Havlíčkův Brod – Sparta 2:1 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:0 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 18.11.2012, 12:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:08
    Hostům už na zkorigování výsledků zbývají jen necelé dvě minuty. Pomůže jim k tomu vyloučení Gottharda a přesilová hra.
     
    57:34
    Škvrně ujížděli s Hroudným dva na jednoho a prvně jmenovaný našel svého spoluhráče výborným pasem. David Němec se však bravurně přemístil a vyrážečkou puk zastavil.
     
    53:56
    Domácím se v mlýnici před Němce povedlo dostrkat puk až za brankovou čáru, sudí Netopil ale okamžitě rozpažil, protože už předtím hru přerušil.
     
    49:33
    Kometa právě vstřelila branku!

    Pro hosty už to smrdí debaklem, domácí vedou o pět branek. Kapitán ROSTISLAV ŠNAJNAR našlápl ve středním pásmu a ve velké rychlosti vlétl do útočné třetiny. Napřáhl na levém křídle a povedenou pumelicicí na vyrážečku dokázal překonat Kváču, kterého v brance střídá David Němec. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    46:26
    Fenclova střela příliš nebezpečná nebyla, byl při ní však faulován Hasoněm, který obdrží dvě minuty za hákování.
     
    44:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Už je asi definitivně rozhodnuto. Kratochvíl ve středním pásmu zachytil rozehrávku hostí a přes Dvořáka poslal puk rozjetému ROBERTU HAVLÁTOVI, který vlétl do pásma a na pravém kruhu vypálil přesně do vzdálenějšího horního růžku branky. Opravdu povedená rána synovce slavného hráče San Jose Sharks. Asistence: Filip Dvořák, Petr Kratochvíl.
     
    43:44
    U mantinelu se do sebe pustili Šnajnar s Fenclem a oba jsou vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:14
    Šulek se parádně uvolnil a dostal se sám před Slavíčka. Zakončoval však bekhendem a střele chyběl důraz.
     
    33:10
    Matějka skočil na led a dostal puk do samostatného úniku. Zkusil střelu na vyrážečku, avšak těsně minul branku.
     
    30:59
    Hroudný se mimo hru chytl s Matějkou a oba kohout jsou posláni na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    25:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vedení Brna stále narůstá. Hroudný objížděl branku, zpoza níž poslal puk do mlýnice před ní. Mezi ostatními holemi si puk našel JAN HASOŇ a podařilo se mu přehodit již napůl ležícího brankáře Kváču. Hasoň tak ke dvěma asistencím přidává i vstřelenou branku. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    20:52
    Mašek s Šulkem šli sami dva na jednoho, prvně jmenovaný ale celou akci trochu zbrzdil a místo nahrávky se snažil o kličku na beka, která mu nevyšla.
     
    17:28
    Po přerušení se před domácí brankou rozpoutala solidní mela, po které bude vyloučen za hrubost domácí Šnajnar a hostující Fencl. Bude se tedy nadále hrát pět na čtyři.
     
    17:01
    Bárta mohl jít do brejku, byl však faulován obráncem Zukalem, který odsedí dvě minuty za sekání. Hosté si poprvé vyzkouší přesilovku.
     
    15:10
    Kometa právě vstřelila branku!

    A domácí už vedou o dvě branky, navíc po spolupráci dvou stejných hráčů. Hasoň tentokrát našel JANA DUFKA s pomocí brankáře, který vyrazil jeho střelu právě na spoluhráče se sedmnáctkou na zádech.Střelci první brněnské branky se pak povedlo zamést rychle puk do branky i podruhé. Asistence: Jan Hasoň, Luboš Horký.
     
    13:23
    Kometa právě vstřelila branku!

    Necelou půlminutu trvalo Brnu, než početní výhodu využilo. Hasoň chvíli kroužil s pukem celým útočným pásmem až nakonec zpoza branky poslal puk mezi kruhy na JANA DUFKA, který přízemní ránou našel skulinu mezi betony brankáře Kváči. Ten se za pukem pouze ohlédl. Asistence: Jan Hasoň.
     
    12:54
    Na ledě se přitvrdilo, z několika tvrdších zákroků trestá sudí Netopil Bahulovo naražení na hrazení. Domácí si zahrají přesilovku.
     
    10:26
    Dufek s Horkým jeli dva na jednoho, střílel druhý jmenovaný. Pravděpodobně špičkou lapačky ale dokázal Kváča puk vyrazit nad břevno.
     
    02:53
    Šnajnar si od modré sjel před Kváču a dostal výborný pas zpoza branky. Domácí kapitán ale asi ze dvou metrů přestřelil a puk namířil až do ochranné sítě.
     
    02:25
    Poprvé v zápase se bude vylučovat. Hostující Benda je trestán na dvě minuty za nedovolené bránění.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 14. Dufek (Hasoň), 16. Dufek (Hasoň, Horký), 25. Hasoň (Hroudný, Čejka), 45. Havlát (Dvořák, Kratochvíl), 50. Šnajnar (Hroudný)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) - Zukal, Kratochvíl, Šnajnar (C), Furch, Gotthard, Sedláček - Dvořák, Havlát, Kališ, Hasoň, Škvrně, Čejka, Horký, Dufek, Süss, Hroudný
    Banes Motor České Budějovice: Kváča od 50. Němec - Benda, Farka, Klimecký, Švagr, Stehlík - Fencl, Šulek, Schmidmayer, Bláha, Schwarz, Matějka, Bahula, Ondráček, Bárta (C), Doktor, Mašek

    Rozhodčí: Netopil - Čech, Mlčoch
    bahis siteleri