Znojmo – Dornbirn 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Dornbirn Bulldogs
Neděle 06.01.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí si mohou oddechnout. Pojišťovací branku střílí po ledě mezi betony brankáře RICHARD JARŮŠEK. Ten těžil z průniku Pláňka po pravém křídle. Asistence: Martin Pláněk a Jan Šeda.
     
    30:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělá práce Richarda Jarůška! Ten sice nejprve tečoval Šedův pas těsně vedle pravé tyče, poté ale obehrál obránce za brankou, objel branku a volný kotouč z brankoviště dotlačil za čáru KIM STRÖMBERG. Asistence: Jan Šeda a Richard Jarůšek.
     
    28:31
    Orli právě vstřelili branku!
    ... a tak přichází gól na druhé straně, poté co DesRochers vyrazil Bartošovu ránu od modré na hůl KIMA STRÖMBERGA, který okamžitě zametl kotouč do prádzné branky. Asistence: David Bartoš a Richard Jarůšek.
     
    24:42
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Velká nepříjemnost pro znojemské barvy. Po neslané, nemastné pasáži hry se LOGAN MACMILLAN z otočky trefuje přímo do horního růžku branky. Branku potvrzují hlavní sudí na videu a čas se vrací o přibližně minutu. Asistence: Matthew Keith a David Printz.
     
    14:00
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Jak málo stačí k vyrovnání. Snad druhá střela hostů na branku slaví úspěch, poté co domácí čtveřice chybovala a volný LOGAN MACMILLAN poslal mezi kruhy bez přípravy kotouč po ledě mezi nohy přesouvajícího se Landsmana. Asistence: Andrew Kozek a David Printz.
     
    04:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Proslulá znojemská kombinace z dob extraligy slaví úspěch, ovšem tentokrát trochu netradičním způsobem. Uram na červené čáře obral o puk obránce Dornbirnu a PETER PUCHER samostatný únik zakončil chladnokrevným blafákem do bekhendu. Asistence: Marek Uram.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Pucher (Uram), 29. Strömberg (Bartoš, Jarůšek), 31. Strömberg (Šeda, Jarůšek), 57. Jarůšek (Pláněk, Šeda) - 14. MacMillan (Kozek, Printz), 25. MacMillan (Keith, Printz)


    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Kacetl) – Henry, Pláněk, Wharton, Bořuta, Sova, Kulmala, Stehlík – Strömberg, Fiala, Jarůšek – Lattner, Bartoš, Havlík – Komínek, Pucher, Uram – Rožník, Šeda, Müller.
    Dornbirn Bulldogs: DesRochers (Enzenhofer) – D´Aversa, Printz, Magnan-Grenier, Slivnik, Trummer, Fussenegger – Häußle, Kozek, Keith – MacMillan, Bois, Henrich – Petrik, Feichtner, Mitchell – Wilfan, Glanznig, Putnik.

    Rozhodčí: Altersberger, Podlesnik (oba AUT) – Nagy, Nemeth (oba HUN)
    bahis siteleri