Nižněkamsk – Petrohrad 0:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:1 (kon.)
Mytišči – Minsk 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po s.n.) | Riga – Doněck 1:4 (kon.)
HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po s.n.) | Lev – Jekatěrinburg 1:0 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
0:5 (0:1, 0:0, 0:4)
SKA Petrohrad
Neděle 06.01.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A právě odbila pátá! Makarov nahrál na modrou DMITRIJI KALININOVI a ten prostřelil vše, co před ním stálo. Asistence: Igor Makarov.
     
    58:17
    Ještě vyloučení na straně domácích. Na trestnou jde Rozin.
     
    55:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad pod Jalonenem jede! Hosté předvedli krásnou akci, když puk putoval po ose Něprjajev - Burdasov - FJODOR FJODOROV a posledně jmenovaný měl před sebou jen položený beton Sokolova, který lehce přehodil. Druhý gól Fjodorova v dnešním utkání. Asistence: Anton Burdasov, Ivan Něprjajev.
     
    51:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Za zády dvojice domácích obránců zůstal rychlík MAXIM AFINOGENOV, který se rozjel sám na Sokolova a ranou na jeho vyrážečku zvyšuje na 0:3 pro SKA. Asistence: Dmitrij Vorobjov.
     
    47:55
    Na trestnou lavici půjde hostující Berdjukov za hákování.
     
    47:53
    Vynikající Bobrovskij! Ten zlikvidoval několik střel domácích v krátkém sledu a nakonec i dorážku Milovzorova, když už ležel roztažen na zemi a zdálo se, že bude bezmocný!
     
    45:16
    Dvě obrovské šance Tarasenka! Nejprve promáchl na zadní tyči a snad o deset sekund později jel na Sokolova sám. Zkušený gólman tentokrát Neftěchimik podržel.
     
    41:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilovka! Od modré čáry napřáhl Kevin Dallman a před Sokolovem puk ještě tečoval PATRICK THORESEN - 0:2. Asistence: Petr Průcha, Kevin Dallman.
     
    41:18
    Teď ale zahrozil Tichonov a Cibák musel vše hasit faulem. Přesilovka pro SKA.
     
    38:56
    Hosté výborně vykombinovali obranu Nižněkamsku. Fjodorov ale Sokolovovu klec těsně minul.
     
    31:50
    Domácí začali přesilovku dobře. Velkou šanci měl Milovzorov. Z mezikruží ale těsně minul.
     
    31:31
    Něprjajev dalším vyloučeným hráčem. Přesilovou hru budou hrát domácí.
     
    30:23
    Tarasenko s Kovalčukem jeli ve dvou proti jednomu. Druhý jmenovaný už byl sám před Sokolovem, chtěl si ho vymýchat, ale ve finále nedokázal kotouč zvednout!
     
    29:34
    Domácí se dostali do přečíslení 4 na 2. Polygalov nahrál z druhé vlny najíždějícímu Milovzorovovi, ale ten nedokázal překonat vyjetého Bobrovského.
     
    24:53
    Sudí se ve druhé třetině rozpískali. Na trestnou vykázali Berdjukova za podražení.
     
    22:28
    Síly na ledě se vyrovnávají. Kalinin musel zastavit únik Pestuška hákem a rozhodčím to neušlo.
     
    21:28
    Cibák je prvním vyloučeným hráčem zápasu. U mantinelu tvrdě dohrál Tarasenka a je za to zaslouženě potrestán.
     
    15:28
    Cibák měl na holi hned dvakrát vyrovnání! Nejprve ujížděl sám na Bobrovského, pokusil se o forhendovou kličku, ale hostující brankář skvěle zasáhl. O pár vteřin později byl Cibál volný před brankovištěm, ale nedokázal kotouč dobře trefit.
     
    14:16
    Průcha si sjel až před brankoviště a měl velkou šanci na zvýšení hostujícího náskoku. Sokolov se však před ním roztáhl a český reprezentant nedokázal propasírovat kotouč za jeho záda.
     
    11:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se naprosto zaslouženě ujímá vedení. V rohu za svou brankou chyboval Rozin, který tam přenechal kotouč FJODORU FJODOROVOVI. Hostující útočník si vyjel až do střelecké pozice a ranou pod břevno překonal Sokolova, který šel do rozkleku a horní část branky odkryl.
     
    00:08
    Bleskový úvod ze strany Petrohradu. Hned po buly ujížděl po levé straně Thoresen a jeho šanci musel zlikvidovat skvělým ákrokem Sokolov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Fjodorov, 42. Thoresen (Průcha, Dallman), 52. Afinogenov (Vorobjov), 56. Fjodorov (Burdasov, Něprjajev), 59. Kalinin (Makarov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) - Selujanov, Mamašev, Berezin, Blochin, Lukjančikov, Rozin, Plechanov, Bělov - Polygalov, Koukal, Netík - Cibák, Pestuško, Milovzorov - Subbotin, Krutov, Ziazov - Chochrjakov, J. Alševskij, S. Alševskij.
    SKA Petrohrad: Bobrovskij (Ivannikov) - Alexandrov, Dallman, Kalinin, Berdjukov, Semjonov, Vorobjov, Čudinov - Průcha, Mårtensson, Thoresen - Tarasenko, Tichonov, Kovalčuk - Kučerjavenko, Klimenko, Afinogenov - Něprjajev, Fjodorov, Makarov - Burdasov.

    Rozhodčí: Kulakov, Kiseljov - Zacharenkov, Pavlov
    bahis siteleri