Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
4:5 (1:1, 1:3, 2:1)
HC Sparta Praha
Sobota 26.10.2013, 15:30 • Ice aréna Letňany. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:53
    Sparťané trefují tyč vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    58:36
    Obrovská šance, Letci se šesti bruslaři v útočném pásmu na Spartu obrovsky tlačí. Korouč teď dokázal Pírs vytěsnit špičkou hokejky!
     
    55:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velmi pohledná akce. Domácí využili pomalejšího střídání Sparty a po straně jim s kotoučem ujel Starosta, který mířil s přihrávkou na útočníka na drhé straně, ale hosté kotouč před brankou zastavili a dostal se k němu VOJTĚCH KULDA, který kotouč naprosto nekompromisně poslal do branky. Asistence: Klečka,Starosta.
     
    54:22
    Albert Michnáč jel úplně sám na Dubského, ale ten jeho šanci vytěsnil. Když k odraženému kotouči dojel další hráč a mohl dorážet do odkryté klece sudí zapískal postavení útočísího hráče v brankovišti.
     
    48:36
    Za vcelku neobvyklý prohřešek proti pravidlům si jde na dvě minuty sednout Ondřej Tomek. V rohu kluziště se dopustil faulu kolenem.
     
    44:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    V Ice aréně se můžeme právem cítit jak na střelnici. Branku domácích vstřelil JAN KLEČKA, kterému se podařilo dorazit střelu Poljanyčky pod padajícím brankářem Sparty.
     
    44:07
    Výborný zásah brankáře hostů proti duu Poljanyčka, Kulda. První jmenovaný převzal Kuldovu přihrávku a zkusil propálit Pírse, ale ten se nedal.
     
    42:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná přímočará akce na jejímž konci byl gól ALBERTA MICHNÁČE, který tečoval střelu od modré vyslanou Jandusem. Asistence: Jandus Martin, Jandus Tomáš.
     
    41:46
    Za sekání si jde sendout Starosta.
     
    40:58
    Jiří Hozák se snažil zastavi projíždějícího útočníka Letců a za hákování jde na dvě minuty.
     
    39:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali v oslabení střelit branku. Zaváhání obrany vužívají k odskoku na dvě branky. Kotouč za Dubského dostal PETR KALINA. Asistence: Hozák.
     
    38:16
    Za vysokou hůl jdou Sparťané do oslabení.
     
    37:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Opravdu velmi kuriozní branka v podání VÁCLAVA BURDY. Ten dostal krásnou přihrávku a jel sám na Pírse. Zvolil střelu pod vyrážečku, ale trefil pouze beton brankáře. Kotouč se mu odrazil na hůl a on ještě jednou dokázal kotouč směrovat na branku, ale Pírs opět zasáhl. Kotouč však zmizel. Zhruba 5 vteřin čároví rozhodčí hledali kotouč, než pomalu doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Čapek, Smejkal.
     
    33:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dokáže vařit z vody... naprosto nenápadná šance, kterou dokonale využil DANIEL SENIOV, který nastřelil gólmana, počkal na kotouč a poté jej zasunul po zemi podél lapačky ležícího Dubského. Asistence: Svoboda.
     
    29:07
    Další trest, ale tentokrát se po zapískání hodně debatovalo. v obranném pásmu domácích se srazili dva hráči, ale Jakub Zeliska tento souboj dohrál proti pravidlům a jde za držení. Pro ty, kteří v tom ztrácí orientaci: Hraje se 4 na 3 pro domácí.
     
    28:35
    Za velmi tvrdý zákrok vražení na hrazení si jde sednout Hrala. Za 4 sekundy budou hrát Letci 5 na 3. Není proto divu, že si ternér Žůrek vyžádal Time-out.
     
    27:23
    4na3 je velmi slibná přesilovka., která bude trvat ještě 36 sekund. Jandus Martin jde na dvě minuty za podražení.
     
    26:39
    Šance netrvala dlouho, protože se hosté dostali do útočného pásma, kde fauloval Hůla. Za podražení jdde na dvě minuty a hraje se ve čtyřech.
     
    25:59
    Domácí budou mít šanci něco provést s výsledkem. Hrala si jde sednout na dvě minuty.
     
    23:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo vybojovat kotouč v rohu kluziště a po takovém přistrčení (těžko řict zda od hostů či beků domácích) se kotouč dostal mezi kruhy, kde na něj čekal MARTIN SVOBODA, který se do kotouče opřel a prostřelil Dubského. Asistence: Bez asistence.
     
    21:59
    Skvělou stahovačku předvedl Jandus a vypálil. Projektil zasáhl Dubského do přilby, orazil se kolmo nahoru a dopadl před gólmana. Jandus se ke kotouči dostal ještě jednou a nadvakrát zkusil kotouč zasunout za Dubského. Skvělá práce od obou aktérů.
     
    18:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté skvěe využili mely před brankou, když střílel Hrala. Kotouč se dostal na hůl útočníka Sparty, který nabruslil před Dubského, který střelu chytil v pádu a Sparťanům se podařilo kotouč dorazit za jeho záda. Střelcem Branky byl po konzultaci sudích určen: MAREK GYÖRI, Asistence: Hrala, Kalina.
     
    14:59
    Dubský spolehlivě likviduje dvě střely od modré, ale třetí od Procházky se mu podařilo skvěle vytěsnit v rozkleku při přesunu na stranu. Skvělý zákrok.
     
    13:57
    Dubský skvěle zasahuje proti Svobodovi, který je následně hákován a Tomek jde na 2 minuty.
     
    10:42
    Dubský teď opravdu neuvěřitelně čaroval proti dorážkám Sparty. Napočítal jsem tři střely z toho jednoznačne největší šancí byla zadovka Zídka, kterou chytil se štěstím v otočce. Skvělá práce!
     
    05:01
    Dominik Čapek si jde sednout za hrubost. Hosté mají výhodu.
     
    01:48
    Po srážce domáích hráčů ve středním pásmu se ke kotouči dostal Jandus, který jel společně se Zářeckým sám na branku. Zvolil střelu, ale gólman si poradil.
     
    00:35
    Letňany právě vstřelily branku!
    To byl panečku začátek. Letňany se dostávají do vedení díky skvělé přihrávce Poljanyčky před branku. Tam stál nastoupený MARTIN PRAŽIENKA a zcela nekrytý trefuje prázdnou branku. Asistence: Pražienka, Zeliska.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 1. Pražienka (Poljanyčka, Zeliska), 38. Burda (Čapek, Smejkal), 45. Klečka (Poljanyčka), 56. Kulda (Klečka, Starosta) – 19. Györi (Hrala, Kalina), 24. Svoboda, 34. Seniov (Svoboda), 40. Kalina (Hozák), 43. Michnáč (Jandus, Jandus)


    HC Letci Letňany: Dubský, (Provazník), Hůla, Pařík, Starosta, Zeliska, Chvála, Štosek, Pražienka, Poljanyčka, Klečka, Burda, Kulda, Tomek, Čapek, Smejkal, Horák, Polák. Trenér: Žůrek.
    HC Sparta Praha: Pírs, (Chour), Kalina, Duben, Pacovský, Knobloch, Kazda, Kolář, Sedlák, Bureš, Jandus Martin, Jandus Tomáš, Svoboda, Zářecký, Michnáč, Seniov, Györi, Zídek, Hrala, Polesný, Hozák, Procházka. Trenér: Geffert.
    bahis siteleri