Omsk – Čeljabinsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jekatěrinburg – Ufa 7:4 (kon.) | Jaroslavl – Lev 0:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:3 (kon.) | Viťaz – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 5:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
7:4 (1:3, 3:0, 3:1)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 26.10.2013, 13:00 • Uralets, Jekatěrinburg. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Parádní bitva je u konce, k vidění bylo jedenáct gólů a atraktivní hokej. O osudu střetnutí rozhodla druhá třetina, ve které domácí třikrát skórovali. Vítězná série Ufy končí, hosté měli mírně navrch pouze v první dvacetiminutovce. Přeji příjemný zbytek dne. (15:23:18)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. SERGEJ DĚMAGIN se zmocnil kotouče ve středním pásmu a za hlasitého burácení domácích příznivců trefil od modré čáry opuštěnou branku. Asistence: Alexej Simakov – 7:4.
     
    59:21
    Vasilevskij je na střídačce, hosté riskují v šesti bez brankáře!
     
    59:04
    Rozběhla se poslední minuta základní hrací doby. Hosté ještě usilují o zázrak, ale obětavý obránci likvidují jednu střelu za druhou a dobře brzdí soupeřovy kombinace.
     
    57:10
    A v domácím táboře mohlo být ještě veseleji. Hokejisté Avtomobilistu ujížděli ve třech na jediného beka, ale Fjodorov při zakončení selhal. Dlouho otálel s přihrávkou a nakonec sám vystřelil, ovšem Vasilevskij byl na místě.
     
    55:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nakonec při přesilovce přeci jen prosazují a střílí uklidňující gól. IGOR JEMELEJEV si kotouč dobře přichystal, na pravém kruhu zamířil a propálil brankáře. Asistence: Nikita Trjamkin – 6:4.
     
    55:13
    Jekatěrinburg ještě nezahrozil, soupeř se pohodlně brání. Hostující obránci odpálili už několikrát černou pryž přes všechny čáry, Vasilevskij na další zákrok čeká marně.
     
    53:56
    Kulda míří na trestnou lavici, provinil se nedovoleným bráněním a domácí mají před sebou přesilovou hru.
     
    53:02
    Avtomobilist hrozí z protiútoku, jeden z nich zakončil Levandovskij střelou přes beka. Nestřílel špatně, kotouč mířil k levé tyči. Vasilevskij se ale prostřelit nenechal.
     
    52:17
    Hosté se čím dál častěji dostávají do hry, po kontaktní trefě vycítili šanci. Jenže v ofenzivě to Ufě příliš neklape, hráči si nepřesně přihrávají a kotouč klouže spíše v rozích.
     
    50:40
    Hraje se dlouho bez přerušení. Pokus Černova vykopl Vasilevskij betonem a z protiútoku zase zahrozil Mereskin. Ale mířil pouze doprostřed branky.
     
    49:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ovšem tohle byla velká paráda v podání Zinovjeva. Hostující útočník našel perfektní zadovkou u brankoviště číhajícího ALEXANDRA PANKOVA, který už měl před ležícím gólmanem jednoduchou úlohu. Salavat snižuje a ze zápasu se klube drama. Asistence: Sergej Zinovjev – 5:4.
     
    48:30
    Avtomobilist je častěji u kotouče a diktuje tempo hry. Domácí už nejsou v útoku tolik draví, nicméně nad soupeřem mají stále převahu. Ufa se nemůže dostat do kloudné kombinace.
     
    47:13
    Dělovku Guseva dokázal Vasilevskij vytěsnit a práci měl posléze i po pokusu dalšího z domácích obránců – Nikity Trjamikina. Celou situaci měl pod kontrolou, ale zakročil až nadvakrát.
     
    46:06
    Střela Levandovskiho skončila jen ve výstroji brankáře Salavatu. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    45:30
    Domácí nikam nespěchají. Ve středním pásmu si nyní vyměnili několik přihrávek a poté zacouvali zpět do obrany. Avtomobilist má dobře našlápnuto k vítězství a nechce zbytečně riskovat.
     
    43:56
    Lobanov si vysloužil potlesk domácího publika. Brankář střelu protihráče Babčuka udržel ve výstroji, v opačném případě by se Záborský dostal k snadné dorážce.
     
    42:39
    Pod palbou je převážně hostující strážce svatyně, který teď musel nastavit lapačku proti pokusu Lazareva. Oba celky střídají, bude se vhazovat v útočném pásmu Jekatěrinburgu.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 3. Černov (Lazarev, Lepistö), 25. Simakov (Fjodorov), 30. Simakov (Viklund), 38. Lazarev (Černov, Malychin), 41. Vinklund, 56. Jemelejev (Trjamkin), 60. Děmagin (Simakov) – 1. Makarov, 15. Makarov (Hartikainen), 18. Kulda (Mirnov, Kajgorodov), 50. Pankov (Zinovjev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Jegin, Antonov, Rybnickij – Levandovskij, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Ćernov, Malychin – Děmagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, V. Strelcov, Arkalov – Deveaux.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (V. Volkov) – Babčuk, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Koněv, Gurkin – Makarov, Dubrovskij, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Záborský – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Pankov, Zinovjev, Stěpanov.
    bahis siteleri