Toulouse – Marseille 0:1 (kon.) | Troyes – Ajaccio 3:2 (kon.) | Sochaux – Brest 1:2 (kon.)
Montpellier – Bastia 4:0 (kon.) | Nice – Évian TG 3:2 (kon.) | Remeš – Lille 1:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
4:0 (1:0)
SC Bastia
Sobota 15.12.2012, 20:00Francouzská Ligue 1 McDonald’s
Předzápasové kurzy
     
    76
    Montpellier právě vstřelil branku!

    A Montpellier navyšuje své vedení již na 4:0! Belhanda nastřelil nejdříve pouze zeď, ale následně se míč odrazil přesně k ANTHONY MOUNIEROVI, který pěknou střelou z voleje do dolního rohu branky překonal natahujícího se brankáře.
     
    60
    Montpellier právě vstřelil branku!

    Montpellier zvyšuje již na 3:0. Bedimo našel nádherným dlouhým pasem YOUNES BELHANDA , který se výborně dokázal propracovat přes zkoprnělou obranu hostů až k před vápno, kde tvrdou střelou do dolního rohu branky překonal hostujícího gólmana.
     
    48
    Montpellier právě vstřelil branku!

    A Montpellier navyšuje své vedení po pěkné akci! Utaka se prořítil do vápna hostů ze strany jako tank a zbavil se dvou obránců, následně přihrál před branku soupeře, kde se ve skrumáži těl nejlépe zorientoval EMMANUEL HERRERA, který již dopravil bezpečně míč do branky.
     
    14
    Montpellier právě vstřelil branku!

    Tak to byla neuvěřitelná trefa! První střelu Daba odrazila obrana pouze kMARCO ESTRADOVI , který napálil míč z voleje z úctyhodné vzdálenosti přesně do dolního rohu branky a překonal tak hostujícího gólmana, který zůstal pouze nevěřícně zírat.

    Dominik Rejthar

    Branky: 14. Estrada, 48. Herrera, 60. Belhanda, 76. Mounier

    Karty:   50. Utaka (MON) - 33. Palmieri (BSA), 45. Angoula (BSA), 75. Yatabare (BSA)


    Montpellier HSC: Jourdren - Congre, Hilton, Yanga-Mbiwa, El Kaoutari- Estrada (52. Bedimo), Dabo - Cabella (78. Camara), Belhanda, Utaka (64. Mounier)- Herrera
    SC Bastia: Bonnefoi - Cioni, Angoula (59. Ilan), Choplin, Palmieri - Yatabare, Rothen - Thauvin, Sable, Barbato (87. Keita) - Modeste (67. Maoulida)

    Rozhodčí: Thual - Saint-Cricq Lompre, Ocak