Neapol – Turín 2:0 (kon.) | Bologna – Livorno 1:0 (kon.) | Catania – Sassuolo 0:0 (kon.)
Chievo – Fiorentina 1:2 (kon.) | Juventus – Janov 2:0 (kon.) | Parma – AC Milán 3:2 (kon.)
Udinese – AS Řím 0:1 (kon.) | Lazio – Cagliari 2:0 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
3:2 (2:0)
AC Milán
Neděle 27.10.2013, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Parma právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda, co teď předvedl domácí záložník MARCO PAROLO. Jeho nádherná střela ze standardní situace z úctyhodné vzdálenosti zapadla přesně k pravé tyči branky AC. Brankář Gabriel se natahoval marně.
     
    63
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Následoval rohový kop, ve kterém se Milán dočkal bleskového srovnání na 2:2! Zapatova hlavička skončila sice na břevně, ale míč se od brankové konstrukce odrazil k MATIASOVI SILVESTREMU, který již dokázal z blízkosti dopravit míč do sítě!.
     
    61
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak přece se nakonec Milán dočkal! ALESSANDRO MATRI dokázal přesprintovat soupeřova obránce a následně přesnou střelou do dolního rohu branky snižuje na 1:2 s pohledu AC.
     
    45+1
    Parma právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, jak účelně dnes hrají hráči Parmy. Biabiany znovu odcentroval skvěle na nabíhajícího Parola, který míč ještě naservíroval do lepší pozice ANTONIU CASSANOVI, který si míč skvěle zpracoval a následně ho nechytatelně poslal přesně k pravé tyči branky AS.
     
    11
    Parma právě vstřelila branku!
    Hned první střela Parmy skončila v brance! Biabiani dokázal přesprintovat Constanta a následně odcentrovat. Odražený míč od jednoho z obránců AC skončil letěl přesně na MARCO PAROLA, jehož volej z malého vápna zaplul přesně k levé tyči!

    Dominik Rejthar

    Branky: 11. Parolo, 45+1. Cassano, 90+5. Parolo – 61. Matri, 63. Silvestre

    Karty:   78. Parolo (PRM), 84. Lucarelli (PRM), 90+1. Gargano (PRM) – 34. Balotelli (ACM), 83. de Jong (ACM), 90+4. Zapata (ACM)


    Parma Calcio 1913: Mirante – Lucarelli, Cassani, Gobbi – Felipe (76. Benalouane), Gargano, Parolo, Marchionni, Biabiany – Amauri (64. Sansone), Cassano (73. Rosi).
    Náhradníci: Coric, Bajza – Mesbah, Mendes, Benalouane, Rosi, Valdés, Obi, Munari, Acquah, Palladino, Sansone.

    AC Milán: Gabriel – Abate, Zapata, Silvestre, Constant – Poli (53. Kaká), de Jong, Birsa, Montolivo – Balotelli (53. Matri), Robinho (90+1. Saponara).
    Náhradníci: Coppola, Amelia – De Sciglio, Vergara, Zaccardo, Muntari, Kaká, Saponara, Emanuelson, Cristante, Niang, Matri.

    Rozhodčí: Valeri – Nicoletti, Grilli
    bahis siteleri