Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (kon.) | Columbus – Toronto 5:2 (kon.) | Florida – Buffalo 1:3 (kon.)
Ottawa – Anaheim 1:2 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Colorado – Carolina 4:2 (kon.)
Arizona – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Anaheim Ducks
Sobota 26.10.2013, 01:35 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:02
    Milan Michálek byl ve stoprocentní šanci faulován, Ottawa bude mít na ledě o jednoho muže více. Na lavici hanby odjíždí se skloněnou hlavou Andrew Cogliano (ANA) za hákování.
     
    42:42
    Nyní se jeho situace zkomplikuje, na trestnou lavici totiž za hákování míří Bryan Allen (ANA).
     
    34:04
    Příliš dlouho jim to však nevydrželo. Gryba (OTT) se vrátil z trestné lavice, Perry ho v obranné třetině obral o kotouč a obránci Senators nezbylo nic jiného, než ho zahákovat. V krátké době již třetí šance na využití přesilové hry v podání Anaheimu.
     
    31:09
    Na ledě se nám začíná poněkud přiostřovat, rozhodčí se raději rozhodli trestat sebemenší náznak nedovoleného zákroku. K časoměřičům si půjde oddychnout také Eric Gryba (OTT) za hrubost. Dvojnásobná přesilová hra Ducks však bude trvat pouze dvě vteřiny.
     
    29:11
    Vzápětí je za hru vysokou holí vyloučení domácí Chris Neil (OTT). Podaří se Anaheimu také využít přesilovou hru a znovu se dostat do dvoubrankového náskoku?
     
    27:19
    Jen se domácí tým na chvíli usadil v útočné třetině, hned dostává možnost zahrát si v početní výhodě. Za sekání odchází za katr zkušený střelec Saku Koivu (ANA).
     
    19:33
    Senators hrají v oslabení velmi drze a to jim přináší potřebné ovoce. V útočném pásmu totiž došlo k nedovolenému zákroku v podání Beauchemina (ANA). Jeho provinění je definováno jako hákování. Pokračovat se tak bude ve čtyřech.
     
    18:21
    Anaheim má ještě v závěru další příležitost, bude totiž hrát v početní výhodě. Eric Condra (OTT) si ze souboje odnesl menší trest a bude ho muset strávit na lavici hanby.
     
    10:59
    Zhruba v polovině první třetiny nás čeká první přesilová hra, těšit se z ní mohou hosté. Za nedovolené bránění brankáři dostává menší trest Chris Neil (OTT).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 30. Zibanejad (Phillips, Michálek) – 8. Maroon (Perry, Getzlaf), 18. Getzlaf (Perry)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Methot, Corvo, Cowen, Gryba, Phillips – Conacher, Spezza, Michálek M. – Ryan , Tutrris, MacArthur – Neil, Smith, Greening – Condre, Zibanejad, Grant
    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Allen, Fowler, Fistric – Perry, Getzlaf, Maroon – Selanne, Perreault, Etem – Silfverberg, Koivu, Cogliano – Smith-Pelly, Bonino, Winnik

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Mach, Murphy
    bahis siteleri