Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Warriors Brno – SHK Hodonín 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:4 (po s.n.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Havířov – Opava 2:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (3:1, 1:0, 2:1)
IHC Králové Písek
Neděle 06.01.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Pravděpodobně poslední tečku za utkáním vystřelil MAREK RUBNER. Asistence Lukáš Zayml.
     
    58:31
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté využívají druhou přesilovku v zápase! Pátek nabídl přihrávku před branku na hůl JANA ŠERGLA, který ji bezezbytku využil. Máme sníženo. Asistence Oliver Pátek.
     
    53:42
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak přece jen se ještě branky dočkáme! JAKUB VAVŘIČKA svůj únik zvládl na jedničku a mazácky uklidil kotouč do branky po ledě k tyčce! Asistence Tomáš Krystl.
     
    25:12
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí dokáží svůj tlak přetavit také v branky. Únik dvou na jednoho vzal JIŘÍ STRÁSKÝ na sebe a krásnou a velice chladnokrevně provedenou kličkou zvyšuje náskok indiánů. Asistence Lukáš Zayml.
     
    16:42
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ještě před pauzou si domácí rychle berou ztracený dvoubrankový náskok zpátky. Po vyhraném buly roztočili svou kombinaci, na jejímž konci byl osamocený MARTIN HAJŠMAN, který zblízka proti odkryté polovině klece nezaváhal! Asistence Filip Ivanič, Filip Kokoška.
     
    14:48
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosty však promarněná šance nemusí dlouho trápit. Bekhendem a navíc v potížích se z předbrankového prostoru trefil JAN RADOŠ. Asistence Marek Polanský, Oliver Pátek.
     
    05:36
    Plzeň právě vstřelila branku!

    PETR KODÝTEK dobře využil zaváhání píseckého hráče ve vlastním obranném pásmu, když nedobře zpracoval puk u mantinelu. Plzeňská devatenáctka mu odebrala kotouč povalující se na kruhu a vystřelila. První pokus ještě Petřík lapil, ale druhý pokus po narážečce s Kantnerem už Kodýtkovi vyšel na jedničku. Asistence Matyáš Kantner.
     
    02:19
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A za svou aktivitu jsou Plzeňané také odměněni vedoucím gólem. Přihrávka Rubnera zpoza branky našla přesně hůl FILIPA KOKOŠKY, který se dokázal zbavit svého hráče a vystřelil ke vzdálenější tyčce. Asistence Marek Rubner, Tomáš Kučera.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Kokoška (Rubner, Kučera), 6. Kodýtek (Kantner), 17. Hajšman (Ivanič, Kokoška), 26. Stráský (Zayml), 54. Vavřička (Krystl), 60. Rubner (Zayml) - 15. Radoš (Polanský, Pátek), 59. Šergl (Pátek)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský - Bednář, Roubal, Váchal, Čechura, Zayml, Sysel, Muchka, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný J., Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský.
    IHC Králové Písek: Petřík - Klochko, Šubrt, Turek, Bednařík, Dvořák, Kozák, Pátek, Pokorný D., Pecka, Stodolský, Strnad, Linhart, Klas, Polanský, Radoš.

    Rozhodčí: Liška - Malá, Malý
    bahis siteleri