Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Warriors Brno – SHK Hodonín 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:4 (po s.n.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Havířov – Opava 2:4 (kon.)
po s.n.
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 06.01.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    61:19
    Ouu tak to je nepříjemné. Hradecký David Malík fauloval beka Havlíčkova Brodu úderem na hlavu a rozhodčího ho posílá do šaten. Obdržel tak 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    50:45
    A bude se znovu vylučovat. Domácí Malík nesmyslně fauluje v útočné třetině a oslabuje zybtečně svůj tým. Trest si odpyká za hrubost.
     
    45:09
    Na ledě se přiostřuje a je tu vzájemné vyloučení Zahradníka s Kopicem. Oba shodně dostali dvě minuty za hrubost ale Zharadník si navíc připisuje trest za sekání! Hosté tak budou hrát přesilovou hru.
     
    Po konci druhé periody se do sebe ještě pustili hostující Suchý s domácím Čechem a oba si mohou jít na začátku závěrečné fáze dnešního utkání sednout za hrubost.
     
    39:23
    V závěru se bude ještě vylučovat. Jako zběsilec si před svou barnkou počínal střelec předchozí branky Jakub Lacina a dostává dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    35:10
    Jeho spoluhráč Tomáš Zahradník ale dojel do brankáře Marka a seknul ho přes lapačku. Jde si tedy sednout na dvě minuty za již zmiňované sekání.
     
    33:15
    Hned co opustil Michálek trestnou lavici a vystřelil, na trestnou lavici usedá domácí Vítek Martinec.
     
    31:09
    Pro změnu si právě Hradečtí zahrají v pěti proti čtyřem. Suchý fauloval hradeckého útočníka a verdikt zní jasně, vražení na hrazení.
     
    28:52
    Hosté budou hrát přesilovku. Tu jim nabízí Adam Čech, jelikož svého protivníka zezadu krosčekoval.
     
    26:40
    A je tu vzájemné vyloučení plynoucí z předešlé situace. Na trestnou lavici si je sednou za Hradecké Hnik na druhé straně to je Nguyen. Oba shodně za krosček.
     
    19:05
    Hradečtí si ke konci první periody zahrají ještě jednu přesilovku. Viníkem je hostující kapitán Nguyen a dostává trest za podražení.
     
    14:51
    Vlach se provinil podražením a početní výhodu mají pro tentokrát domácí lvi.
     
    11:52
    Za hákování si jde sednout Veselý a Havlíčkův Brod má tak šanci přesilové hry.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 22. Hnik (Hronek), 55. Chalupa (Zahradník), 60. Zahradník (Chalupa, Čech) - 7. Michálek (Cejpek), 38. Lacina (Suchý), 42. Jelínek, 65. Jelínek


    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Weiss) - Čech, Brádler, Veselý, Luštinec, Hroudný, Píč, Frandelrik - Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Pešek) - Lacina, Vacek, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Veselka, Vlach, Nguyen "C", Kraučuk, Cejpek, Michálek, Semrád, Abbrent
    bahis siteleri