Znojmo – Lublaň 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
5:4 (0:2, 4:0, 0:2 - 0:0)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Sobota 26.10.2013, 17:15 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Rozhodující nájezd si připisuje MAREK ŠPAČEK.
     
    Ščap nedává a Znojmo získává druhý bod.
     
    Marek Špaček zamířil do horní části branky a je úspěšný. 2:1
     
    Vojtěch Žemlička krásnou střelou pod horní tyč srovnává. 1:1.
     
    Tadej Snoj se trefil mezi betony. 0:1
     
    56:07
    Olimpija právě vstřelila branku!
    NIK TRUDEN ujel domácí obraně a puk procpal mezi tyčkou a betonem domácího brankáře. Štastný gól Lublaně znamená vyrovnání.
    Asistence: Matic Snoj a Tomaz Trelc.
     
    55:00
    Obrovská šance hostů, nejprve Drozg v samostatném nájezdu neuspěl, odražený puk ale získal a od mantinelu jej přihrál volnému Snoji T., ten však zakončil bekhendem hodně špatně a puk poslal vedle vzdálenější tyčky. Tahle šance může hosty hodně mrzet.
     
    54:08
    Vyloučen Theimer (ZNO) na dvě minuty za podražení.
     
    50:54
    Po krásné akci hostů pálil bez přípravy Snoj M., ale Dovina napravil své předchozí zaváhání a krásným zákrokem, kdy se sklouzl po ledě a proti střele postavil svůj levý beton, zachránil svůj tým od čtvrté inkasované branky.
     
    47:15
    Vyloučen Koňařík (ZNO) na dvě minuty za podražení.
     
    46:35
    Pelikán se dostal do rychlého brejku, ale orazítkoval jen horní tyč hostující branky.
     
    45:21
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Tak tento gól si Dovina za rámeček nedá. Domácí brankář sice měl betony u sebe, ale MIHA HUMAR přeci jen našel malou skulinku, kterou puk prošel až za čáru. Znojemský gólman se hodně podivil tomuto gólu.
     
    43:34
    Cepon ukázal obrovskou rychlost, projel z útočného pásma až před branku, na pravé straně mu najížděl ještě Truden, ovšem prvně jmenovaný zakončoval sám, ale Dovina zasáhl levým betonem. To byla obrovská šance hostů.
     
    43:08
    Uduc dostává 2+5 minut za úder do oblastni hlavy a krku.
     
    35:58
    Další vyloučení na straně hostů. Na trestnou lavici odjíždí kapitán Lublaně Oberstar (OLJ), který si odsedí menší trest za držení.
     
    29:40
    Další vyloučení na straně hostů. Mrzlikar (OLJ) si odsedí dvě minuty za držení.
     
    28:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Z docela normální situace se nakonec vyklubal další znojemský gól! Oberstar si chtěl vklidu objet branku ale MAREK ŠPAČEK mu kotouč vypíchl a bezrozmyšlenkovitě střítel. Před sebou měl téměř prázdný prostor, protože Trelc sledoval dění na druhé straně brány.
    Asistence: Lukáš Nováček, Matyáš Hložek.
     
    25:37
    Jihomoravanaé si dokonce zahrají i další přesilovou hru. Menší trest obdržela lavička hostů za příliš mnoho hráčů na ledě. Přestupek odpyká Snoj M. (OLJ).
     
    23:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelné! Trelc znovu loví kotouč ze své sítě a Orli si zajišťují jednobrankový náskok. Zásluhu na tom má LUKÁŠ NOVÁČEK, který přesnou střelou poslal kotouč za brankovou čáru.
    Asistence: Matyáš Hložek.
     
    22:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí dnešní utkání nevzdali! Druhá rychlá branka Znojma zajistila vyrovnaný stav utkání. Bleskovou střelou z blízka se blýskl ROBERT CEROVEČKI.
    Asistence: David Košťál, Tomáš Hačecký.
     
    20:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se zřejmě v kabině probrali a třetinu začali velmi agresivně. Slovinský náskok snižuje přesnou střelou k tyčce MAREK ŠPAČEK. Orli tak využívají pětiminutou přesilovou hru.
    Asistence: Michael Theimer.
     
    17:06
    Vyloučen Humar (OLJ) – 5 min. za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    16:02
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Další rána pro Znojmo. Vhazování v pásmu vyhráli hosté a bez zaváhání se pustili do snahy znovu prostřelit domácího brankáře. Uspět se nakonec podařlo ALJAZU UDUCOVI, který přesnou střelou mezi betony zvyšuje náskok pro svůj tým už na rozdíl dvou branek.
    Asistence: Tilen Kalan.
     
    13:39
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Domácí na chvilku zaspali a hosté se dostali příliš blízko Dovinovy klece. MARK CEPON se ujal puku před bránou jako první a z těsné blízkosti překonává domácího brankáře.
    Bez asistence.
     
    05:45
    Vyloučen Hložek (ZNO) – menší trest za podražení.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 21. Špaček (Theimer), 23. Cerovečki (Košťál, Hačecký), 24. Nováček (Hložek), 29. Špaček (Nováček, Hložek), rozh. náj. Špaček – 14. Cepon, 17. Uduc (Kalan), 46. Humar, 57. Truden (Snoj, Trelc)


    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Theimer, Švanda, Koňařík, Michalica, Křípal, Hloupý, Cílek – Hložek, Nováček, Špaček – Žemlička, Horák, Pelikán – Hačecký, Holub, Cerovečki – Kacetl, Košťál.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Trelc (Zore) – Oberstar, Kompolsek, Cepon K., Cepon M., Mrzlikar – Uduc, Kalan, Drozg – Truden, Snoj M., Snoj T., – Gruden, Cerne, Humar.
    bahis siteleri