Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (kon.) | Columbus – Toronto 5:2 (kon.) | Florida – Buffalo 1:3 (kon.)
Ottawa – Anaheim 1:2 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Colorado – Carolina 4:2 (kon.)
Arizona – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Toronto Maple Leafs
Sobota 26.10.2013, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí ještě navyšují skóre. Bernier se sice do branky vrátil, to ale Blue Jackets vůbec nevadilo. Krásná kombinace přináší střeleckou pozici u pravé tyče pro NICKA FOLIGNA, který překonává gólmana hostů. Asistence: Mark Letestu, Fjodor Ťutin.
     
    59:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ač se Maple Leafs gólu do vlastní prázdné klece bránili sebevíc, domácím se podařilo rozhodnout. Do prázdné branky se v poslední minutě utkání trefuje RYAN JOHANSEN. Asistence: Brandon Dubinsky, Fjodor Ťutin.
     
    55:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě ale postarali o drama. Bobrovsky ránu z pravého kruhu jen vyráží, o gólovou dorážku se postaral svým čtvrtým gólem v sezoně DAVE BOLLAND! Asistence: Paul Ranger, Mason Raymond.
     
    52:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets se povedlo vstřelit gól v oslabení tří proti čtyřem a odskočit soupeři, dnes poprvé, na dvě branky! BRANDON DUBINSKI vystřelil v úniku na lapačku Berniera, ten na puk nedosáhl a kotouč tak končí krásně v levém horním rohu branky. Bez asistence.
     
    43:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde podruhé v zápase do vedení. Foligno našel bekhendovou přihrávkou zpoza branky dobře postaveného a hlavně nikým nebráněného MARIÁNA GÁBORÍKA, který prostřelil Berniera na bližší tyč! Pro slovenského snipera se jedná o pátý sezónní zásah. Asistence: Nick Foligno, Artem Anisimov.
     
    20:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A tento útok Toronta končí vyrovnávací brankou! Bobrovsky střelu z mezikruží jen vyrazil k Bozakovi. Ten vytáhl nádhernou zpětnou přihrávku před prázdnou branku na PHILA KESSLA, který neměl problém trefit odkrytou bránu Blue Jackets. Asistence: Tyler Bozak, James Van Riemsdyk.
     
    04:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá první přesilovou hru v dnešním utkání a jde do vedení! Bernier střelu z levého kruhu jen vyrazil, na brankovišti puk doráží RYAN MURRAY! Pro talent Blue Jackets je to první branka v NHL! Asistence: R. J. Umberger, James Wieniewski.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 5. Murray (Umberger, Wisniewski), 44. Gáborík (Foligno, Anisimov), 53. Dubinski, 60. Johansen (Dubinsky, Ťutin), 60. Foligno (Letestu, Ťutin) – 21. Kessel (Bozak, Van Riemsdyk), 56. Bolland (Ranger, Raymond)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Savard, Johnson, Prout, Ťutin, Wisnieski, Murray – Gáborík, Anisimov, Foligno – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Umberger, Johansen, Comeau – Boll, MacKenzie, Letestu.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Franson, Rielly, Gardiner, Ranger – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Clarkson, Bolland, Raymond – Lupul, Kadri, McClement – Orr, Smith, Bodie.

    Rozhodčí: Rooney, Leggo – Sharrers, Grandt
    bahis siteleri