Švédsko – Slovensko 0:0 (kon.) | Rakousko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Itálie – Rusko 1:1 (kon.)
Ukrajina – Chorvatsko 1:2 (kon.)
konec
Rakousko
2:1 (2:0)
Švýcarsko
Sobota 11.05.2013, 16:30 • Štadión MFK Dubnica, Dubnica nad Váhom (SVK) • Mistrovství Evropy U17
Předzápasové kurzy
     
    80+4
    To už není možné. Krásný pas skončil na hlavě Pellegriniho, a ten opět nedokázal usměrnit míč do sítě. Švýcarskému útočníkovi prostě není přáno.
     
    80+2
    Taktické střídání v podání Rakušanů. Poslední vteřinky zápasu dohraje Mayr, jenž zaujal místo po Zivoticovi.
     
    80+1
    Sudí nastavuje čtyři minuty! Ofsajd Kambera...
     
    80
    Von Niederhäusern poslal míč na hlavu Kadoica a míč proletěl pouze pár centimetrů okolo rakouské branky!
     
    75
    Málem jsme měli vyrováno! Opět v tom měl prsty Kamber, který tečoval zatočený míč Grgice a Schlager proti němu skvěle zakročil!
     
    67
    Pellegrini dnes pálí jednu šanci za druhou, přestože nastoupil až v průběhu zápasu. Rakouský útočník si zpracoval míč, obešel protihráče a jeho jedovatá střela olízla pouze tyč Fellmannovy branky!
     
    62
    Zároveň s ním opouští hrací plochu další aktivní hráč – Hunziker. Jeho místo zaujal Anto Grgic.
     
    61
    Další dvojité střídání. Na hřiště se podívá také domácí Raphael Mathis, který nahradí aktivního Lazara.
     
    59
    Výtečný brankář Fellmann drží naděje švýcarské reprezentace! Rakušané se ujali míče a zaútočili. Vybojovali si přímý kop a Lazaro se nenechal zahanbit. Jeho střelu do víka švýcarský brankář vyrazil konečky prstrů a z následného rohu udeřil Horvath, jehož dělovku Fellmann vyrazil opět na roh...
     
    57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    K míči se postavil ROBIN KAMBER a nádherně zatočil míč přímo do šibenice Schlagerovy branky. Rakouský brankář se po míči natahoval marně – 2:1!
     
    52
    Brankář Fellmann (SUI) vyběhl proti Horvathovi a chytil míč za čárou, což znamená žlutou kartu pro hostujícího brankáře.
     
    51
    Dvojité střídání vymysleli oba trenéři. Ze hřiště odchází domácí Ripic, kterého nahradil Tobias Pellegrini. Na švýcarské straně vystřídá Kilian Pagliuca Oliveiru.
     
    50
    Nakonec si ovšem vybojovali rohový kop, po kterém míč odskočil na kopačku Elvediho, a ten protáhl Schlagera! Další roh Rakušané ubránili.
     
    48
    Máme tu první střídání, o které se postarala hostující lavička. Utkání končí pro Drakulu, kterého nahradil Jolan Forestal.
     
    44
    Na polovině hřiště se zbytečného faulu dopustil Ripic (AUT), ale žlutou kartu si vysloužil až za protesty.
     
    40+1
    Sudí Dunauskas nastavuje jednu minutu!
     
    38
    Sám faulovaný hráč se ujal míče a parádní střelou vylekal Fellmanna, který už podruhé v dnešním utkání na poslední chvíli vyráží nad branku...
     
    37
    Tvrdý zákrok v podání Kleinera (SUI) neponechal litevský sudí bez povšimnutí a udělil mu žlutou kartu za šlapák na Grbice.
     
    35
    Rakousko právě vstřelilo branku!

    Rakouská akce ovšem pokračovala a skončila brankou DANIELA RIPICE, kterému se v přetahované s obráncem podařilo přehodit vyběhnutého Fellmanna – 2:0!
     
    33
    Nakonec se do míče opřel Lazaro a nadělal Fellmannovi obrovské potíže, jelikož svou dělovku poslal těsně pod břevno a švýcarský brankář měl, co dělat...
     
    32
    Švýcarsko tato šance nabudila a výrazně zvýšilo svou aktivitu, přesto jsou u míče Rakušané a opět si vybojovali další faul, pod který se podepsal Kamber (SUI) a s faulovaným Grbicem (AUT) na sebe vyjeli, tudíž si kartu odnesli oba.
     
    30
    Švýcarům to do třetice vyšlo, když se Hunziker vydal po lajně, zasekl si míč a našel Oliveiru, jehož střela z voleje rozvlnila pouze boční síť!
     
    26
    Hraje se na obě strany a vidíme velmi pěkný ofenzivní fotbal, ale více ze hry mají Rakušané a Švýcaři faulují. Tentokrát dohrál Horvatha Marco Drakul (SUI) a obdržel žlutý kartonek.
     
    23
    Dlouho hledali Rakušané skulinku v obraně Švýcarů, až se prokombinovali k Fellmannovi a ve velké šanci se objevil Grbic. Slibnou příležitost ovšem zakončil střelou těsně vedle švýcarské branky.
     
    11
    Rakousko právě vstřelilo branku!

    Podruhé to Rakousku vyšlo. Z druhé strany rozehrával Lazaro a pro jeho centr si došel šestnáctiletý DOMINIK BAUMGARTNER a usměrnil ho za Fellmanna – 1:0!

    Daniel Ryl

    Branky: 11. Baumgartner, 35. Ripic – 57. Kamber

    Karty:   32. Grbic (AUT), 44. Ripic (AUT) – 26. Drakul (SUI), 32. Kamber (SUI), 37. Kleiner (SUI), 52. Fellmann (SUI)


    Rakousko: Schlager – Gluhakovic, Baumgartner, Peric, Lercher – Tursch – Zivotic (82. Mayr), Horvath, Lazaro (61. Mathis), Grbic – Ripic (51. Pellegrini).

    Trenér: Hermann Stadler.

    Švýcarsko: Fellmann ─ Stettler, Drakul (48. Forestal), Elvedi, Kleiner ─ Kadoic ─ Briner, Kamber ─ Hunziker (62. Hunziker), Von Niederhäusen, De Oliveira (51. Pagliuca).

    Trenér: Heinz Moser.

    Rozhodčí: N. Dunauskas (LTU) – S. Vassjutin (KAZ), D. Kostadinov (MKD)

    Diváci: 715
    bahis siteleri