Udinese – Palermo 1:1 (kon.) | Lazio – Inter 1:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:0 (0:0)
Inter Milán
Sobota 15.12.2012, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Běží poslední minuta nastavení, Inter skutečně nebezpečně svírá Lazio, publikum píská, domácí to musí ještě několik desítek vteřin vydržet!
     
    90
    A ještě žlutá karta pro domácího hráče, Candreva fauluje zezadu Palacia. Inter bude rozehrávat volný kop blízkosti středového kruhu.
     
    87
    Série střídání pokračuje, tentokrát střídají opět domácí. Ze hřiště odchází Hernanes, kterého nahradí Gonçalves André Dias.
     
    86
    Střídají i hosté, ze hřiště odchází Pereira, místo něho nastupuje Coutinho.
     
    85
    Střídání v domácí sestavě, odchází "muž utkání", Miro Klose, kterému se dobře neběží, má toho evidentně plné zuby. Na hřiště přichází s číslem 99 Sergio Floccari.
     
    82
    Lazio právě vstřelilo branku!


    Nyní se již MIROSLAV KLOSE k zakončení dostal a vytrvalá snaha domácích o gól v síti Interu se konečně zúročila ve vedoucí gól! Německý "snajpr" se dokázal prosadit po rychlé střele z hranice šestnáctky, kdy křižnou střelou z pravé strany překvapil Handanovič v bráně Interu. Kloseho neuhlídal ani Pereira, ani Ranocchia. Výborná individuální akce!
     
    72
    Neskutečné dvě gólové šance pro Inter! Nejprve Nagamotova střela z levé strany z hranice šestnáctky končí na pravé tyče Marchettiovi brány a z dorážky pálí Cassano, ale tento míč již gólman Lazia vyráží! Fantastické momenty.
     
    67
    Guarin se zčistajasna zjevil sám před Marchettim, střílí z pravé strany pokutového území, ale skvělý zákrok domácího golmana, který nyní reflexivně vyráží!
     
    66
    Žlutá karta pro Konko, který Nagatoma v blízkosti pokutového území Lazia na jeho levé straně. Dobrá pozice pro Inter k ohrožení branky!
     
    64
    Střídání i v domácí sestavě, hřiště opouští Lulič, kterého nahradí Candreva.
     
    60
    První střídání v utkání, které, jak patrno z pohybu odcházejícího Cambiassa, je víceméně vynucené jeho zraněním. Na hřišti ho nahradí Palacio.
     
    52
    Ovšem vzápětí další faul hostů, tentokrát Samuel fauluje opět Kloseho v podobné pozici, jako předtím Ranocchia a domácí budou zahrávat další volný kop.
     
    33
    Ranocchia se dostává k dobré hlavičce, míč končí necelý metr nad břevnem domácí brány!

    Martin Dvořák

    Branky: 82. Klose

    Karty:   66. Konko (LAZ), 90. Candreva (LAZ) - 52. Samuel (INM)


    S. S. Lazio: Marchetti - Konko, Biava, Ciani, Radu - Hernanes (87. Dias), Ledesma, Lulič, Gonzalez, Mauri - Klose (85. Floccari)
    Inter Milán: Handanovič - Ranocchia, Samuel, Pereira (86. Coutinho) - Zanetti, Guarin, Gargano, Cambiasso (60. Palacio), Nagatomo - Cassano, Milito

    Rozhodčí: Mazzoleni - Di Liberatore, Giordano