Nižněkamsk – Petrohrad 0:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:1 (kon.)
Mytišči – Minsk 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:2 (po s.n.) | Riga – Doněck 1:4 (kon.)
HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po s.n.) | Lev – Jekatěrinburg 1:0 (kon.)
po s.n.
HC Slovan Bratislava
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 06.01.2013, 17:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Dvojnásobně úspěšný v nájezdech MÁRIO BLIŽŇÁK si tak připisuje vítěznou branku!
     
    48:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre z hodně nenápadné akce. Malkinovu přihrávku od modré využívá opět SERGEJ MOZJAKIN, který svým 30. gólem v sezóně srovnává na 3:3! Asistence: Jevgenij Malkin a Nikolaj Kuljomin.
     
    44:04
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí opět využívají přesilovku a opět je to druhá lajna Slovanu. Sersenovu střelu od modré před Ahonenem tečoval Lipianský, puk se dostal k LIBORU HUDÁČKOVI, kterému stačilo trefit odkrytou branku. Asistence: Ján Lipianský a Michal Sersen.
     
    39:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká návrat do zápasu! Pouhých 14 vteřin po první brance Kuljomin tentokrát vybídl nejproduktivnějšího hráče letošního ročníku KHL SERGEJE MOZJAKINA, který z úhlu trefil přesně a srovnává tak skóre na 2:2! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Jevgenij Malkin.
     
    39:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    I hosté umí využít přesilovou hru, dokonce za pouhých 8 vteřin! Kuljomin našel JEVGENIJE MALKINA, který se prosazuje střelou z otočky! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Sergej Mozjakin.
     
    15:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    I druhou přesilovku domácí využívají! Další povedená kombinace v útočném pásmu po trase Lipianský, Bartovič a LIBOR HUDÁČEK končí druhou brankou v síti Ahonena. Asistence: Milan Bartovič a Ján Lipianský.
     
    09:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan ale nakonec využívá přesilovku a ujímá se vedení! Rychlý útok, kdy Libor Hudáček našel přihrávkou přes celou třetinu MILANA BARTOVIČE, který už mířil do poloprázdné branky, posouvá domácí tým do vedení. Asistence: Libor Hudáček a Ján Lipianský.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Bartovič (Hudáček, Lipianský), 16. Hudáček (Bartovič, Lipianský), 45. Hudáček (Lipianský, Sersen), 65. Bližňák (pen.) - 40. Malkin (Kuljomin, Mozjakin), 40. Mozjakin (Kuljomin, Malkin), 49. Mozjakin (Malkin, Kuljomin)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Sigalet, Višňovský, Sekera, Sersen, Švarný, Mihálik, Trska - Miklík, Bližňák, Vondrka - Bartovič, Hudáček, Lipianský - Kukumberg, Bakoš, Kytnár - Kudrna, Preisinger, Ölvecký
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Antipin, Mišarin, Gončar, Chabarov, Bondarev, Bernatskij, Antonovskij - Mozjakin, Kuljomin, Malkin - Zuccarello, O'Reilly, Platonov - Hodgman, Kazionov, Potechin - Lisin, Zdunov, Jakubov

    Rozhodčí: Buturlin, Nalivajko - Menšik, Nazarov
    bahis siteleri