Slavia – Chomutov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:5 (kon.)
Zlín – Motor ČB 5:2 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:1 (kon.)
Litvínov – Třinec 6:5 (po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 06.01.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Škodováci navyšují své vedení už na rozdíl tří branek! PAVEL KAŠPAŘÍK se po buly vydal rovnou dopředu, Dvořák na něj posunul puk a zkušený útočník ve službách Plzně přidal už svoji druhou branku v posledních dvou zápasech!
    Asistence: Michal Dvořák.
     
    23:34
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Možná vidíme zlomové momenty utkání, domácí jdou totiž do dvoubrankového vedení! Odražený puk nejdříve dělovkou nedostal do branky Hanzlík, puk se ale odrazil o zadní hrazení k NICHOLASI JOHNSONOVI, který z úhlu našel jedinou volnou skulinku a zvyšuje vedení domácích!
     
    22:37
    Plzeň právě vstřelila branku!

    To byla velká hokejová paráda! Domácí elitní útok zase jednou ukázal, jak se má hrát přesilová hra! Vlasák na levém mantinelu naznačil střelu a poslal puk na Gulaše, který křižnou nahrávkou brankovištěm našel zcela volného MARTINA STRAKU, který posílá Plzeň do vedení!
    Asistence: Milan Gulaš, Tomáš Vlasák.
     
    13:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácím se ale nakonec z tohoto útoku povedlo srovnat! TOMÁŠ VLASÁK se na středu za chumlem hráčů dostal k odraženému kotouči, nic neuspěchal, udělal krok do strany, zamířil a přesnou ranou srovnává stav utkání!
    Asistence: Jiří Marušák.
     
    03:14
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí tým! Obdržálek si dobře pokryl puk a dostal se na středu do střelecké pozice. Jeho střelu zápěstím sice Svoboda vyrazil, ale na dorážku byl připraven JIŘÍ KUCHLER, který posílá hosty do vedení!
    Asistence: Petr Obdržálek.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 13. Vlasák (Marušák), 23. Straka (Gulaš, Vlasák), 24. Johnson (Hanzlík, Dvořák), 28. Kašpařík (Dvořák) - 4. Kuchler (Obdržálek)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Frolo, Jeřábek, St.Pierre, Hanzlík, Marušák, Růžička, Mozík - Balej, Straka, Vlasák, Kašpařík, Lev, Kovář, Dvořák, Havlíček, Gulaš, Petruška, Johnson, Pletka
    Rytíři Kladno: Cikánek - Macholda, Černošek, Melka, Véber, Redlich, Strnad, Lukáč, Majeský, Obdržálek, Kuchejda, Kuchler, Kubica, Eberle, Doudera, Látal, Dalecký, Mocek, Drtil, Piskáček, Růžička

    Rozhodčí: Blecha, Šindler - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 8236
    bahis siteleri