Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
4:5 (1:1, 1:3, 2:1)
HC Sparta Praha
Sobota 26.10.2013, 15:30 • Ice aréna Letňany. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Konec. Hráči Letňan předvedli orpavdu úchvatný závěr. Při jedné šanci měl Pírs obrovské štěstí. Důležité jsou ale tři body a ty se přesouvají do Holešovic. Sparta tedy upevňuje svojí pozici v čele tabulky. Domácí naopak prodlužují sérii nezdarů. To je od nás vše. Přejeme Vám příjemný zbytek večera. (17:44:46)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Sparťané trefují tyč vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    59:22
    Domácí se dostali ke kotouči, ale dopustili se offsidu.
     
    59:12
    Vhazuje se ve středním pásmu Dubský se vrací do branky, ale je připraven vybruslit.
     
    58:36
    Obrovská šance, Letci se šesti bruslaři v útočném pásmu na Spartu obrovsky tlačí. Korouč teď dokázal Pírs vytěsnit špičkou hokejky!
     
    56:50
    Hra se nám tedy dramatizuje. Pírs likviduje další šanci, ale jednoduchá střela mu vyklouzla. Podařilo se mu však kotouč ještě zadržet.
     
    55:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velmi pohledná akce. Domácí využili pomalejšího střídání Sparty a po straně jim s kotoučem ujel Starosta, který mířil s přihrávkou na útočníka na drhé straně, ale hosté kotouč před brankou zastavili a dostal se k němu VOJTĚCH KULDA, který kotouč naprosto nekompromisně poslal do branky. Asistence: Klečka,Starosta.
     
    54:22
    Albert Michnáč jel úplně sám na Dubského, ale ten jeho šanci vytěsnil. Když k odraženému kotouči dojel další hráč a mohl dorážet do odkryté klece sudí zapískal postavení útočísího hráče v brankovišti.
     
    52:25
    Je vidět, že hosté mají více sil. Možná to dělá to, že mají více hráčů v kádru.
     
    50:36
    Při příchodu Tomka na led se pokusil backhandem vypálit Poljanyčka. Měl výbornou příležitost, ale potřeboval si kotouč srovnat a to jej stálo branku.
     
    50:21
    Bureš svojí tečí málem prorazil strop haly, ale sparťané opravdu na branku střílí valmi málo... Možná jen hrají o čas.
     
    49:17
    Hosté hrají přesilové hry opravdu vzorně podle šablony, ale chtělo by to více střelby po 40 vteřinách jedna střela od modré. která skončila v ochranné síti to je málo...
     
    48:36
    Za vcelku neobvyklý prohřešek proti pravidlům si jde na dvě minuty sednout Ondřej Tomek. V rohu kluziště se dopustil faulu kolenem.
     
    48:15
    Hosté mají výhodu.
     
    47:52
    Střela Kazdy končí v ochranné síti. Vhazovat se bude po levé ruce Dubského.
     
    47:10
    Krásnou střelu a branku vyslal Pařík, ale mířil do středu branky... Pírs si se střelou poradil, protože měl dobrý výhled.
     
    46:22
    Dubský likviduje střelu vyslanou ihned po vhazování. Poté se hráči na brankovišti trochu pošťuchovalim ale sudí nevylučoval.
     
    44:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    V Ice aréně se můžeme právem cítit jak na střelnici. Branku domácích vstřelil JAN KLEČKA, kterému se podařilo dorazit střelu Poljanyčky pod padajícím brankářem Sparty.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 1. Pražienka (Poljanyčka, Zeliska), 38. Burda (Čapek, Smejkal), 45. Klečka (Poljanyčka), 56. Kulda (Klečka, Starosta) – 19. Györi (Hrala, Kalina), 24. Svoboda, 34. Seniov (Svoboda), 40. Kalina (Hozák), 43. Michnáč (Jandus, Jandus)


    HC Letci Letňany: Dubský, (Provazník), Hůla, Pařík, Starosta, Zeliska, Chvála, Štosek, Pražienka, Poljanyčka, Klečka, Burda, Kulda, Tomek, Čapek, Smejkal, Horák, Polák. Trenér: Žůrek.
    HC Sparta Praha: Pírs, (Chour), Kalina, Duben, Pacovský, Knobloch, Kazda, Kolář, Sedlák, Bureš, Jandus Martin, Jandus Tomáš, Svoboda, Zářecký, Michnáč, Seniov, Györi, Zídek, Hrala, Polesný, Hozák, Procházka. Trenér: Geffert.
    bahis siteleri