Žilina – Myjava 0:0 (kon.) | Trnava – Košice 2:3 (kon.) | Ružomberok – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
Senica – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:0 (kon.)
konec
AS Trenčín
3:0 (2:0)
FC Nitra
sk Sobota 30.03.2013, 17:30Niké liga
     
    84
    A strieda aj Nitra. Za Kutru prichádza Turčák.
     
    83
    Posledná zmena AS Trenčín. Z ihriska odišiel aktívny Kubík, vystriedal ho Frimmel.
     
    82
    Do Kubíkovho centra z ľavej strany, ktorý bol predĺžený Holúbekom, naskočil Mazan. Bál sa však vzdušného súboja s brankárom Chudým, a tak sa mu otočil zadkom. Od toho sa lopta odrazila, ale nenašla si cestu do brány.
     
    79
    Po ňom vystrelil ešte lepšie a presnejšie Holúbek a Chudý sa prezentoval perfektnou robinzonádou a vyrazil loptu na rohový kop !
     
    75
    Veľká gólová šanca Nitry, ktorá sa ale taktiež možno zrodila z ofsajdu. Ale nepískalo sa, a tak mohol Nascimento sám unikať na Volešákovu bránu, no nedokázal ju trafiť !
     
    75
    Druhá zmena Adriána Guľu hovorí o tom, že ihrisko opustil Štefánik a na jeho miesto prišiel Mazan.
     
    70
    Prvá zmena prichádza aj na strane domácich. Z útočného hrotu odchádza Fanendo Adi, na ihrisko vybehol namiesto neho Brazílčan William.
     
    66
    Štefánikov rohový kop a pekná Bednárikova hlavička zaletela napokon len tesne nad brvno nitrianskej brány !
     
    59
    Kubíkov ďalší veľmi pekný moment. Napravo vyzvŕtal obranu Nitry a síce mohol strieľať, rozhodol sa ešte prihrávať, no Adiho pred bránkou nenašiel.
     
    56
    Druhá zmena v drese Nitry. Za Vratislava Gajdoša prišiel Henrich Benčík.
     
    54
    Kubík sa poľahky dostal do zakončenia cez Šimončiča, nakoniec vystrelil ľavačkou a nádherne zatočenej lopte chýbalo vskutku niekoľko centimetrov na to, aby skončilo v ľavom hornom rohu brány !
     
    53
    Trenčín dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil STANISLAV LOBOTKU, a hoci Chudý vystihol, dobre kopnutá penalta sa nedá chytiť. A Lobotka ju kopol dobre.
     
    51
    Perfektná prihrávka Štefánika do uličky na Kubíka, ktorý si ešte pohodil loptu aj pred vybiehajúcim Chudým, ktorý ho rukami trošku podkosil a píska sa jasná penalta !
     
    45
    Trenčín dal gól!
    A prišlo to, čo som avizoval. Gól do šatne sa podarilo streliť domácim po tom, ako sa hostia nedokázali spamätať zo zmätkov pred vlastnou bránkou po rohovom kope. V šestnástke nechali úplne osamoteného DANIELA BEDNÁRIKA, ktorý preloboval Chudého.
     
    39
    A takisto aj teraz, kedy unikol po ľavej strane Kubík, posunul si loptu a do protismeru zakončil, ale opäť chýbalo niekoľko desiatok centimetrov a lopta by skončila v sieti.
     
    38
    Pekný center Holúbeka, ktorý zakončoval Baez hlavičkou v pokutovom území, ale netrafil priestor brány Nitry. Škoda, vyzeralo to nádejne.
     
    37
    Prvá zmena prichádza ešte pred polčasom a to v drese Nitry. Ktovie však, či vynútená, pretože Jackuliak nevyzeral na to, že by bol zranený. Každopádne, nahradil ho Šmehyl.
     
    25
    Trenčín dal gól!
    Prišla rýchla kontra domácich. Lopta sa dostala na kopačky Adiho, ktorú ju potiahol dopredu, posunul prihrávku úplne voľnému FRANTIŠKOVI KUBÍKOVI, ktorý bol síce ale v ofsajdovom postavení, čo však zástavka rozhodcu nepotvrdila, a tak Kubík sám zoči-voči Chudému posiela svoj tím do vedenia.

    Tomáš Kyselica

    Branky: 25. Kubík, 45. Bednárik, 53. Lobotka


    AS Trenčín: Volešák – Čogley, Bednárik, Rodriques, Mazáň – Štefánik, Lobotka, Baez, Štefánik – Kubík – Adi.
    FC Nitra: Chudý – Kaspřák, Kolmokov, Cicman, Kutra, Mičic – Gajdoš, Šimončič, Tawamba, Jackuliak – Nascimento.

    Rozhodčí: Smolák – Smoláni, Hrčka.
    bahis siteleri