynek své najetí příliš uspěchal. Zastavil ho sudí pískající postavení mimo hru.
     
    31:58
    Po tvrdém souboji se z ledu těžce zvedal Jan Kubát, nakonec dojel na střídačku sám. Ošetřování zřejmě nebude ani třeba. Je v pořádku.
     
    30:40
    S pukem se až za Mahdalovu branku protáhl rozjetý Křesťan a pokoušel se bekhendovým zakončením přepkapit přesouvajícího se gólmana. Mahdal však věděl co se za jeho zády činí, rychlým přiložením betonu k tyči zabránil inkasování gólu.
     
    28:28
    Havlíčkobrodským se nedaří rozehrát a následně přejít do útočné třetiny. Prodrat se skrz bránící lvy se pokoušel Martin jelínek, toho hosté ihned secvakli do kleští.
     
    26:53
    David Protivný od modré čáry uháněl sám na brankáře, jehož se snažil vykličkovat, ale Michal Mahdal se nedal a ramenem jej vychytal. Následně ještě pokryl puk před dojíždějícím Želmičkou.
     
    25:22
    Domácí disponují mnohem vetším důrazem, to je vidět. Do individuální akce se pustil David Kozlík, kterého nestíhající obrana Hradce pustila až před Mahdala. Kozlík jel však moc rychle a v bezprostřední blízkosti před Mahdalem nedokázal puk ukočírovat.
     
    23:33
    Havlíčklův Brod si počínal trochu uspěchaně, a to hned dvakrát. Sudí signalizují zakázané uvolnění.
     
    23:00
    V levém rohu kluziště zkoušel něco vymyslet Michal Zdražil. Na dobře bránícího centra Hradeckého však nevyzrál ani otočkou.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svůj důraz přetavují ve vyrovnavací gól. Obrovským tlakem se domácí útok nacpal na hradeckou klec. Někdo z domácích přecijen nakonec vystřelil. Mahdal ale ztratil nad celou akcí kontrolu. Volného puku pod ním si bystře všiml DAVID PROTIVNÝ a dotlačil jej až za brankovou.
    Bez asistence.
     
    20:58
    Před Mahdalovou klecé se nebezpečně proháněl Protivný. Nikdo ze spoluhráčů mu ale nedokázal přihrát.
     
    20:10
    Aktivněji začali Rebelové, kteří vyhráli buly a Tomáš Chlupna se po levém mantinelu pokoušel zavízt puk. Obrana hostí ale jeho úmysl vystihla a překazila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zezačátku to vypadalo, že první třetina bude patřit spíše domácím. Hradečtí hokejisté se ale dokázali srovnat a přetavit zmatek ve své obranné hře ve slušný útočný tlak, který jim vydobyl spoustu šancí. Byli to právě Královští lvi, kdo otevřel skóre tohoto utkání. Parádním závěsem do růžku se ve vlastní početní výhodě prezentoval Filip Ropický. Pozadu však nezůstávají ani Rebelové, kteří se snaží aktivně bruslit, chybí jim ale důraznější koncovka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:55
    Propagační golf vyslal ještě před útočnou modrou Michal Štědrý, pro Jirouta byla snadno viditelná střela hračka.
     
    17:33
    Havlíčkobrodští jsou kompletní. Ihned zkusili rozehrát akci. Vladimír Szilva nedosáhl na dlouhý puk, píská se icing.
     
    16:41
    Královští lvi značnou dobu kombinovali v útočném pásmu, posléze se ale Rebelové osvobodili vyhozením na druhou stranu kluziště. Kde šetřili cenné vteřiny.
     
    15:31
    Havlíčkův Brod bude přežívat v oslabení, Jan Kubát se provinil krosčekem, a jde tak spravedlivě pykat na dvě minuty.
     
    14:04
    Ukázková akce z dílny domácího mužstva. Křesťan si povyjel s pukem za svouji modrou a křižným pásem našel na protější straně rozjetého Martina Jelínka. Ten byl rozjetý skoro jako nákladní vlak a důrazem zakončoval. Mahdal proti jeho svižné střele všas sklopil betony.
     
    13:57
    Hradec je v plném počtu.
     
    11:40
    Havlíčkobrodským se přesilová hra vůbec nevede. Volného puku se na své modré chopil Michal Štědrý, vzal nohy na ramena a protáhl se skrz obranu Rebelů až před Jirouta, jenž proti důrazné akci pohotově zasáhl.
     
    10:57
    Tentokrát zkusí vytěžit domácí. Michal Brida (HKR) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    09:49
    Obrovská hrubka domácího Jana Kubáta mohla stát Rebely další inkasovaný gól. Rozehravající Kubát se zřejmě špatně rozhlédl a jeho nahrávka našla na modré napřaženého soupeře Nedvídka, který si povyjel až do mezikruží, odkud zkusil vypálit pozemní střelou, která o pár milimetrů minula klec.
     
    08:48
    Z úhlu kluziště vyslal propagační zápěstní střelu Michal Brida. Jirout jeho pumelici zlikvidoval přesným vystřelením své lapačky.
     
    07:27
    Královští lvi nasadili jinačí tempo než v předchozích minutách. Z kruhu střílel svižnou ranou Nedvídek. Jirout musel hasit další šanci soupeře.
     
    06:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Vít Hradecký vybojoval u pravého mantinelu touš, povyjel si na úrověň pravého kruhu a přenechal černou gumu FILIPU ROPICKÉMU, který se rozjel proti Jiroutovi a přesnou střelou vymetl pavučinu v pravém růžku.
    Asistence: Vít hRADECKÝ
     
    05:49
    Vala (HBR) použil při hře sekeru a je mu tak nařízen menší trest.
     
    05:16
    Tomáš Štastný vypálil tvrdou dělovku, která se od Jiroutova betonu odrazila zpět k jeho holi, a tak svůj důraz zkoušel prosadit ještě jednou. Gólman Rebelů si ale počínal výtečně.
     
    04:35
    V obranné třetině Hradce zaúřadoval Chlubna. Dotírajícího beka se pokoušel setřást, to mu ale nevyšlo. Hra se tak přenesla na stranů Rebelů.
     
    02:41
    Hradečtí působí ve hře velice opatrně, puk raději schovávají na svém zadním mantinelu. Hned na to se pokusili rozehrát, jenže to příliš uspěchali a puk přelétl všechny lajny. Zakázané uvolnění.
     
    01:34
    Buly opět před Mahdalem. Hostům se ale podařilo přejít do útočné třetiny. Mezi skrumáží bránících Rebelů se lišácky protáhl Červený a po přejetí modré ihned zkusil razantního golfa. Puk ale mířil nad horní tyč.
     
    01:21
    Domící mají zatím více ze hry, po svižné akci Martina Jelínka z mezikruží si Mahdal připsal první zákrok.
     
    00:30
    Rebelové se po rozehrání drželi v pásmu Hradce poměrně dlouhou dobu. Obraně hostí se nedaří přechod do útoku. Zatahují za záchrannou brzdu v podobě icingu.
     
    00:10
    První buly vyhráli domácí a po výměně puku mezi sebou se dostali do útočné třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou celků jsou již na ledě, proběhlo tradiční pozdravení na modré, můžeme tedy pomalu začínat.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Pecen, Kubát, Kříž, O. Doležal, Křesťan, Hošek, D. Vala - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, Kozlík

    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) - Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Pištora, Hlavatý, Ropický, Filip, Hradecký, Šťastný, Brida, Kastner, Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Pravda, Procházka

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel .
     
    Havlíčkobrodští junioři přivítají k zakončení první patnáctky odehraných utkání Královské lvy. S nimi se parta Rebelů utkala už v šestém kole, kdy však na ledě východočeského soupeře musela sklopit hlavy po prohře 1:3.

    Rebelům se během poslední doby velmi dařilo. V předposledním kole se z bodového zisku radovali po výhře nad Krkonošemi, které doma po divoké přestřelce udolali velmi těsným výsledkem 6:5. Větší pohodou disponovali v posledním utkání. Tentokrát se hrálo ve Strakonicích, Havlíčkův Brod si užíval gólové hody, neboť svému soupeři nastřílel celkem třináct gólů. Vysoká výhra 13:2 jeho hráčům zákonitě přinesla další cenné body.

    Hradečtí hokejisté si letos připadají jako v ráji. Rozhodně není divu, protože z odehraných čtrnácti kol podlehli svému soupeři pouze jednou, a to ještě těsným výsledkem 6:7. Chuť porážky okusili hráči Hradce právě v předposledním utkání. Jejich prvním přemožitelem se stal Kolín. Pak si ale Východočeši svoji reputaci napravili čistou desítkou, kterou nastříleli hostujícímu Mělníku, přičemž neobdrželi ani jeden gól.

    Rebelové zatím získali 25 bodů a drží se na páté pozici. Královéhradečtí jsou suverénním lídrem celé soutěže. Na svém kontě mají úctyhodných 38 bodů. Z minulých výsledků je evidentní, že oba nedělní soupeři jsou na tom střelecky velmi dobře. O tom, komu se bude dařit více, se přesvědčíme v následující odvetě.



     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Protivný, 35. Chlubna (Pecen) - 7. Ropický (Hradecký), 34. Půlpán (Kastner, Nedvídek), 45. Procházka (Hlavatý, Pravda), 48. Pravda (Hlavatý, Filip), 56. Nedvídek (Půlpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Pecen, Kubát, Kříž, O. Doležal, Křesťan, Hošek, D. Vala - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, Kozlík
    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) - Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Pištora, Hlavatý, Ropický, Filip, Hradecký, Šťastný, Brida, Kastner, Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Pravda, Procházka

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel
    bahis siteleri