Slavia – Chomutov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:5 (kon.)
Zlín – Motor ČB 5:2 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:1 (kon.)
Litvínov – Třinec 6:5 (po s.n.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 06.01.2013, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    PETR ČAJÁNEK se dostal po chybě v rozehrávce hostů do samostatného úniku, a proměnuje ho přesnou střelou o pravou tyčku budějovické branky. Asistence: Petr Holík.
     
    57:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že pro dnešek máme rozhodnuto. Domácí skórují opět v signalizované výhodě. Kubiš posunul puk před branku, kde se ho zmocnil Filip Čech a překonává hostujícího brankáře. Asistence: Pavel Kubiš, Marek Melenovský.
     
    54:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je střelecké představení v podobě domácího obránce PETRA ZÁMORSKÉHO. Zlínský bek v signalizované výhodě nejprve z blízkosti branky dvakrát puk nedokázal trefit, ale na třetí pokus už se to bombou od modré čáry povedlo. Zlínští jsou o kousek blíže ke třem bodům. Asistence: Petr Čajánek, Ondřej Veselý.
     
    52:13
    Leška si chytře počkal na útočné modré na dalekonosný pas od Hamrlíka. Domácí centr uháněl sám na Kantora ale neměl už moc stability a tak musel vystřelit. Kantor si dobře povyjel a střelu ztlumil do výstroje. Veliká šance domácích v závěru utkání.
     
    49:28
    Martin Hamrlík (ZLN) 2 minuty za podražení.
     
    47:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Máme opět srovnáno. LADISLAV KOHN úspěšně tečoval tvrdou střelu Vydareného za Horčičkova záda. Asistence: René Vydarený, Aleš Kotalík. Hosté jsou tak opět ve hře o body.
     
    46:41
    Bedřich Köhler (ZLN) 4 minuty za vysokou hůl. Předcházel tomu faul v útočném pásmu na jednoho z budějovických hráčů, který doputoval na střídačku pouze za asistence spoluhráčů. Zasaženým hráčem byl Bohumil Jank, který má v obličeji krvavé zranění.
     
    46:29
    Obránce Mountfieldu Peter Frühauf si vykoledoval dvě minuty za držení protihráče.
     
    46:20
    Je tu další výhoda přesilovky pro domácí celek.
     
    46:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    PETR ZÁMORSKÝ názorně předvedl jak by se mělo pálit ostrými z prostoru modré čáry. Zlínský obránce se opřel do puku a ten skončil až v síti. Nutno dodat, že to byla opravdu tvrdá střela, která určitě potrápila brankovou síť. Asistence: Dalibor Řezníček, Ondřej Veselý.
     
    44:57
    Linhart se dnes mohl podruhé gólově prosadit a poslat Zlín do vedení. Domácí bek ale nedokázal přetlačil kotouč přes Kantorův beton do sítě.
     
    43:46
    Přesilovka pro domácí tým. Za krosček si putuje odsedět dvouminutový trest Aleš Kotalík (CEB)
     
    39:03
    Hamrlík vyslal tvrdou pumelici, která se od boční sítě odrazila přímo na hůl Petra Lešky. Domácí centr ale trestuhodně netrefil zcela prázdnou branku.
     
    38:18
    Tomáš Mertl (CEB) 2 minuty za podražení.
     
    34:36
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jihočeši přecijenom využívají výhodu přesilové hry. Zlín už byl sice ve čtyřech, ale přesto nestačil na dorážku JAKUBA LANGHAMMERA, který svůj pokus zavěsil pod břevno. Horčička byl bez šance. Asistence: Aleš Kotalík, Ladislav Kohn.
     
    33:19
    Hostující lavička si bere oddechový čas.
     
    33:19
    Domácí jdou do tří, a to je veliká šance pro hosty k vyrovnání. 2 minuty za držení si vysloužil Bedřich Köhler (ZLN). Minutu a deset vteřin bude trvat dvojnásobná početní převaha hostí.
     
    32:29
    Petr Čajánek (ZLN) 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    26:48
    Na trestnou lavici už putuje Petr Leška (ZLN), který si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    23:38
    Filip Čech ze stoprocentní šance promáchl kotouč.
     
    21:46
    Hosté chybovali v rozehrávce a vše musel řešit hostující brankář Pavel Kantor. Brankář hostí se rozjel proti Melenovskému a skluzem mu kotouč vypíchl.
     
    19:26
    Menší zmatky před Kantorem. Nejprve netrefil v ideální pozici puk Kubiš. Vzápětí nikdo nedokázal překonat ležícího brankáře Mountfieldu.
     
    14:50
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě za hostující lavičku odpyká Tomáš Rousek (CEB)
     
    11:34
    Filip Čech nešťastně tečoval puk před Rastislava Deje, kterého Horčička dobrým zákrokem vychytal. Dokonce si poradil i s jeho následnou dorážkou.
     
    9:55
    Radim Tesařík (ZLN) si počínal v defenzivní činnosti nedovoleně a bude za to pykat. Domácí bek vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    8:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    To domácím netrvalo moc dlouho a přesilová hra je rázem využita! TOMÁŠ LINHART svoji střelu od modré čáryy šikovně ukryl přes skrumáž těl mezi Kantorovy betony. Asistence: Martin Hamrlík, Petr Leška.
     
    8:32
    Hosté faulovali v útočném pásmu a budou hrát první oslabení. Vyloučen je za podražení dvěma minutami Jiří Šimánek (CEB)
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 9. Linhart (Hamrlík, Leška), 47. Zámorský (Řezníček, Veselý), 55. Zámorský (Čajánek, Veselý), 58. Čech (Kubiš, Melenovský), 59. Čajánek (Holík) - 35. Langhammer (Kotalík, Kohn), 48. Kohn (Vydarený, Kotalík)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Linhart, Tesařík, Zámorský, Řezníček, Kotvan, Šenkeřík, Valenta - Balaštík, Leška, Köhler - Kubiš, Čajánek, Veselý - Šlahař, Melenovský, Okál - Čech, Fořt, Holík.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor - Ptáček, Kolarz, Frühauf, Vráblík, Prokop, Jank, Vydarený, Kříž - Suja, Kotalík, Kohn, Šimánek, Dej, Rousek, Červený, Langhammer, Mertl, Knotek.

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri