Havlíčkův Brod – Sparta 2:1 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:0 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 18.11.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro hosty z Prahy, kteří podruhé inkasují chvíli před koncem základní hrací doby a vidina bodového zisku se jim hodně vzdaluje! David Michálek posunul v útočném pásmu kotouč na DANIELA KOLOUCHA, který potvrdil pověst střelce a uklidil z dobré střelecké pozice kotouč přesně k tyčce! Asistence: David Michálek.
     
    56:09
    Za nesportovní chování obdržel osobní trest na 10 minut Albert Michnáč (SPA).
     
    56:00
    Václav Zídek nabral na pravé straně rychlost, zavezl kotouč do útočného pásma a hledal hezkou nahrávkou do jízdy najíždějícího Alberta Michnáče, který však na rychlý kotouč nedosáhl!
     
    52:10
    Daniel Kolouch předvedl velmi hezkou stahovačku na modré čáře, kde obešel Václava Zídka, sjel si až před bránu a zakončil nad rameno brankáře Brízgaly, ale těsně přestřelil!
     
    51:40
    Hezká akce hostů. Václav zídek našel zpětnou nahrávkou volného Alberta Michnáče, jehož rána z mírného úhlu na pravé straně však mířila těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    47:47
    Tomáš Jandus z rohu pásma našel mezi kruhy volného Daniela Seniova, jehož utěšená, ale nebezpečná rána zpoza obránce nadělala starosti brankáři Brožovi, jenž musel zasáhnout svým betonem!
     
    42:20
    Daniel Kolouch (HBR) - 2 minuty - držení protihráče.
     
    39:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilovku a v Kotlině je vyrovnáno! Tvrdá rána pro hosty, kteří inkasovali chvíli před druhou sirénou, přišla z rohu pásma, odkud se puk dostal na Davida Michálka, který sám mezi kruhy pálil jen do brankáře Brízgaly, ale kotouč se odrazil přímo k JANU JELÍNKOVI, který už měl snadnou úlohu trefit odkrytou klec! Asistence: David Michálek.
     
    38:29
    Um mantinelu to v obranném pásmu přehnal s důrazem Radek Jeřábek (SPA), který míří za katr kvůli podražení.
     
    34:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu a několikrát si vyměnili kotouč, po čemž nebezpečně zakončil Sebastian Janda. Mířil však nepřesně. Vzápětí několikrát pálil volný jeho spoluhráč, ale vždy nastřelil dobře postaveného Jana Brože!
     
    33:51
    Nyní to budou sparťané, kdo si zahraje v početní převaze. Za hákování je vyloučen na 2 minuty Tomáš Nguyen (HBR).
     
    31:34
    Za vražení na hrazení si odsedí dvouminutový trest Václav Zídek (SPA).
     
    30:55
    Dosud jediný úspěšný střelec Tomáš Jandus se probil k zakončení z prostoru mezi kruhy, ale nesešteloval si přesně mířidla a poslal kotouč těsně nad Brožovu horní tyčku!
     
    27:40
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro brodský soubor, hosté jdou z ojedinělé a utěšené akce do vedení! Daniel Seniov posunul kotouč na TOMÁŠE JANDUSE, který si nabruslil blíže k brance a z úhlu na levé straně předci jen propasíroval kotouč za záda překvapeného brankáře Brože! Asistence: Daniel Seniov.
     
    16:13
    Martin Svoboda poslal přesný pas ze strany mezi kruhy na volného Alberta Michnáče, který si však kotouč dlouho rovnal na holi, dostal se do velkého úhlu a ztroskotal na betonech Jana Brože. Vzápětí střílel trestuhodně sám mezi kruhy Daniel Seniov, ale vylámal si zuby na Brožově lapačce!
     
    15:57
    Tak to je skvělá možnost i pro hosty. Na trestnou lavici je vykázán ke dvěma minutám Marek Bancíř (HBR), který se provinil krosčekem.
     
    14:39
    Tomáš Cejpek (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    14:25
    Dvě obrovské šance teď promarnili mladí Rebelové! Nejdříve pálil bez přípravy z několika kroků úplně volný Tomáš Nguyen, ale radost mu zkazil hbitě se přesunující Adam Brízgala, který lapil gólovou šanci. Potom střílel sám z mírného )úhlu na levé straně jeden z Rebelů, zřejmě Daniel Kolouch, ale těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    12:38
    Tak tohle je obrovská příležitost pro Rebely. Hosté jdou do tří, Sebastian Janda (SPA) vyfasoval 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:11
    Havlíčkův Brod měl ponechanou výhodu, ale nic z ní nevytěžil. Na lavici hanby míří Tomáš Jandus (SPA) za faul kolenem.
     
    10:40
    Ondřej Procházka adresoval nádherný pas těsně před brankoviště, kde číhal najíždějící Jaroslav Zářecký a bez přípravy trefil jen před sebou stojícího Jana Brože, který si připsal veledůležitý zákrok a spasil teď svůj tým v těžkou chvíli!
     
    08:55
    Jiří Benák (HBR) musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě hákování proti ujíždějícímu Danielu Seniovi, který by jel sám na bránu. Sudí byl na Rebely i trochu mírný, že nenařídil trestné střílení.
     
    06:35
    Hezká a nebezpečná akce Rebelů. Z rohu pásma nahrál před bránu na dobře najetého Tomáše Cejpka, který byl však příliš blízko brankáři Brízgalovi a nestihl lépe zakončit!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. J. Jelínek (Michálek), 58. Kolouch (Michálek) - 28. Jandus (Seniov)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - J. Jelínek, L. Vala (C), Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Cejpek, Bancíř, Bušek, Michálek, Suchý, Kolouch, Abbrent, Němec.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Nahodil) - M. Jandus, Pšenička, Janda, Zídek, T. Jandus, Michnáč, Zářecký, R. Jeřábek, Sekera, Sedliský, Vlad, F. Jeřábek, Seniov, Komárek, Jaššo, Sedlák, Svoboda, Procházka (C).

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Jaroslav Kuřítko, Arnošt, Ryšavý

    Diváci: 40
    bahis siteleri