Bayern – Augsburg 3:0 (kon.) | Schalke – Stuttgart 1:2 (kon.) | Leverkusen – Hannover 3:1 (kon.)
Wolfsburg – Dortmund 3:3 (kon.) | W. Brémy – Frankfurt 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Hamburg 1:4 (kon.)
Mohuč – Mönchengladbach 2:4 (kon.) | Fürth – Freiburg 1:2 (kon.) | Düsseldorf – Norimberk 1:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:4 (0:2)
Hamburger SV
Sobota 11.05.2013, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto! Hamburg je dnes střelecky při chuti a dvě minuty před koncem přidává i čtvrtý přesný zásah. O ten se postaral po přesné přihrávce Badelje Litevec ARTJOMS RUDNEVS, který zamířil přesně do protipohybu gólmana Casteelse – 1:4.
     
    61
    Hoffenheim právě vstřelil branku!

    I přes tří brankovou ztrátu ale domácí zbraně nesložili a hned o minutu později se dočkávají své úvodní branky. K osamocenému balonu se v pokutovém území dostal KEVIN VOLLAND a nechytatelnou ranou snižuje – 1:3.
     
    60
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Domácí naděje už jsou zřejmě definitivně pohřbeny. Střelu Jansena dokázali domácí beci ještě odvrátit. Jenže k jejich smůle pouze k volnému PETRU JIRÁČKOVI, který neomylně trefil odkrytou branku – 0:3.
     
    35
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Hosté znovu předvedli velmi pohlednou akci, po které se dostávají už do dvoubrankového vedení. Son nejdříve obešel domácí gólman a poté předložil gólovou lahůdku DENNISI AOGOVI, který už nemohl prázdnou branku minout – 0:2.
     
    18
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Hosté sice na svoji první šanci čekali docela dlouho ale nakonec se dočkali úvodní branky. Diekmeier šikovně zatáhl balon po pravé straně a následným centrem našel přesně hlavu HEUNG-MIN SONA, který otevírá skóre – 0:1.

    Jakub Martínek

    Branky: 61. Volland – 18. Son, 35. Aogo, 60. Jiráček, 88. Rudnevs

    Karty:   85. Diekmeier (HAM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham, Thesker, Sule (81. De Camargo) – Rudy (81. Ludwig) – Volland, Weis (46. Johnson), Salihović, Firmino – Schipplock.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Rajković, Westermann, Jansen – Aogo (65. Skjelbred), Badelj – Rincón, vadn der Vaart, Jiráček (90. Beister) – Son (77. Rudnevs).

    Rozhodčí: Dingert – Kleve, Stegemann

    Diváci: 30 150
    bahis siteleri