Havlíčkův Brod – Sparta 2:1 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:0 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 18.11.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se raduje z těsného vítězství 2:1 a veledůležitých tří bodů do extraligové tabulky skupiny Střed. Musíme uznat, že se jedná o zasloužený triumf brodské družiny. Sledovali jsme dnes velmi pohledné a útočné utkání, plné šancí a skvělých zákroků obou gólmanů, kteří zaslouží velkou pochvalu. To je ode mě z Kotliny vše, od 13:00 určitě sledujte online přenos kolegy Luboše Váchy z utkání juniorky, která doma uvítá Hradec Králové. Děkuji za pozornost, na shledanou. (12:06:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Brankář Brož raději přerušuje hru, když střela po ledě, jež neměla nebezpečné parametry, směřovala na jeho bránu. po přerušení se vhazuje po jeho levé ruce.
     
    59:24
    Hosté hrají power-play, ale nemají souvislejší tlak.
     
    59:06
    Hosté si berou oddechový čas, buly po pravici Jana Brože, který si poradil se střelou Daniela Sedláka od levého mantinelu, jež mířila na přední tyč do jeho náruče. Ondřej Procházka clonil neúspěšně.
     
    58:49
    Václav Zídek vyslal dalekonosnou střelu až ze středního pásma, ale s ní proti pozornému brankáři Brožovi, který kotouč pohodlně chytil do lapačky, uspět ani nemohl.
     
    57:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro hosty z Prahy, kteří podruhé inkasují chvíli před koncem základní hrací doby a vidina bodového zisku se jim hodně vzdaluje! David Michálek posunul v útočném pásmu kotouč na DANIELA KOLOUCHA, který potvrdil pověst střelce a uklidil z dobré střelecké pozice kotouč přesně k tyčce! Asistence: David Michálek.
     
    57:25
    Lukáš Vala nabral rychlost, natlačil se do útočného pásma a využil dostatek času a prostoru ke svižné střele zápěstím, jež však proletěla těsně nad horní tyčkou.
     
    56:50
    Sparta předvedla další hezkou a rychlou akci. Sice jel kupředu jen se dvěma hráči proti přesile Rebelů, ale i tak neměla daleko k zakončení. Skvělou práci však odvedl Rostislav Klofáč, který odstavil útočníka od kotouče. Jan Brož přerušil hru.
     
    56:09
    Za nesportovní chování obdržel osobní trest na 10 minut Albert Michnáč (SPA).
     
    56:00
    Václav Zídek nabral na pravé straně rychlost, zavezl kotouč do útočného pásma a hledal hezkou nahrávkou do jízdy najíždějícího Alberta Michnáče, který však na rychlý kotouč nedosáhl!
     
    55:09
    Nyní mají navrch domácí Rebelové, kteří drží kotouč častěji na svých holích a diktují tempo hry. Zatím však nemohou vyzrát na obranu Pražanů.
     
    54:30
    Dnešní utkání sleduje zhruba 40 diváků.
     
    53:40
    Sparta se hnala do útoku a založila rychlou akci, jenže dlouhý kotouč na sprintujícího Vojtěcha Komárka byl o kousek dlouhý a skončil zakázaným uvolněním.
     
    52:54
    Tomáš Nguyen vybojoval kotouč, bleskově obkroužil bránu a pokusil se prostřelit gólmana Brízgalu, jenže ten roztáhl ve svém brankovišti betony a nepustil kotouč za svá záda.
     
    52:10
    Daniel Kolouch předvedl velmi hezkou stahovačku na modré čáře, kde obešel Václava Zídka, sjel si až před bránu a zakončil nad rameno brankáře Brízgaly, ale těsně přestřelil!
     
    51:40
    Hezká akce hostů. Václav zídek našel zpětnou nahrávkou volného Alberta Michnáče, jehož rána z mírného úhlu na pravé straně však mířila těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    51:10
    Nakonec byli o něco silnější Rebelové a probili se k zakončení, jenže Adam Brízgala nepříliš povedený projektil z prostoru levého kruhu za svá záda nepustil.
     
    51:00
    v těchto chvílích tempo hry trošku opadlo. Nyní sledujeme především tuhý boj o střed pole, který trvá hodně dlouho, ale stále nezná jméno svého vítěze.
     
    49:50
    Martin Svoboda hledal mazanou nahrávkou zpoza brány svého spoluhráče Ondřeje procházku, který však v předbrankovém prostoru nedokázal dobře zakončit.
     
    49:00
    Sparta se po zisku kotouče nepopasovala s rozehrávkou zrovna dobře a vyhodila kus černé gumy přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    48:35
    Havlíčkův Brod si teď sám mohl zadělat na pořádné problémy. Nepřesnou rozehrávkou v blízkosti sparťanských útočníků přišel o kotouč, ale hosté byli touto šancí očividně překvapeni a nedokázali ji využít ve svůj prospěch.
     
    47:47
    Tomáš Jandus z rohu pásma našel mezi kruhy volného Daniela Seniova, jehož utěšená, ale nebezpečná rána zpoza obránce nadělala starosti brankáři Brožovi, jenž musel zasáhnout svým betonem!
     
    46:54
    Tomáš Nguyen obdržel kotouč a na holi se s ním zrovna moc nemazal.Co nejrychleji jej napálil směrem na bránu soupeře a Adam Brízgala musel zasahovat svou lapačkou.
     
    45:10
    Adam Brízgala teď zaváhal při rozehrávce, kotouč zachytil Tomáš Cejpek, ale než si kotouč zpracoval ideálně na hůl, přistoupil k němu obránce a brodský útočník trefil v tísni jen sparťanského gólmana, který napravil své zaváhání.
     
    44:50
    Od modré čáry nahazoval kotouč Vojtěch Komárek, ale brankář Brož pomalý puk ztlumil svými betony pro Dominika Suchého, který tak mohl pohodlně rozehrát.
     
    44:05
    Na pravém kruhu se mohutně opřel do kotouče Alexandr Vlad, jehož pumelice bez přípravy jen vyprášila u přední tyčky připravené Brožovy betony.
     
    43:20
    Havlíčkův Brod se teď musí s vypětím všech sil bránit. Sparta se usadila v jeho pásmu, kde rychlým pohybem a svižnou kombinací víří vody.
     
    42:56
    Obrovský kus práce pro svůj tým teď odvedl útočník Jan Jelínek, který získal kotouč u mantinelu a podél něj přesunul hru do útočného pásma, čímž ušetřil cenné vteřinky z Kolouchova trestu.
     
    42:20
    Daniel Kolouch (HBR) - 2 minuty - držení protihráče.
     
    42:09
    První střelecký projektil Sparty v závěrečném dějství vyslal na gólmana Brože z levého kruhu Jaroslav Zářecký, ale našel jen připravenou lapačku opory Rebelů.
     
    41:42
    Úspěch nesklidilo ani útočné snažení party kolem trenéra Jaroslava Benáka. Hosté soupeřův útok odrazili, jenže vzápětí vyhodili jen na icing.
     
    40:33
    Sparta se snažila chvíli po vhazování rychle přejít do útočného pásma, ale se zlou se potázala. Rebelové modrou čáru ubránili a nyní sami vymýšlejí, jak se dostat co nejblíže k Adamu Brízgalovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část je minulostí. Znovu v Kotlině rozhodně nenudila a nabídla hned několik slibných příležitostí na obou stranách. Radovat se však mohli jen rebelové, kterým zajistil vyrovnání 18 sekund před sirénou přesnou dorážkou při přesilové hře Jan Jelínek. Před závěrečným dějstvím, jež začne zhruba v 11:32, je stav nerozhodný 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilovku a v Kotlině je vyrovnáno! Tvrdá rána pro hosty, kteří inkasovali chvíli před druhou sirénou, přišla z rohu pásma, odkud se puk dostal na Davida Michálka, který sám mezi kruhy pálil jen do brankáře Brízgaly, ale kotouč se odrazil přímo k JANU JELÍNKOVI, který už měl snadnou úlohu trefit odkrytou klec! Asistence: David Michálek.
     
    38:29
    Um mantinelu to v obranném pásmu přehnal s důrazem Radek Jeřábek (SPA), který míří za katr kvůli podražení.
     
    38:10
    Útok Rebelů měl doslova jepičí život a kupředu se hnala Sparta. Daniel Sedlák zkusil štěstí z uctivé vzdálenosti, ale brankář Brož se na švestkách nachytat nenechal.
     
    37:20
    Daniel Seniov přetavil chvilkovou územní převahu svého týmu ve střelecký projektil, který vyslal ze své hole na modré čáře. Jan brož měl nekrytý výhled a letící puk se pro něj stal vítaným pamlskem.
     
    36:22
    I domácí družina se ubránila, i když gólman Brož měl v jednu chvíli hodně napilno. Nyní se pokouší něco udělat s nepříznivým stavem, jenže stále se jí nedaří překonat pevný obranný val hostů.
     
    35:32
    Rebelové se po zisku kotouče dokázali osvobodit, ale nyní už musejí znovu bránit území kolem gólmana Brože. Pražané se zatím do tutové šance nedostali.
     
    34:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu a několikrát si vyměnili kotouč, po čemž nebezpečně zakončil Sebastian Janda. Mířil však nepřesně. Vzápětí několikrát pálil volný jeho spoluhráč, ale vždy nastřelil dobře postaveného Jana Brože!
     
    33:51
    Nyní to budou sparťané, kdo si zahraje v početní převaze. Za hákování je vyloučen na 2 minuty Tomáš Nguyen (HBR).
     
    33:20
    Domácí soubor se při přesilové hře zatím hodně trápí. Vůbec se mu nedaří sevřít svého soka pod větší tlak nebo si vytvořit nebezpečnější šanci. Pražané pravidelně získávají puk a osvobozují se.
     
    32:05
    Brodská obrana zaváhala při rozehrávce a ke kotouči se dostal Filip Jeřábek, jehož projektil však neměl patřičné parametry k tomu, by se mohl stát pro Jana Brože nebezpečnějším. Přesto je toto zdržení hry v útočném pásmu pro hosty velmi vítané.
     
    31:49
    Hosté vyhráli vhazování ve svém pásmu a bez dlouhého otálení se na několik sekund osvobodili dlouhým vyhozením přes všechny čáry. Rebelové musejí začít nový útok.
     
    31:34
    Za vražení na hrazení si odsedí dvouminutový trest Václav Zídek (SPA).
     
    31:05
    na druhé straně ledové plochy se zapojil do hry i Adam Brízgala, který před brodskými útočníky lapil nahozený puk, pro který si kousek povyjel ze svého brankoviště, a přerušil hru.
     
    30:55
    Dosud jediný úspěšný střelec Tomáš Jandus se probil k zakončení z prostoru mezi kruhy, ale nesešteloval si přesně mířidla a poslal kotouč těsně nad Brožovu horní tyčku!
     
    30:10
    Oba týmy se pokusily založit rychlý útok, ale ani jeden z výpadů nepřinesl kýžené ovoce. Rebelové i sparťané tak střídají a pouští na led čerstvé síly.
     
    29:11
    Havlíčkobrodskou družinu teď nerozjásal ani Jakub Kraučuk, který střílel z hranice brankoviště. Zde byl však tísněn a navíc byl už dost blízko brankáři Brízgalovi, jenž si tak s jeho střeleckým pokusem poradil.
     
    28:35
    Soubor pod vedením Jaroslava Benáka a Aleše Kraučuka se pokusil o rychlou odpověď, ale ztroskotal na pozorné obraně Pražanů, kteří stále drží čisté konto.
     
    27:40
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro brodský soubor, hosté jdou z ojedinělé a utěšené akce do vedení! Daniel Seniov posunul kotouč na TOMÁŠE JANDUSE, který si nabruslil blíže k brance a z úhlu na levé straně předci jen propasíroval kotouč za záda překvapeného brankáře Brože! Asistence: Daniel Seniov.
     
    27:16
    Opět se přerušuje až po značném časovém intervalu. Havlíčkův Brod sice získal na své půlce hřiště kotouč, jenže s rozehrávkou si nepotykal a vyhodil na icing.
     
    26:43
    Hra teď připomíná svým vzezřením přesýpací hodiny, protože kotouč se rychle stěhuje sem a tam. Ani jednomu z týmů se však nedaří vynutit si souvislejší převahu nebo nebezpečněji zakončit.
     
    26:00
    Rebelové ubránili útočnou akci svého soupeře z české metropole a sami se pokusili o rychlý průnik do útočného pásma, který však zastavuje hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    24:50
    Havlíčkův Brod se usídlil na dostřel Adama Brízgaly. Zatím se mu daří kombinovat, jenže do střeleckých pozic ne a ne proniknout. Sparťanský brankář tak sleduje jen dění před sebou.
     
    23:45
    Tomáš Nguyen zkusil dalekonosným obloučkem zaskočit povyjetého gólmana Brízgalu, jenže ten prokázal dobrou koncentraci a vysoký puk schoval do své rukavice.
     
    22:58
    Daniel Kolouch vypálil vedle branky, ale před brankoviště ještě dostal kotouč Lukáš Vala. Stejně jako jeho spoluhráči však v nepřehledné strkanici před gólmanem Brízgalou neuspěl.
     
    22:15
    Daniel Sedlák tvrdě vystřelil od pravého mantinelu a brankář Brož musel znovu povolat do akce své betony. Nyní zakládají nový útok domácí Rebelové.
     
    21:15
    Nyní tahají za delší konec provazu Rebelové, ale nedaří se jim překonat dobře pracující obranu Sparty, která nenechává svého soupeře z Vysočiny vypálit.
     
    20:29
    Hosté se po vhazování ve středovém kruhu usadili v útočném pásmu, kde od mantinelu vypálil Sebastian Janda, ale Jan Brož se u přední tyčky zaskočit nenechal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Přinesla oboustranně pohledný hokej se spoustou šancí před oběma brankami, přičemž hodně těžké práce měli pochopitelně oba maskovaná muži. Jan Brož s Adamem Brízgalou předvedli skvělé výkony a za svá záda nepustili ani jeden puk. Před prostřední částí, jež začne asi v 10:48, platí v Kotlině bezbrankový stav.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Hraje se ve středním pásmu, nikdo nechce v posledních sekundách udělat chybu.
     
    19:00
    Martin Jandus nejdříve provětral Brožovy betony z mezikruží. Kotouč se následně dostal do rohu, odkud putoval přesnou nahrávkou na hůl Daniela Seniova, jehož zblokovaný projektil doplachtil do ochranné sítě.
     
    17:29
    Přesilovka Pražanů se chýlí ke svému konci. Brankář Brož měl sice několik těžkých zákroků, ale Rebelové se brání poměrně dobře. Ondřej Procházka znovu dvakrát ve skvělé pozici. Nejdříve nahazoval puk od mantinelu a těsně minul vzdálenější tyč, potom v tísni zakončoval zblízka do připraveného Jana Brože, jenž přerušil hru.
     
    16:13
    Martin Svoboda poslal přesný pas ze strany mezi kruhy na volného Alberta Michnáče, který si však kotouč dlouho rovnal na holi, dostal se do velkého úhlu a ztroskotal na betonech Jana Brože. Vzápětí střílel trestuhodně sám mezi kruhy Daniel Seniov, ale vylámal si zuby na Brožově lapačce!
     
    15:57
    Tak to je skvělá možnost i pro hosty. Na trestnou lavici je vykázán ke dvěma minutám Marek Bancíř (HBR), který se provinil krosčekem.
     
    15:23
    Havlíčkův Brod dlouhou dvojnásobnou přesilovku nevyužil a nyní se bude muset bránit sám v početní nevýhodě. Zatím však hraje skvěle, drží soupeře daleko od své brány a šetří drahocenný čas.
     
    14:39
    Tomáš Cejpek (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    14:25
    Dvě obrovské šance teď promarnili mladí Rebelové! Nejdříve pálil bez přípravy z několika kroků úplně volný Tomáš Nguyen, ale radost mu zkazil hbitě se přesunující Adam Brízgala, který lapil gólovou šanci. Potom střílel sám z mírného )úhlu na levé straně jeden z Rebelů, zřejmě Daniel Kolouch, ale těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    13:44
    Mladí bojovníci z Kotliny hned několikrát vypálili, ale většině jejich projektilů chybí potřebná přesnost. Na branku se trefil od modré čáry jen obránce Rostislav Klofáč, ale Adam Brízgala měl nerušený výhled a puk ukryl ve své výstroji.
     
    13:00
    Hosté z Prahy okamžitě vyhodili, jenže teď už se museli schoulit do své obranné ulity kolem brankáře Brízgaly, který zatím neměl moc práce.
     
    12:38
    Tak tohle je obrovská příležitost pro Rebely. Hosté jdou do tří, Sebastian Janda (SPA) vyfasoval 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:18
    Různé postavení v tabulce i bodový zisk zatím nejsou na ledě vůbec znát. Sledujeme velmi vyrovnanou a útočnou partii, která několik desítek fanoušků v ochozech Kotliny rozhodně nenudí.
     
    12:11
    Havlíčkův Brod měl ponechanou výhodu, ale nic z ní nevytěžil. Na lavici hanby míří Tomáš Jandus (SPA) za faul kolenem.
     
    11:50
    Rebelové se snaží odpovědět stejnou mincí. Nyní se usadili v útočném pásmu, kde si vyměňují puk a hledají cestu k ohrožení Adama Brízgaly.
     
    10:40
    Ondřej Procházka adresoval nádherný pas těsně před brankoviště, kde číhal najíždějící Jaroslav Zářecký a bez přípravy trefil jen před sebou stojícího Jana Brože, který si připsal veledůležitý zákrok a spasil teď svůj tým v těžkou chvíli!
     
    10:00
    Na druhé straně zahrozil jeden z útočníků Sparty, který pálil z velkého úhlu na přední tyč, kde však číhal Jan Brož se svým betonem a připsal si další zákrok.
     
    09:40
    Hezkou individuální akcí se prezentoval Tomáš Nguyen, který si v oslabení najel do útočného pásma a ze strany prověřil připravenost brankáře Brízgaly.
     
    08:55
    Jiří Benák (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě hákování proti ujíždějícímu Danielu Seniovi, který by jel sám na bránu. Sudí byl na Rebely i trochu mírný, že nenařídil trestné střílení.
     
    07:45
    Brankář Brož zdviženou rukou signalizoval zakázané uvolnění hostů z hlavního města, ale rozhodčí ani tentokrát nezadul do píšťalky. Pokračuje se dál bez přerušení.
     
    06:35
    Hezká a nebezpečná akce Rebelů. Z rohu pásma nahrál před bránu na dobře najetého Tomáše Cejpka, který byl však příliš blízko brankáři Brízgalovi a nestihl lépe zakončit!
     
    06:05
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i havlíčkobrodský reprezentant Lukáš Vala, jehož projektil z pravého kruhu se stal snadnou kořistí pro dobře postaveného Adama Brízgalu.
     
    05:30
    Hraje se ve strhujícím tempu a bez přerušení. Puk se nyní rychle stěhuje z jedné části ledové plochy na druhou, přičemž dominují především obě obrany. Střelcům se nedaří najít vhodnou pozici pro zakončení.
     
    04:30
    Tomáš Jandus nahrál na modrou čáru Danielu Sedlákovi, jehož rána prověřila pevnost betonu pozorného gólmana Brože. O práci nemá na druhé straně nouzi ani brankář Brízgala, jehož domácí často ostřelují.
     
    03:30
    Jaroslav Zářecký pálil z pravého kruhu do Brožova betonu, který byl postavený u přední tyčky. Němec potom vyjel zpoza brány a prověřil i on Brožovy betony.
     
    02:50
    Jiří Benák nahazoval kotouč od modré čáry a brankář Brízgala měl i pořádnou dávku štěstí, že ani jeden z tečujících Rebelů neusměrnil letící kotouč za jeho záda.
     
    02:30
    V těchto chvílích se hraje nahoru - dolů, přičemž o šance na obou stranách hřiště rozhodně není nouze. Doufejme, že tato podívaná vydrží co nejdéle.
     
    01:49
    Před bránou Rebelů teď bylo pořádně horko. Do dobré pozice se proháčkoval Daniel Seniov, jehož rána však neměla patřičnou razanci a skončila jen na betonu gólmana Brože, který následně dobře přečetl hru a ukryl puk pod lapačkou.
     
    01:17
    Jakub Kraučuk napodobil svého spoluhráče a zakončoval takřka ze stejné pozice v pravém kruhu. Rozdílem bylo jen to, že gólman Sparty tentokrát zasáhl betony.
     
    00:37
    Kotouč se chvíli stěhoval hlavně ve středním pásmu, kde o něj hráči obou mužstev bojovali. Potom se kus černé gumy dostal k Danielu Kolouchovi, jehož ránu z pravého kruhu zmařila Brízgalova lapačka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už jsou připraveni k úvodnímu buly, zápas za pár chvilek začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Brož (Marek) - J. Jelínek, L. Vala (C), Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Cejpek, Bancíř, Bušek, Michálek, Suchý, Kolouch, Abbrent, Němec.

    HC Sparta Praha:
    Brízgala (Nahodil) - M. Jandus, Pšenička, Janda, Zídek, T. Jandus, Michnáč, Zářecký, R. Jeřábek, Sekera, Sedliský, Vlad, F. Jeřábek, Seniov, Komárek, Jaššo, Sedlák, Svoboda, Procházka (C).

    Rozhodčí:
    Petr Kotlík - Jaroslav Kuřítko, Arnošt, Ryšavý.
     
    Minulý vzájemný zápas

    Sparta Praha - Havlíčkův Brod 5:1
     
    Sparta se trápí s nevyrovnaností svých výkonů, když vydařenější zápasy střídá s těmi horšími. V předminulém kole si na svém ledě připsala cenný triumf nad Českými Budějovicemi, které doslova přejela poměrem 6:0. Vzápětí však cestovala na kluziště Komety Brno, odkud se vracela po porážce 1:4 s prázdnou. Pražané aktuálně drží v tabulce skupiny Střed 6. místo za zisk jednadvaceti bodů.
     
    Rebelové si zatím nepočínají v probíhajícím soutěžním ročníku nejlépe, ale boj o záchranu mají rozehraný skvěle. V dvou klíčových bitvách s Táborem totiž v obou případech vyhráli za plný počet bodů (doma 7:0 a venku 3:0), k čemuž v předminulém kole přidali i příjemný přídavek v podobě tříbodového skalpu Hradce Králové (doma 3:2). V tabulce mají mladí bojovníci z Kotliny 9 bodů a patří jim předposlední příčka.
     
    Příjemné nedělní dopoledne, jsem rád, že jste si našli čas na náš online přenos. Z Kotliny vás srdečně vítám u sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Sparta Praha v rámci 16. kola extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. J. Jelínek (Michálek), 58. Kolouch (Michálek) - 28. Jandus (Seniov)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - J. Jelínek, L. Vala (C), Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Cejpek, Bancíř, Bušek, Michálek, Suchý, Kolouch, Abbrent, Němec.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Nahodil) - M. Jandus, Pšenička, Janda, Zídek, T. Jandus, Michnáč, Zářecký, R. Jeřábek, Sekera, Sedliský, Vlad, F. Jeřábek, Seniov, Komárek, Jaššo, Sedlák, Svoboda, Procházka (C).

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Jaroslav Kuřítko, Arnošt, Ryšavý

    Diváci: 40
    bahis siteleri